Nakon istupa navijača osječkog nogometnog prvoligaša, Otvorenog pisma udruge Kohorta, kojim se iskazuje nezadovoljstvo radom klupske uprave te zahtjev za odstupanjem s pozicija upućen Alenu Petroviću, sportskom direktoru, i Miletu Dumančiću, direktoru kluba, udruga Kohorta na osebujen način poziva i na današnju utakmicu...
U subotu nas na Gradskom vrtu očekuje (za nastale uvjete) derbi utakmica protiv Međimurja. Klub je pao na najniže grane u novijoj povijesti!
Realno, od bijelo-plavih ni ove sezone nećemo dobiti ništa u rezultatskom smislu. Od nekoć velikog kluba hrvatskog nogometa ostali smo sami mi - najvjerniji! Zato pozivamo sve kojima su ovaj grad i ovaj klub u srcu da u subotu budu ponosan dio skupine kojoj je NK Osijek iznad svega.
Mi smo ti koji ćemo obraniti ugled kluba, mi smo ti koji ćemo ponosno stati na branik grada, mi smo ta ideja koja će biti ponos bijelo-plavih, ponos Osijeka!
Ako vam je doista 'zlo' od ovakvog NK Osijeka i od ove kvazi-uprave, budite svjesni da nećete postići ništa ako na utakmici sjedite i grickate špice a onda poslije kod kuće ili u birtiji komentirate kako treba smijeniti ove i one...Poduzmite nešto, dignite se na noge, navijajte s nama cijelu tekmu, poručite javno upravi što mislite o njima, podignite na noge cijeli stadion, bacite u teren što god vam se nađe pod rukom, wc papir, baklju, protestirajte otvoreno jer samo tako možete nešto poduzeti...
AJMO SVI NA NOGE!!!!
Mi smo ti koji ćemo obraniti ugled kluba, mi smo ti koji ćemo ponosno stati na branik grada, mi smo ta ideja koja će biti ponos bijelo-plavih, ponos Osijeka!
au što smo plemeniti. treba vam spomenik dignt i proglasit vas svecima...
moj stari je stajao na braniku grada, vi pijani na tribinama radite budale od sebe
moj stari je stajao na braniku grada, vi pijani na tribinama radite budale od sebe
Kodrann
uu jeben si,a da napises knjigu da svoju pamet podjelis sa svijetom da ne ostane sam za tebe,nie fer to....
kakvi bakaraci sta ti pricas?i nama su starci stajali na braniku grada,to nema veze sa sportom i nogometom
gomila debila, narkomana, pijanaca i kretena, čast izuzetcima
ne znam tko vodi politiku kuba (da li ovi prozvani ili oni političari iza njih) ali je katastrofalno.
najžalosnije je to što nismo izbacili igrača već duže vremena to je ujedno i strašno a zato ne trebaju neke financije veće osim onih koji grad izdvaja i koje se imaju
Bez mladih nema napretka, mada kada netko i pokaže naznaku brže bolje ga se riješe jel im je u interesu lova za vlastiti džep a ne za klub (direktorima i menadžerima ujedno)
Joj sto ovdje ima naivaca, ajme majko! Malo ste previse gledali americke filmove ocito! Uprava odlazi bla bla, sve to lijepo i krasno zvuci, al malo realnosti ne bi skodilo! Da se razumijemo, o Glavasu, Bubalu i ostalim "funkcionerima" necu ni govorit sta mislim, nisu vrijedni toga, al ne kuzim sta vi mislite da ljudi stoje u redu i otimaju se za mjesto u upravi kluba?! Koja ce budala danas dat novce bilo kojem sportskom klubu, a najmanje NK OSIJEKU?! Ok, otjerate ovu upravu kluba i sta onda? Ako se vec ide protiv uprave, ne znam zasto nitko u ovoj cijeloj prici ne spominje Glavasa, vec Petrovica i Dumancica koji su samo njegovi poslusnici?! Ukratko, ovaj klub, kao i svi hr klubovi osim HAJ I DIN nema perspektivu, kratkorocno je to tako, sumnjam da ce se i dugorocno nesto promjenit...
