Autor |
Poruka |
ottoos2002
Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Projekt je financirao Grad Osijek s 18 000 kuna. Bože mili...biće grad ope ima love! |
|
|
|
|
 |
ottoos2002
Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
...e da a ovi i nisu tako loši...oni od prošle godine su bili matori..i davili babe oko bazena...ovi su puno mlađi i upucavaju se curkama što prodaju sladoled...momci pa sretno ...hlačise, majce, kapice..biciklići 18 000 kn... |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
isuse bože ja se nemogu prestati smijati....suze mi na oči idu  HAHAHAHAHAHAHA ovaj grad je otišao u kurac.... |
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
oke, smiješno možda i je, ali realno gledajući bar po mome mišljenju ovo može dobrano poboljšati učinkovitost policije, mislim da je suludo uopće usporedjivati ko će prije stići na određenu lokaciju policajac pješice ili policajac biciklom, čak ponekad je ovaj na biciklu u većoj prednosti nego i patrola u autu.. tako da ovaj projek 100% podržavam koliko god on suludo zvučao i izgledao |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
..nemojte tako...školski kolega je jedan od dva policijota.....
..moram ga pitat da mi da đir na bajsu...  |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol:  Nebitno
|
Jel imaju i pljuce na bicu? Bar na vodu one. |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
 |
iness Ukupno postova: 8 Spol:  Žensko
|
Jel to samo sezonska sljaka tijekom ljeta ?Mislim, ako je onda su se malo prerano sjetili kraj 7. mj???A mozda za zimu dobiju novu opremu, zimsku obleku,i zimske gume:)) |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ekološki osviještena policija.  Meni ovo izgleda baš fora. Zašto se baš sve novo u ovom gradu mora popljuvati? Što sad ne valja? Cijena bicikala? Ili su trebali kupiti one po 350 kuna koji se odmah raspadnu? Možda i jesu skupi, ali kad znam da ljudi daju po 6000 kn za bicikl, onda mi ovih 18000 za dva opremljena rotirkama  ne zvuči puno. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
meni su baš fora  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
18K nije puno. Ne znam je li to samo za bicikle, ili je i nova uniforma ukljucena, ali iznos je razuman za opseg projekta. Na cijenu bicikala treba nadodati i cijenu dodatne opreme.
Provokator dobro primjecuje - ovakav oblik ophodnji je (za odredjenu vrstu sigurnosti) daleko ucinkovitiji od cipelica ili auto-patrola.
U svakom slucaju - odlican projekt... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
akcija je dobra, malo se đirait po gradu na biciklima. ali kontam si da će biti dernek kad krenu vijati s rotirkama
Op mala mic, imam novi bic!
Zasto nisu ugradili dodatno sjedalo ili banana sic u slucaju da nekoga ide privesti u policiju. Pa nece mu valjda ovaj sjesti na korman....
|
nu kikirikija
 |
Zadnja promjena: MissTake; 29.07.2009. 10:25; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
Zasto nisu ugradili dodatno sjedalo ili banana sic u slucaju da nekoga ide privesti u policiju. Pa nece mu valjda ovaj sjesti na korman....
Sad je jasno zasto su napravili ove silne biciklisticke staze |
|
|
|
|
 |
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol:  Nebitno
|
Sad je jasno zasto su napravili ove silne biciklisticke staze
|
 Predobro.  |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
U kc su bic ophodnje odavno u patroli. Imaju redovito stand (PU) na raznoraznim dogadjanjia pa dijele letke o sigurnosti u prometu i izlazu biceve. Mogu reci da su bicevi prilicno dobri,a uniforme lijepo prozracne. ;-) Uglavnom,skroz okej spika. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
 |
|