Anto Đapić u mirovini

Osijek

Anto Đapić u mirovini

Predsjednik HSP-a Anto Đapić potvrdio je u telefonskom razgovoru za Hinu da je od lipnja u saborskoj mirovini na koju ima pravo kao zastupnik u nekoliko mandata. Dodao je da je njegovo saborsko umirovljenje njegova osobna stvar te je odbio nagađanja da je to učinio zbog pritiska nezadovoljnika u stranci.

- To je isključivo moja privatna odluka
, rekao je Đapić te objasnio da je postupak za umirovljenje pokrenuo kad je mjesto saborskog zastupnika HSP-a prepustio Danijelu Srbu. [HRT]
9.310,45 kuna iznos je Đapićeve mirovine. zasluženo nema šta!
znas ti koliko je potrebno novca da se on najede . On ce kao svi umirati od gladi .
Ne djeluje mi kao netko ko će lako skončati od gladi. :D

Re: Anto Đapić u mirovini

Redakcija 031

Predsjednik HSP-a Anto Đapić potvrdio je u telefonskom razgovoru za Hinu da je od lipnja u saborskoj mirovini na koju ima pravo kao zastupnik u nekoliko mandata. Dodao je da je njegovo saborsko umirovljenje njegova osobna stvar te je odbio nagađanja da je to učinio zbog pritiska nezadovoljnika u stranci.

- To je isključivo moja privatna odluka
, rekao je Đapić te objasnio da je postupak za umirovljenje pokrenuo kad je mjesto saborskog zastupnika HSP-a prepustio Danijelu Srbu. [HRT]

To bi i ja napravio da imam uvijete! Pametno.
Sad bar ima definitivno sigurna primanja! :D
Čovjek nema ni jedan dan radnog staža izvan politike. Šta reći?!
E bas lijepo.Sada ima vremena doci otvoriti tramvajsku prugu.Od sadasnjih nije za ocekivati nista.Nevjerojatno.!!!
Rokrok!
jbte sad kad mu opale porez na mirovinu...neće izdržat cijeli mjesec....kak će si kupovat kobasice...??'
hoću li ikad pročitat naslov "Anto Đapić u zatvoru" , pa da mi srce bude na mjestu ?
hm...svi su oni za mene lopovi i gamad od prvog do zadnjega....ali on je barem nešto i napravio u Os za razliku od drugih....
ch0sen

hm...svi su oni za mene lopovi i gamad od prvog do zadnjega....ali on je barem nešto i napravio u Os za razliku od drugih....

...da osim što je izumio tramvaj zaslužan je za veliki ugled našeg grada u svijetu i nevjerovatan kulturni razvoj te transparentno vodjenje grada i zaustavljanje zapošljavanja po političkoj liniji...
sokrat

jbte sad kad mu opale porez na mirovinu...neće izdržat cijeli mjesec....kak će si kupovat kobasice...??'

ostalo mu zaliha od otvorenja pruge

Re: Anto Đapić u mirovini

Ne znam za druge, ili mi se samo čini, da smo jedini narod koji lopovluk opravdava, još ga naziva "radom" za opće dobro i sve to još začini sarkastičnim komentarima koji se mogu shvatiti kao empatija prema prozvanom. Jasno mi je da je većina šutljiva, ali zaista bih bio presretan da takve kao što je magistar zatvore i bace ključ u jamu, tamo gdje nama dna, nedavno je nesretni slovenac tamo završio.
sokrat

iskoristit će joker poziv: "nazovi gordana matkovića" i iljadu petsto kobasica će mu odmah biti teleportirano.
Provokator

hoću li ikad pročitat naslov "Anto Đapić u zatvoru" , pa da mi srce bude na mjestu ?

potpisujem, tamo mu je mjesto zajedno s ekipom s kojom je "čistio" gradska poduzeća
PreacheR

Čovjek nema ni jedan dan radnog staža izvan politike. Šta reći?!

Da je najbolji u svome poslu i prepustio je saborsko mjesto Danielu Srbu-potpuno nesebično i pohvalno.
jbt koji kod nas lopovi i seronje su bili ili još uvijek jesu na vlasti, a još im dajemo 9000 kn mirovine.....sramota
Povijesni medij

Anto Đapić će nam nedostajati. Naime, prava je rijetkost da netko tako učestalo i bez ustručavanja dodiruje dno, sramoti se i blamira. Umjesto da po pitanuju mirovine šuti, on lakonski odgovara da ju je zaslužio, a na pitanje ima li poslovnih ponuda Đapić odgovora: 'Što će mi ponude? Što ću ići raditi? Stranački sam čelnik i planiram se sada baviti samo strankom."

