Links - iskustva korisnika

Računala, znanost, tehnologija

Links - iskustva korisnika

Prije mjesec dana u spomenutoj trgovini kupila sam slušalice Creative Fatal1ty Gaming Headset s garancijom od 24 mjeseca. Nakon samo mjesec dana, prilikom njihovog stavljanja na uobičajeni način na glavu, na lijevoj slušalici puknuo je držač - što mi uopće nije jasno kako se moglo dogoditi. Djelatnicima u Linksu slušalice su odnesene na reklamaciju te su nakon tjedan dana provjere zaključili kako, citiram: "slušalice nisu mogle puknuti same od sebe". Onak, slušalice su imale predobar zvuk i ne vidim razlog zbog čega bih namjerno isprobavala njihove mogućnosti rastezanja. Što je najgore, kvar je takav da se one ne mogu niti zalijepiti da bi ponovno radile, iako što se zvuka tiče sve drugo radi, ali one više ne mogu stajati na glavi. Toliko o tome. E da, još samo jedna napomena mala možda i najvažnija - to su bile zadnje takve...

Ukratko, ako želite uslugu koja će Vam ići na štetu, slobodno kupujte u ovoj trgovini. Ostalim ljudima koji ne žele biti oštećeni kao ja, ne preporučujem.

Lijep pozdrav

p.s. ova je poruka zaista pisana ne s namjerom loše reklame kako bi se ljude odvratilo od kupovine u istoj trgovini, nego samo s namjerom upozorenja na moguće nepravilnosti artikala u njihovoj ponudi.
Ha cuj, plastika je plastika - drlog koji puca...

Sto se tice Linksa, imam dvojaka iskustva... ekipa koja radi se cini ok, zainteresirana, spremna na savjete i generalno se cini da se kuze u to sto govore/prodaju...

Minus ide na to sto sam jednom proizvod narucio, cekao do dana kad je trebao biti isporucen, dosao po njega da bi mi rekli da sam bio drugi na cekanju i da cekam jos nekoliko dana. Drugim rijecima - moj proizvod je dobio netko tko se uvalio u vrijeme cekanje moje narudzbe, odnosno netko njima drazi, blizi, ili kako god... Dakle, minus im ide za pederizam...
Zahvaljujem na odgovoru, ja sam iznad samo opisala svoje iskustvo s dobrom namjerom da se nekome ne ponovi isto takvo. Definitivno minus za pederizam jer su me rekli zvati kao kad provjere što nije u redu - nijednom me nisu nazvali i svaki put sam morala ići tamo da bi me onda još optužili kako sam ih sama pokidala - wtf? Plastika - ima smisla to što kažeš, ali ovo ti je onaj mini držač iznutra onako, ne znam kako to opisati, imam ja i sličicu kako je to izgledalo baš - ugl, mala sitna plastika iznutra - to nikako ne bi smjelo samo tako puknuti s obzirom da sam ih platila 279 kn ... i još su kao bile 'Best buy' - best buy my ass :D
pitanje je sto ce curi "Fatal1ty Gaming Headset " :D
gamerica??? O_o
ja imam donekle ok iskustva. grafička karticu koju sam kupio po cijeni od 1800 je imala tvornički kvar, dislociran fan koji je ometao normalan rad, pregrijavao kartricu, jako bučio. da sam kupio u recimo vemilu ili hg spotu do dan danas bi imao i dalje tu karticu no pošto sam kupio u linksu, preuzeli su je, poslali dobavljaču i pošto nisu mogli isporučiti tu karticu (limited edition) dalisu mi +/- račun, tako da sam uz nadoplatu dobio još jaču. to cijelo iskustvo je potrajalo mjesec dana ali isplatilo se. stvarno nemam prigovora jer kao što sam naveo, da sam robu uzeo u nekoj drugoj firmi imo bi i sad neispravnu karticu koja bi mi vjerovatno spalila matičnu (čudim se što nije).
hahaha, što, cure ne smiju biti gamerice? ali ne, ne radi se o gamingu zapravo, nego se radi o kvaliteti zvuka i performansama; ok, sljedeći ću put ipak uzeti Senheisser :D

pozz
Catharine

ok, sljedeći ću put ipak uzeti Senheisser :D

E sad si počela razmišljati :wink:
Catharine

Zahvaljujem na odgovoru, ja sam iznad samo opisala svoje iskustvo s dobrom namjerom da se nekome ne ponovi isto takvo. Definitivno minus za pederizam jer su me rekli zvati kao kad provjere što nije u redu - nijednom me nisu nazvali i svaki put sam morala ići tamo da bi me onda još optužili kako sam ih sama pokidala - wtf? Plastika - ima smisla to što kažeš, ali ovo ti je onaj mini držač iznutra onako, ne znam kako to opisati, imam ja i sličicu kako je to izgledalo baš - ugl, mala sitna plastika iznutra - to nikako ne bi smjelo samo tako puknuti s obzirom da sam ih platila 279 kn ... i još su kao bile 'Best buy' - best buy my ass :D

Na jamstvenom listu mora pisati što jamstvo pokriva, a što ne. Izgleda da si naletjela na jedan škart primjerak, i eto sranja.

