Gdje je nestala ljudskost???
Povijesni medij
Društvo, politika
Monstrum
ništa. ko i uvijek. spavat će negdje u autu i naplaćivat kazne za prelazak preko crvenog na pješačkom i vožnju u pijanom stanju. za to su samo kvalificirani.
errrr
uopće nisu marili dok su po osijeku padale granate i ubijale njihove dojučerašnje susjede Hrvate.
padobranacgnusno je to sto su ucinili..to sigurno..
opet, taj problem s Romima mi se cini nerijesiv..
donekle razumijem i te susjede, ako im nakupljaju smece uokolo..to sigurno nije prijatno..a moze biti da je taj pas lajao neprestano i arlaukao dok su oni bili gdje ono..odsutni uglavnom
mislim, sad sama sebi zvucim odurno, ali netko mi je pricao da u Engleskoj recimo, cijena nekretnina drasticno opadne cim se u neki kraj doseli par Pakistanaca ili Avganistanaca..
padobranacdonekle razumijem i te susjede, ako im nakupljaju smece uokolo..to sigurno nije prijatno..a moze biti da je taj pas lajao neprestano i arlaukao dok su oni bili gdje ono..odsutni uglavnom
padobranacNeznam gdje je nestala ljudskost!Ali samo da ti odgovorim ja imam dva PRIJATELJA Roma Safeta i Đemala i isto tako se pate cijelog života kao i većina nas u DOMOVINI i mogu ti reć da boljih prijatelja nisam imao!
meni se cini da po pitanju Roma, na ovim prostorima ljudskosti nikad nije ni bilo..inace bi ti ljudi zivjeli zivot dostojan covjeka..i to nije je bilo na nivou cijelog sustava pa do posljednjeg pojedinca..na stranu ono sto dvaput godisnje o Bozicu i Uskrsu darivamo hranu ili sto vec Romima koji nam pokucaju na vrata..
da je ovdje ikad bilo ljudskosti, oni ne bi bili u situaciji da tako zive..
sve je to lijepo sto mi sad ovdje osudjujemo taj cin, no mogli bi se upitati isto tako koliko smo ikad imali ljudskosti po tom pitanju, imamo li ijednog prijatelja Roma, poznanika mozda?