Pitanjce, pitanjce...zasto li nam grad na balegu smrdi???
Posto sam ja jedini osjetio, zabrinuo sam se da ja ne smrdim, al eto, naslo se josh par ljudi....
Farme, ruza vjetrova, propisi, grad, inspekcija...jel ima netko da nije na godisnjem?
Društvo, politika
">flatlineSmrdi u Centru do zla boga grad od 120k stanovnika...na govna ili tako nesto.
Posto sam ja jedini osjetio, zabrinuo sam se da ja ne smrdim, al eto, naslo se josh par ljudi....
Farme, ruza vjetrova, propisi, grad, inspekcija...jel ima netko da nije na godisnjem?
Angelium
Ako je iz Grada onda se može rješiti, a ako se do sada nije onda je računica jasna -može se srješiti ali netko ne želi...
rizla
Ja živim u Tenju, pa što smrdi na krave to mi i ne smeta, jer nitko me nije tjerao da gradim kuću na selu, Ali kod nas noću na ciglanu odvoze sadržaj septičkih jama. Ima par osoba koje imaju scisterne nisu prijavile obrt ii masno zarađuju bacajući govna nama pod nos. A što se tiče nadležnosti nitko nije nadležan: ni policija, ni ZZJZ, ni sanitarna.
simo031rizla
Ja živim u Tenju, pa što smrdi na krave to mi i ne smeta, jer nitko me nije tjerao da gradim kuću na selu, Ali kod nas noću na ciglanu odvoze sadržaj septičkih jama. Ima par osoba koje imaju scisterne nisu prijavile obrt ii masno zarađuju bacajući govna nama pod nos. A što se tiče nadležnosti nitko nije nadležan: ni policija, ni ZZJZ, ni sanitarna.
Ja također živim u Tenju , a kako je Tenje dio grada Osijeka vrijede isti zakoni kao i za Osijek .Nažalost kao i u Osijeku postoje neodgovorni pojedinci koji se oglušuju o zakone . Ja imam problem jer mi susjed do mene ima cca. 40 krmača
i stotinjak tovljenika , nešto sitno krava itd . Sve to nebi samo po sebi ni bilo problem da isti ima uredne septičke i odlagalište za stajnjak . Ovako oko njegovih objekata za držanje stoke pliva životinjska mokraća u kojoj se legu milini muha .Čisto rublje se ne može sušiti vani na dvorištima , a o roštilju ili nekom druženju sa ekipom da ne govorim . Tako da moj susjed debelo koristi onu Neletovu (Zabranjeno Pušenje) ; "Na komšiju se ne može " a mi koji stanujemo najbliže nemamo nikakav društveni život . A iskreno nemam ni ideju kome bi se mogli požaliti . . .