Sennheiser... ufff :D pikiram si jedne HD25 već dosta vremena :D
~ shkart primjerak itekakav - pročitala sam ja što oni pokrivaju, a što ne; itekako su ovo trebali pokriti, ali neeeeeeeeee pa ću ima sad malo inspekcije i ostalog natovariti lijepo na vrat, a mogli su to izbjeći vrlo jednostavno... pitam se samo tko onda treba odgovarati za taj shkart primjerak i tu grešku...? ja? ne pada mi napamet;

btw, htjela sam ja uzeti senheisser, ali nisu ga imali u ponudi prije mjesec dana i upravo zbog toga su ove kao i bile best buy
Catharine

btw, htjela sam ja uzeti senheisser, ali nisu ga imali u ponudi prije mjesec dana i upravo zbog toga su ove kao i bile best buy

Imaš ih u Ekranu, preko nekoliko modela...od nižih do viših klasa....
Hvala : )) sad to mora malo pricekati diplomu, onda cu im reci da mi poklone :D
OligofreniDikobrazoid

Catharine

Imaš ih u Ekranu, preko nekoliko modela...od nižih do viših klasa....

Bjezi od Ekrana, najskuplji, a da ne pricam o garancijama. Za sve ce nesto izmislit i pokusat ako se bilo sta pokvari. Znam iz osobnog iskustva i iskustva mnogih mojih bliznjih. Zaobilazim ga u sirokom luku.
@catharine - jesi pokusala mozda stupiti u kontakt sa Creative za ojropu? Siguran sam, da im poslikash puknuce i posaljes neke podatke (serijski broj slusalica) da bi ti izasli u susret...
@ bazooka_joe - nisam to jos pokusala, imam ja slikice : )), ali mi se to sve cini kao gubitak vremena, ne znam : (( probat cu - ionako nemam bas sto izgubiti...

a ubuduce, mislim da ce biti samo online shopping i to iz inozemstva pa makar i astronomska carina - ima nacina da i to izbjegnem :D

THNX : ))
za te pare si i poštene zvučnike kupit ;D
a lomove plastike ni jedna garancija ne pokriva. =)
e, Zoky (mglg), jos jednom hvala na iznosenju tvog znanja, kao sto rekoh naime - to nije plastika koja je izvana nego plastika iznutra povezana s izoliranom zicom na kojoj se u biti drzi onaj dio slusalica koji se razvlaci... ne znam kako da ti to objasnim, ugl, dodji kad god zelis pa vidi... ako je to normalno e onda se ja ne zovem kaxe zovem jel :P
Catharine

@ bazooka_joe - nisam to jos pokusala, imam ja slikice : )), ali mi se to sve cini kao gubitak vremena, ne znam : (( probat cu - ionako nemam bas sto izgubiti...

a ubuduce, mislim da ce biti samo online shopping i to iz inozemstva pa makar i astronomska carina - ima nacina da i to izbjegnem :D

THNX : ))

Nije gubitak vremena,vjeruj. Nisam to radio sa Creativeom,ali jesam sa Seagateom i Asusom. Poslao defektni primjerak njima (nakon razmjene mejlova),oni ispravan natrag. U oba se skucaja radilo o zamjeni unutar proizvodjacevog jamstvenog roka kojeg je trgovac 'skratio' koju godinu.
poslala sam im pa cemo vidjeti, sada cekamo, vec sam dobila automatski odgovor kojim me obavjestavaju da ce mi odgovoriti sto prije, u prosjeku im treba 1 dan, al kao ovisi o broju zahtjeva pa mozda i duze : )) u svakom slucaju, puno manje nego ovima iz Linksa koji su mi tu puno blize - ima li vece ironije :D

btw, bazooka, zasluzio si 5 rikikikija XD
samo sam pročitao naslov i nije mi se ni dalo čitati daljni text....kupujem od links još dok im se trgovina nije otvorila u os....kupio sam sve i svašta u linksu i ostvio brdo para tamo..nikad u životu nisam imao problema sa kupnjom,servisom,i sa ničime drugime što se njih tiče....nevjerujem da je links takav i što se mene tiče najbolja hardware firma u os...
Nemam pojma gdje je Links!?
ja sam imao problema sa svima :D i hgspotom i linksom i vemilom :D

link je na kruznom toku u resirnerovoj

Re: Links - najlošije mjesto za kupovinu elektroničke opreme

bog svima. !

ne radim u Linksu, niti mi ćaća radi, no ovakav naslov teme je neprihvatljiv (Links - najlošije mjesto za kupovinu elektroničke opreme).

:arrow: ako je zabranjeno reklamiranje, mislim da ligika nalaže kako je zabranjena i antireklama, te ne razumijem kako administracija dozvoljava ovakve naslove tema, te ih moderatori ne editiraju ?!

:arrow: eventualni dozvoljeni naslov teme bi bio "Žalba na Links", ili "Pritužba na trgovinu Links".

