| Autor |
Poruka |
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Nije zen popizdio, nego Mega Smrt ne poznaje osnove internetske komunikacije. Postoje emotikoni, pa ih ubuduće stavljaj, i to na vrijeme.
I pod broj dva, meni je ova tema ozbiljna.
|
oprosti, ubuduče budem. je li smije pitati, onako iz znatizelje, zasto ti je ova tema ozbiljna?  |
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Nemam ti vremena sad objašnjavati. Ako ti imaš, možeš li ti meni odgovoriti zašto tebi nije ozbiljna? |
|
|
|
|
|
 |
|
AKIZIKA
Ukupno postova: 193 Lokacija: Na Jugu kod bajera Spol:  Muško
|
Dajte ljudi smirite se .
Koliko imena mostova znate u gradovima lijepe naše,naravno osim onih najpoznatijih kao Maslenički koj je poznat po tome što se stalno zatvara zbog bure.
Da nisam vidjeo ovu vjest na forumu prelazeći preko mosta nikad nebih znao kako se zove. To je samo cestovni pravac od točke A do B, a kad prelazim most pitam se koja rijeka ispod njega protiče jer se imena rijeka ne mjenjaju. Sva sreća da političari to nesmiju mjenjati jer ko zna kako bi se danas zvala Drava koja i dalje teče svojim koritom i tekla je davno prije Franje Tuđmana ,a teći će i kad promjene ime mosta za neku godinu ali kad budete prelezili most znati će te da prelazite Dravu i za 1000 godina će to biti most preko Drave.
Kako se ono most zove?????? Mislim da je DRAVSKI!  |
|
_________________ Bezkonačna je ljudska glupost, za svemir nisam siguran!
Nisam stranački ni politički opredjeljen, ja sam samo mali čovijek na netu. |
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
buuhhhaaa...
ovo je zbilja ludilo,a zašt bi njemu ovo morala biti ozbiljna tema?
boli njega k. i za frnju i tileta,a i za most |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
MegaSmrT

|
Nemam ti vremena sad objašnjavati. Ako ti imaš, možeš li ti meni odgovoriti zašto tebi nije ozbiljna?
|
nema problema,
ma ja ti to vidim ovako, staviti ce ime mosta "žnj" nebitno koje... onda ce nakon par godina doci novi ljudi na vlast, njima se to "političko" ime neće svidjeti... promjeniti će ga i onda će opet nakon nekoliko godina doći neki treći i imati će nešto protiv i opet će promjeniti... a to je sasvim neozbiljno. što da sad priskrbljujem čir na želucu zbog naziva mosta.
Ak se mene pita, a naravno ne pita, ja bi dao ime mostu po nekom "pravom" velikanu iz hrvatske povijesti (izumitelj, pjesnik, doktor), ili mozda pogledati malo u buducnost i biti kreativni, pa nazvati most "most hrvatske mladeži"... sve je bolje od politiziranja javne infrastrukture. Politička plima se mjenja iz dana u dan, pravi velikani ostaju.  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Slažem se s tobom, MegaSmrT, ali upravo si odgovorio zašto ti je to bitna tema, a ne nebitna.
Đastiz, nitko nije rekao da mu to MORA biti ozbiljna tema. Čak i da nekom je ozbiljna tema, naravno da može biti i manje ili više ozbiljna, što ne znači da o njoj ne treba raspravljati. Zaboga, pa naravno da IME mosta nije egzistencijalno ozbiljna tema, ali je više ili manje ozbiljna u nekom drugom smislu.
Što, po tvome bi se trebalo raspravljati samo o TEBI ultimativno ozbiljnim temama? (Retoričko pitanje) |
|
|
|
|
|
 |
|
MegaSmrT

|
Slažem se s tobom, MegaSmrT, ali upravo si odgovorio zašto ti je to bitna tema, a ne nebitna.
Đastiz, nitko nije rekao da mu to MORA biti ozbiljna tema. Čak i da nekom je ozbiljna tema, naravno da može biti i manje ili više ozbiljna, što ne znači da o njoj ne treba raspravljati. Zaboga, pa naravno da IME mosta nije egzistencijalno ozbiljna tema, ali je više ili manje ozbiljna u nekom drugom smislu.
Što, po tvome bi se trebalo raspravljati samo o TEBI ultimativno ozbiljnim temama? (Retoričko pitanje)
|
makaršta, samo nekada treba dati oduška, unijeti malo sarkazma, humora i jugonostalgije... [opet šala]
forum postoji da se raspravlja, što da se otvaraju topiki (kako'l ono ide sibilarizacija? xD) ako se u njima neče raspravljati i razglabati pobogu.. |
|
|
|
|
|
 |
|
justice
|
vidi ova tema je već dobrano prožvakana na ovom forumu,i onda mi je bila dost dobra,vodile su se zanimljive rasprave (kao što sam maloprije rekao završile su na partizanima i ovim drugima,he he)
al sad mi je bilo smiješno vidjeti da u tebi čuči jedan obožavatelj Frnjinog lika i djela,
a zajebaja... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
|
Ne, u krivu si, nisam ja obožavatelj navedenoga, samo sam reagirao na spominjanje Josipa Broza.
A mi se kao znamo godinama pa sad ja tebe tu nešto iznenađujem.  |
|
|
|
|
|
 |
|
justice
|
ha pa od "whitesnake" teme si mi zanimljiv,
a i nemoj pljuvati po J.B.T.,nema smisla... |
|
|
|
|
 |
|
MegaSmrT

|
ha pa od "whitesnake" teme si mi zanimljiv,
a i nemoj pljuvati po J.B.T.,nema smisla...
|
tako je, definitivno neopisivo veča ličnost od frnje. no nebitno.
Zašto se most jednostavno ne zove "most" |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ne bih rekao da sam igdje pljuvao po Tiletu, nit bih pljuvao po njemu. Rekao bih što mislim, to da, kao što sam i napisao da nije bio janješce. Ali čak i kada bih ga "pljuvao", bilo bi to sa smislom.
Što se tiče veličine pojedinih ličnosti, teško da bismo pronašli i jednu da nema nikakvih crnih mrlja na sebi, da je potpuno "bijela", kako u našoj tako i u svjetskoj povijesti. Pa se postavlja pitanje: po kome bi se uopće ijedan most trebao zvati?
No, to je jedna druga tema... Al mene trenutno zanima jedna treća, koju idem sad na forum otvorit, a indirektno se tiče (prelaska) baš ovog mosta.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ništa posebno Ukupno postova: 16 Spol:  Nebitno
|
Ideja o nazivu mosta potekla je od braniteljskih udruga
o bože dragi... |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Trebali su ga nazvat Turski most.
I pored table još jedna tabla koja na 3 jezika objašnjava kakve veze imaju Turci i Osijek. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
ma dobro je....mal mi je čudno što mu nisu dali ime recimo....cestovni most...jer služi za prijelaz automobila (i pješaka) preko rijeke....inače smo mi hrvati jako inovativni i maštoviti što se tiče imena...jer...ako je sok od voća...normalno da će se zvat Voćko....ako je čokoladica s okusom i oblikom banane....normalno da će se zvat Bananko...onda je logično da se most koji služi za prijelaz automobila zove cestovni....dobro je franjo tuđman...šuti i trpi...pognutu glavu sablja ne sječe...rekao bi jedan profesor...  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
 |
 |
|
|