Joj sto ovdje ima naivaca, ajme majko! Malo ste previse gledali americke filmove ocito! Uprava odlazi bla bla, sve to lijepo i krasno zvuci, al malo realnosti ne bi skodilo! Da se razumijemo, o Glavasu, Bubalu i ostalim "funkcionerima" necu ni govorit sta mislim, nisu vrijedni toga, al ne kuzim sta vi mislite da ljudi stoje u redu i otimaju se za mjesto u upravi kluba?! Koja ce budala danas dat novce bilo kojem sportskom klubu, a najmanje NK OSIJEKU?! Ok, otjerate ovu upravu kluba i sta onda? Ako se vec ide protiv uprave, ne znam zasto nitko u ovoj cijeloj prici ne spominje Glavasa, vec Petrovica i Dumancica koji su samo njegovi poslusnici?! Ukratko, ovaj klub, kao i svi hr klubovi osim HAJ I DIN nema perspektivu, kratkorocno je to tako, sumnjam da ce se i dugorocno nesto promjenit...
ne mislimo da ljudi stoje u redu,ali sigurni smo da bi netko za takvu placu mogao radit puno bolji posao nego trenutacna garnitura
A ak ćemo biti realni, svatko tko više od godinu dana igra football manager može voditi taj klub bolje od Bubala, Dumančića iPetrovića. Ne da precjenjujem Football Manager nego ova banda ne radi ali apsolutno ništa ... DA mi je samo vidjeti službene podatke koliko je službenih upita za transfere poslali otkako su oni preuzeli klub... Mislim da ćemo ih moći na prste jedne ruke nabrojati. Pri tome ne mislim upite poslane grafičaru, metalcu i ostalim niželigaškim klubovima.
Snaga sporta, kao i kulture, je odraz gospodarske situacije. Dok se gospodarska situacija ne popravi, neće se puno ni stanje u sportu (i u kulturi) popraviti.
Snaga sporta, kao i kulture, je odraz gospodarske situacije. Dok se gospodarska situacija ne popravi, neće se puno ni stanje u sportu (ni u kulturi) popraviti.
E moji Kohortaši,
ovih dana putujem van Hrvatske i svom rođaku sam htio odnijeti, majicu, kapu ili nešto slično, no vaš predesijednik kaže da nema ništa od toga. Reklamirate da imate nove majice, koje su usput rečeno bez veze, nema uopće znaka kohorte, a još manje NK Osijek. Pa zar je teško napraviti poštene majice sa i bez kragne, kapu sa logoom Kohorte ili NK Osijek da to liči na nešto, našlo bi se tko bi to kupio.
Drugo nisam odmah reagirao kada se to zbilo, pa zar se morate tući sa navijačima Cibalije našem susjednom gradu i klubu, dajte sjednite i dogovorite se da takovih gluposti više ne bude, pa normalno i sa navijačima ostalih hrvatskih klubova. Pokažimo ostalima da smo kulturan grad, a one divljake koji to rade dovedite u red. Kada neki klub dođe u Gradski vrt
pri predstavljanju ih pozdravite pljeskom, a kada utakmica počne navijajte iz petnih žila za naš klub, vidjeti će te da će to imati pozitivnog odjeka i kod ostalih klubova.
Navijač Osijeka iz kvalifikacijskih pa i ranijih dana
E moji Kohortaši,
ovih dana putujem van Hrvatske i svom rođaku sam htio odnijeti, majicu, kapu ili nešto slično, no vaš predesijednik kaže da nema ništa od toga. Reklamirate da imate nove majice, koje su usput rečeno bez veze, nema uopće znaka kohorte, a još manje NK Osijek. Pa zar je teško napraviti poštene majice sa i bez kragne, kapu sa logoom Kohorte ili NK Osijek da to liči na nešto, našlo bi se tko bi to kupio.
Snaga sporta, kao i kulture, je odraz gospodarske situacije. Dok se gospodarska situacija ne popravi, neće se puno ni stanje u sportu (i u kulturi) popraviti.
Nema tu sporta dok se politika upliće.... kad se klub privatizira (živim novcem, a ne maglom), onda će biti i rezultata.
kao i svuda, ulaz plačaju oni koji moraju oliti oni koji su došli kao vanzemaljci. normalno da domači i oni koji se tako osjećaju (isto kao i na rock koncert ili rave party) ne plačaju, već ih velika brača vide i prepoznaju izdaleka. nevidim u čemu je tu problem?!
kao i svuda, ulaz plačaju oni koji moraju oliti oni koji su došli kao vanzemaljci. normalno da domači i oni koji se tako osjećaju (isto kao i na rock koncert ili rave party) ne plačaju, već ih velika brača vide i prepoznaju izdaleka. nevidim u čemu je tu problem?!