Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Sve što imam reći ovima kojima toliko smeta buka(i psu također) je,nemojte molim vas lijepo srati bez veze.Da nije ugodan zvuk svi se slažemo,ali to se sve da istrpit.Kad netko strada od mina laprda se zato što se ne razminirava,kad se razminirava laprda se jer je bučno,kad je tiho laprda se kako je prevelika tišina u gradu,kad je glasno smeta psu,te ovo,te ono,... |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
druga strana priče je ta da se mine blizu naseljenog područja trebaju prebaciti na vojni poligon ili mjesto predviđeno za uništavanje, i tamo to riješiti, ali to naravno povećava troškove razminiravanja. ovako se to obavlja na licu mjesta, a netko razliku u cijeni sprema sebi u džep. a da će stanovnici tvrđavice imati zajebancije dok (ako) dobiju novce za nastalu štetu nazad, hoće. |
|
|
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Ma bravo majstore!!! ha ha ha ha ha |
|
|
|
|
 |
Josephine
Ukupno postova: 88 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jebena tragedija... zato je nama '91. bilo odlicno na igralistima.
a i purgeri nam, vidim, imaju dobre zivce:
Citat:
Do zabune je došlo i zbog ranije obavijesti Ministarstva obrane da će MIG-21 danas od 11 do 12 sati nakon obavljenih radova na zrakoplovu obaviti planirani redoviti probni let, tijekom kojeg se očekivalo probijanje zvučnog zida na području Slavonije prema Sisačko-moslavačkoj županiji. Iz Ministarstva obrane su poručili da je do probijanja zvučnog zida koji se kao detonacija čuo u Zagrebu došlo zbog specifičnosti širenja zvuka i vremenskih uvjeta koji su danas vladali (tlak zraka, temperatura i sl.).
|
kuzite, od nas se ne ocekuje da odmah skacemo zvati 112 kad nesto grune u blizini.  |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Optimus Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
I onda kada netko od te djhece strada što se u blizini igraju, ponovno će krivit državu i vlasti što se nije ništa učinilo po pitanju mina. Nakon rata je normalno da se ljudi boje takvih stvari i da imaju traume od toga svega, ali za našu bolju budučnost mislim da je važno da se te sve mine očiste! |
|
|
|
|
 |
alanosijek Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...ma sve je to preseravanje...mozda kad bi pustio kera s lanca i vodio brigu o njemu mozda se nebi treso jadnik...  |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ni pet ni šest, nego u Vinkovce  |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Što serendate!!!
Što je vrijednije??? Ljudski život ili neki šugavi objekt. Da netko naleti na minu onda bi pi**ili zašto nisu deminirali i uništili mine.
Sad tu neke Austrijance spominju kao da su došli na prvu crtu, k**ca nisu vidjeli od rata.
Najbolja mi je prva rečenica "Kao u ratnoj zoni. Eksplozije. Dim i prašina. Razrovane i puste ulice." |
|
 |
normabel
Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno

|
čuo sam da minhenska i harkanj bojna imaju ovih dana postrojavanje brigada,zato je opet navala na kolodvor  |
|
|
|
|
 |
 |
|