Big Ben: Zoran Mišić - Zokz & Speed

Osijek

Big Ben: Zoran Mišić - Zokz & Speed

U caffe night baru Big Ben, u Tvrđi, 03. rujna 2009. (četvrtak), od 22:00h, održat će se live svirka Zoran Mišić - Zokz & Speed.

Re: Big Ben: Zoran Mišić - Zokz & Speed

preloše
sta je tu loše???
ajmooo pedofili...bit ce bombona LOL
Petar S

sta je tu loše???

ay pero chill out, znamo da ti je kolega, al meni su jednostavno smješna ta super-talentštaveć sranja :wink:
pozdrav od crnog ;)
dečko je pjevao i prije toga.šta bi sad trebao prestati?
asko

dečko je pjevao i prije toga.šta bi sad trebao prestati?

jok.
ova svirka je očito posljedica talent showa, i rafo je bio poslije pobjede svirao u zrinjevcu :lol:
nek dečko peva, nemam ništa protiv, samo neka piči ;)
Zoran Mišić i grupa Speed su najmanje 20 puta u 3 godine do sad svirali u Big Benu,a Zoki je bio član grupe Pirati i Lazy Bones koji su također svirali u Big Benu puno prije Talent Show-a.....I na kraju krajeva, Big Ben oduvijek podržava rock scenu kojoj pripada i Zoran Mišić-Zokz i grupa Speed!Eto....malo info "pametnima"a neukima!
bluestrip

Zoran Mišić i grupa Speed su najmanje 20 puta u 3 godine do sad svirali u Big Benu,a Zoki je bio član grupe Pirati i Lazy Bones koji su također svirali u Big Benu puno prije Talent Show-a.....I na kraju krajeva, Big Ben oduvijek podržava rock scenu kojoj pripada i Zoran Mišić-Zokz i grupa Speed!Eto....malo info "pametnima"a neukima!

eto prosro sam se priznajem. aj me sad svi lepo izlemajte i biće sve ko prije.

samo jedno pitanje: dal se prije talent showa najavljivalo Zoran MIšić Zokz i Speed ili samo Speed?
Zoki prije talent showa uopce nije ni pjevao u Speedu...
pa nije čovjek glup da ne iskoristi situaciju. ljubav prema glazbi je jedno, novac nešto sasvim drugo. zašto čovjek ne bi iskoristio trenutnu poziciju na tržištu
nije stvar da on koristi nego drugi koriste.. dao njemu bog svu sreću i sve pare ovog svijeta jer je jako dobar lik.
povežite ovaj tratinčicin post sa mojim dva iznad i neke stvari će vam biti jasne ;)
Super je to,big ben je jedina birtija u kojoj ima neke normalne svirke..svaka cast,respect i vidimo se veceras,jer propustiti speed i fenomenalnog livia na gitari i vokalu je greska+zoki...ajoooj.bice pijanih ljudi..ohh yeahhhh!!!!!

Re: Big Ben: Zoran Mišić - Zokz & Speed

Weeeeee !!! dečki su superrrr.. rock in my heart :)
pdaaa, uostalom u cem je problem ko je bar jednom cuo speed htijet ce ga poslusat ponovo, bar ja tako mislim + zoki pjeva odlicno, mislim da kombinacija ne moze bit losa, dapače! A kom se ne svidja ne moraaaa

Tagovi