Sjajno. Vidimo na ovom primjeru da cjelodnevno obžderavanje i kartanje belota sa okolnim ulizicama u Hrvatskoj može značiti i zasluženu mirovinu. Vidimo i da čovjek protiv kojeg se unutar stranke organiziravaju protestni skupovi, a smijenili bi ga svi članovi zapadno od Čepina (njih par desetaka) ima namjeru baviti se strankom u mirovini. Jao toj uskoro nepostojećoj stranci.
...meni je više za oko zapela ova rečenica:
"Skroman sam čovjek, imam dovoljno i nemam potrebe tražiti kruha preko pogače"
...e, pa dragi Magistre, niti u jednom trenutku nikada nisam ni pomislila da nemate, jer javno se zna da imate, ne zna se baš točno koliko, ali u svakom slučaju puno više nego prosječni/pošteni građani..također ćete dobivati još duuugo godina puno više od prosječne mirovine, a sve to iz džepova jadnog puka....stoga, nemojte više davati ovakve izjave, muka mi je od tolikog licemjerstva....
...da, da - sve je to Vama Vaša borba dala.....
Dali ste puno više Glavašu koji nikako nije ništa zauzvrat napravio i dajete opet.
da ali je glavašbio tu i za vrijeme rat, a nije došao u osijek živjeti zato što se ukazala prazna fotelja kao magistar đapić.....
On je najveći ratni profiter, nije jedini koji je ovdje bio a hvalisavac koji je spasio Osijek. Da, bio je i to je dobro-predobro naplatio, više od ijedne fotelje.
Đapiću zamjerate magisterij, a svi znate da je to dobra namještaljka.
Prvotno sam bio za HSP, nije mi bitno bilo tko je šef, a sad sam baš za Đapića jer kada vidim svu tu bagru koja preko medija plasira neistine, uništava Slavoniju i Baranju i ne staju ni tu nego i cijelu državu.
da ,ratni profiter-slazem se sa tobom i treba mu suditi za to ,a ne za tzv.ratne zlocine.....
lega bio je tu za vrijeme rata i jedino to je prevagnulo kad sam glasao ....
ne sviđa mi se što je sada u hercegovini i otamo dirigira,ali šta možeš takva mu je sudbina....
a gospodina đapića i njegov magisterij da ne spominjem gadi mi se i on i matković.....
zašto?
zato što su mi zabranjivali rad tvrtke koja ima sve potrebne dokumente još iz juge .....kad su vidjeli da mi ne mogu zabraniti rad onda je počela ucjena........samo da bi mogli oni prosperirati....to ti je istina o hsp...matković,đapić, doležal i drugi.....
pa sad ti meni reci da li da podržim đapića ili da ga žalim, nakrao se on i uhljebio i sebe i ženu.......
Tako je, treba mu suditi za pljačku i uništenje poduzeća a ratni zločini su ratni.
Danas svi uzimaju, a oni koji kažu da ne bi, vjerovatno nisu u poziciju da to zapravo i učine. Samo što će neki uzeti manje i nešto i napraviti i pokrenuti a neki će uzimati gdje god stignu, nimalo ne mareći za ništa i nikoga.Bez guranja svojih ljudi i bez dobrog politiziranja nećeš imati uspjeha u politici, dakle uvijek će postojati strana koja nije zadovoljna.
da imam vlast , sve bih njih pokupio i na goli otok...bili bi atrakcija i imali bi najbolju turističku sezonu.....samo mene se ništa ne pita
ja ne pravim od lica guzicu....

20.08.2009. citat:
"... a na pitanje ima li poslovnih ponuda Đapić odgovora: 'Što će mi ponude? Što ću ići raditi? Stranački sam čelnik i planiram se sada baviti samo strankom."

25.08.2009. citat:
"Predsjednik HSP-a najavio je kako bi nakon političkog umirovljenja u Hrvatskoj mogao nastaviti karijeru u Bosni i Hercegovini, i to kao kandidat za Predsjedništvo BiH."
Povijesni medij

Pravi Hrvati, kakvima se pravaši zasigurno smatraju, uvijek će u kriznim trenucima obračuna sa protivnicima pronaći nekakav problem s automobilom.

Evo, neće im zasmetati izborni debakli koje im je vođa Đapić priuštio u nekoliko posljednjih godina, neće im zasmetati tjeranje iz stranke najjačih ljudi, nepostojeća politika, manjak ideja i programskih odrednica, zasmetat će im auto koji Đapić vozi (ili ga voze).

