Teatar EXIT: Kauboji
Kultura, zabava, sport, hobby
mislila sam ih gledati, ali karte su rasprodane još u 4mj, ostala je jedino galerija, a tamo ne bi ni besplatno išla.
pa jel' ima netko možda informaciju kad će opet igrati
MissTake
hm
mislila sam ih gledati, ali karte su rasprodane još u 4mj, ostala je jedino galerija, a tamo ne bi ni besplatno išla.
pa jel' ima netko možda informaciju kad će opet igrati![]()
Ima još karata,ja prekjučer kupila za danas..Znači 9.9. i to u loži
DonQuijotepa nevidjeh te sinko. ljudi iskoristite priliku ako ikako možete još ova dva dana. misstake kontam da ni u galeriji nije toliko loše, gore mi je bilo par prijatelja, donijeli su im stolice i kontam da se lijepo vidjelo.bijah i ja sinoć, i mogu reći da je predstava nadmašila sva moja očekivanja! predstava koja te uvuče u sebe, prvo te nasmije, pa te, dok ti je na licu još grimasa smijeha, navede na minu negativnih emocija, tako da zastaneš i osjećaš se blesavo što ti na licu još titra osmijeh, a kroz glavu prolaze nametnute slike raznih zvjerstava! tada imaš taman dovoljno vremena da posložiš stvari u glavi i razmisliš malo i o "teškim" temama, a onda opet slijedi smijeh... sve to s dozom sjete i nostalgije te porukom o pravim životnim i ljudskim vrijednostima. osim svega toga, prvi sam puta doživio step kao nešto zabavno. BRAVO!
Mladjo
DonQuijotepa nevidjeh te sinko.bijah i ja sinoć
ups... otkrio si me! zapravo nisam bio, samo se foliram!
bulja**MissTake
hm
eeeem na koju foru
???
ja sam u prošlu srijedu išla kupiti karte za bilo koje mjesto i dan i nudili su mi samo galeriju, a to ne bi ni besplatno išla
MissTakemožda zato što su se predstave trebale održati u šestom mjesecu pa su im ljudi sada tražili povrat novca i oslobodio se određeni kontigent karata. ko znabulja**MissTake
hm
eeeem na koju foru
???
ja sam u prošlu srijedu išla kupiti karte za bilo koje mjesto i dan i nudili su mi samo galeriju, a to ne bi ni besplatno išla
jer je i meni teta prodavačica karata rekla da su to sve predstave od 6mj i da je rasprodano u 4mj
sad jel' ima opet neka repriza
MissTake
hm, možda
jer je i meni teta prodavačica karata rekla da su to sve predstave od 6mj i da je rasprodano u 4mj
sad jel' ima opet neka repriza
Ma kak to?
Prebacivale su se karte one što su ljudi kupili u šestom da vrijede i sad u devetom.
Al ja nisam to imala.
Nazvala blagajnu, pitala za pon ili sri,kaže u pon samo galerija, a za srijedu ima,i to još ložu dobili..Probaj sad nazvat.
Mother Earth
I jeL danas zadnja iLi? JeL se mogu još karte nabavit?
di ćeš danas? i glumci bi gledali tekmu...

Pa kad ne nađem nigdje ništa, jedni pišu jedno, negdje drugdje piše nešt deseto i tak...
pa da ne povjeruješ
a još legica htjela rezervirati preko net-a pa nema
De ajde pa šta ak je gaLerija, vidiš, maLo Leđa zaboLe aL ok
Prezaakon su!
a ono što me boli je to što smo mogli mi imati sve te predstave svaki mjesec u našem kazalištu jer je pola postave maltene iz Osijeka