Zoran Mišić i grupa Speed su najmanje 20 puta u 3 godine do sad svirali u Big Benu,a Zoki je bio član grupe Pirati i Lazy Bones koji su također svirali u Big Benu puno prije Talent Show-a.....I na kraju krajeva, Big Ben oduvijek podržava rock scenu kojoj pripada i Zoran Mišić-Zokz i grupa Speed!Eto....malo info "pametnima"a neukima!
Zoran Mišić i grupa Speed su najmanje 20 puta u 3 godine do sad svirali u Big Benu,a Zoki je bio član grupe Pirati i Lazy Bones koji su također svirali u Big Benu puno prije Talent Show-a.....I na kraju krajeva, Big Ben oduvijek podržava rock scenu kojoj pripada i Zoran Mišić-Zokz i grupa Speed!Eto....malo info "pametnima"a neukima!
eto prosro sam se priznajem. aj me sad svi lepo izlemajte i biće sve ko prije.
samo jedno pitanje: dal se prije talent showa najavljivalo Zoran MIšić Zokz i Speed ili samo Speed?
pa nije čovjek glup da ne iskoristi situaciju. ljubav prema glazbi je jedno, novac nešto sasvim drugo. zašto čovjek ne bi iskoristio trenutnu poziciju na tržištu
Super je to,big ben je jedina birtija u kojoj ima neke normalne svirke..svaka cast,respect i vidimo se veceras,jer propustiti speed i fenomenalnog livia na gitari i vokalu je greska+zoki...ajoooj.bice pijanih ljudi..ohh yeahhhh!!!!!
pdaaa, uostalom u cem je problem ko je bar jednom cuo speed htijet ce ga poslusat ponovo, bar ja tako mislim + zoki pjeva odlicno, mislim da kombinacija ne moze bit losa, dapače! A kom se ne svidja ne moraaaa