No, slijedi sudbina Hrvatskog bloka i Pašalića, ili DC-a i Mate Granića. Dvoje kudikamo popularnijih članova osniva novu stranku, u tu će otići pola od 1400, niti jedna na slijedećim izborima neće prijeći izborni prag. Godinu dana poslije nestat će i jedna i druga stranka. To će biti ostavština Ante Đapića, voljeli li ga ili ne.
Do jučer im je bio super. Bivši članovi su krajnje nekompetentni i nisu u stanju bili u svome mjesu išta učiniti.
Jel Đapić kriv za uspjeh u Slavonskom Brodu?
Ako ste pravi pravaši, ljudi će za vas glasati a ne zbog Đapića. Neka si samo nekolicina seratora osnuje stranku i tako i dalje rasipa pravaštvo!!
Neka nas bude 1400, 100 ili 100.000 ali da smo pravi i jedinstveni a ne da se mi pravaši dijelimo zbog čelništa.
Valjda kad svi (tzv. vođe) skontaju da je to isključivo u interesu HDZ-a i da takvim potezima ne radimo dobro za pravaše, možda odjebu sa svojim velikim narcisoidnim glupostima i počnu djelovati kako treba, .....svi se kite nekim Starčevićevim idejama, a nisu mu dorasli niti dan danas guzicu poljubit....ako ne mogu sve pravaške opcije sjesti za stol i dogovoriti se o budućnosti te odraditi prave demokratske izbore na predstojećem saboru stranke, onda mogu zaboravit na ideju HSP-a zauvijek...ne treba se dijeliti, nego ujediniti...
TataMata

Valjda kad svi (tzv. vođe) skontaju da je to isključivo u interesu HDZ-a i da takvim potezima ne radimo dobro za pravaše, možda odjebu sa svojim velikim narcisoidnim glupostima i počnu djelovati kako treba, .....svi se kite nekim Starčevićevim idejama, a nisu mu dorasli niti dan danas guzicu poljubit....ako ne mogu sve pravaške opcije sjesti za stol i dogovoriti se o budućnosti te odraditi prave demokratske izbore na predstojećem saboru stranke, onda mogu zaboravit na ideju HSP-a zauvijek...ne treba se dijeliti, nego ujediniti...

Povijesni medij

...HSP u Hrvata odavno je izgubio dignitet.....samo zbog jednog čovjeka...
Hsp nije Ruža, Pero, Đapić- HSP su članovi, tako da je smiješno govoriti i za sve probleme unutar stranke svaljivati na jednu osobu, nije pravaški.
Oni koji mijenjaju svoje mišljenje prema tuđem, oni nemaju digniteta.
KillaBEEZ

Hsp nije Ruža, Pero, Đapić- HSP su članovi, tako da je smiješno govoriti i za sve probleme unutar stranke svaljivati na jednu osobu, nije pravaški.
Oni koji mijenjaju svoje mišljenje prema tuđem, oni nemaju digniteta.

Uskoro ćemo probleme riješiti i nastavljamo započeto, samo danas na izbornom zboru Žup. vijeća, gdje su bili nazočni isključivo izaslanici žup. podružnica bilo je preko 200 ljudi, neke stranke u Osijeku nisu nikad toliko ljudi niti vidjele na svojim sastancima...stoga....treba raditi i biće ok....
HSP i kadar koji je postavio po gradskim tvrtkama je pokrao i unesrećio osječko gospodarstvo tako da smo financijski gledano tamo gdje smo bili prije 10 godina.
ymarko

HSP i kadar koji je postavio po gradskim tvrtkama je pokrao i unesrećio osječko gospodarstvo tako da smo financijski gledano tamo gdje smo bili prije 10 godina.

Svi koji su nešt marnili u ćorku s njima, a kako to kinezi rade bilo bi još bolje ... no ne slažem se s tobom...to je paušalna ocjena.
...a ovo je politički odgovor kakav sam i očekivao
ymarko

...a ovo je politički odgovor kakav sam i očekivao

Rijetko kad dobiješ ono što očekuješ, ti si sretan čovjek..... :)
AL baš je to najsmješnije. Svi koji nisu članovi HSP-a bi istom tom HSP-u krojili sudbinu :D - nemam ništa protiv ali neka se učlane u stranku, probiju do pozicije pa nek kroje kako god hoće :D - do tada - pst... I kako kažu - možda je bolje prvo počisitit svoje dvorište prije nego se krene u inspkeciju susjedovog :D :D
...konačno je odustao....sad se možda HSP i vrati pravaškim korijenima :-)Povijesni medij
Nesebično je odlučio nekandidirati se, jer mu je stalo do stranke. Mogao se kandidirati.
Zanima me što će sada bivši HSP-eovci ili mogu slobodno reći, bagra,raditi... sada neće imati toliko medijskog prostora, a to je jedino i što su radili.
ma ne treba tu kriviti samo hsp, svi su oni isti...hsp,hdz ,hdssb nema razlike....zašto to kažem?
nitko od njih ne gleda interes građana,da nama bude bolje, nego samo drmni dok možeš i kurči se po medijima kako su prethodnici ukrali ili uništili.....a ti se rajo jebi sa porezima,haračima dok stoka krade.............kako rekoh sve na goli otok i napalm po njima .............
A šta će nam biti s Franjom Gavranom? Hoće i on dobiti saborsku mirovinu ko i šef?
Nema smisla spominjati "nemedijsku" osobu koja obavlja svoj posao, a za koji se i naradila. Bavi se svojim problemima, kojih zasigurno imaš u životu, a tvoje pitanje... tako je postavljeno da nema smisla odgovarati, znaš i sam odgovor.
Baš mi je drago, ima brižnih ljudi. :D

Tagovi