:arrow: to je isto kao da ja na drugim forumima otvorim temu; Osijek031.com, smeće od web foruma, i nije bitno što će poslije ljudi pisati da je to dobar forum.

stvar je u tome što većina forumaša temu neće ni pogledati, već će ovaj forum po defaultu izbjegavati zbog zlonamjernog pretencioznog naslova.

inače, nedavno su mi u Linksu zamijenili XFX HD 5850 jer je bila tehnički neispravna za Saphire.
mogli su lijepo reći da sam je overclockao, te me se elegantno riješiti, no ispali su ok i hvala im !

zato, apeliram na moderatore da promijene naslov teme, jer je neprikladan, pretenciozan, bezobrazan, nekorektan.
Relativno nedavno sam kupio komplet novi PC tamo.

Jedina zamjerka koju imam je što je "raspoloživo unutar 48 sati" bilo "raspoloživo kad prođe vikend i pola slijedećeg tjedna", ali dobro ;)
svaka čast :arrow: moderatorima, na promptnoj reakciji !
Frost

Relativno nedavno sam kupio komplet novi PC tamo.

Jedina zamjerka koju imam je što je "raspoloživo unutar 48 sati" bilo "raspoloživo kad prođe vikend i pola slijedećeg tjedna", ali dobro ;)

hahaha...

to je točno.

ali zato više ne piše, "unutar 48 sati", već "Na upit" :mrgreen:
Ja sam u njihovom webshopu kupila laptop-u roku 48h donijeli su mi ga pred kuću,iz Zg jer u Os nije bilo takvog modela, ali svejedno JA SAM SUPER ZADOVOLJNA!
Prije same narudžbe telef.sam razgovarala s tipom iz Linksa u Os. i bio je super ljubazan i sve mi je objasnio, isto tako i oni u Zg.
Isto dvojaka iskustva, u jednom sve super, kupio grafičku isto imala tvorničku grešku, zamjenili je odmha za drugu, čak su me i nazvali da mi kažu da nešto ne valja s tom serijom, ja nisam ništa skontao :D - onda drugi put, cura uzima komp koji stiže za 48 sati, pa nakon toga za još 48 sati pa na kraju tek za 10 dana stigao. Al sve u svemu ja sam zadovoljan njima, prvenstveno širinom izbora i dosta pristupačnim cijenama naspram drugih trgovina...
Bugofil

ali zato više ne piše, "unutar 48 sati", već "Na upit" :mrgreen:

LOL LOL predobro :D

al stvarno, od svih radnji što sam obilazio imali su nekako najizbalansiranije cijene.

i sad pc i ja haračimo po internetu :D

Re: Links - iskustva korisnika

Bio u "Linksu"... Ni dobar dan,ni doviđenja a kamoli da me neko od osoblja pitao "izvolite"... A bio unutra 10 minuta! Užas...
Koješta, Links je BIO dobar sve dok je postojao Vemil i još neka konkurencija. Od kraja prošle godine su ostali JEDINI veći dućan informatičkom opremom u Os (HG je na Marsu cijenama) i vjerjatno misle kako su Bogom dani. Nestalo 48 sati, u redu. Ali pogledajte većinu komponenti nemaju u Os. To je paradoksalno jer u Zg ima 50 sličnih prodavaonica, dakako - roba bez čekanja: uzmi, plati, nosi!

Ako roba nije na centralnom skladištu, nego recimo Zg, nema šanse. Dok su valjali, i isporučivali robu na vrijeme, kupio sam brdo stvari kod njih. Više ne.

Molim, postoje i manji snabdjevači, drže se dogovorenih rokova i često imaju jeftiniju robu. Ne želim nikoga reklamirati, isto tako primjedbe na bilo čiji loš rad mogu biti temom foruma.

Općenito: firme prolaze dobre i loše periode, vodstvo određuje način poslovanja pa su onda "dečki ljubazni" ili mrzovoljni tipovi. Plaćate dobrim nofcima, tražite najbolje! Imate na to pravo, UVIJEK.
Vidim da je tema stara ali ću se svejedno pridrižiti. Neki dan sam obišla čitav grad u nadi da ću kupiti neki dobar laptop, čisto onako malo za surfanje i čaprenje na netu. U Emmezeti me nitko nije ni pogledao (valjda su mislili da se samo šetkam jer sam uz sebe imala samo karticu), u Konikomu su me gledali sa čudom kad sam rekla da sam došla pogledati laptope i da mi nije bitno kakve su mu performanse, samo da ga mogu odma sad nosit kuć, uštekat na net i surfat. Lik je bio poprilično uvjeren da neću ništa kupiti.

E onda sam otišla u Links. Čim sam ušla na vrata lik se ustao, pitao što trebam...bla bla, izvadio 4 laptopa, o svakom mi nešto rekao i dao svoj savjet. Naravno, kupila sam stvarno dobar laptop i mirna sam neko vrijeme. -kvalitetan je iako je malo skuplji ali mislim da neću imati nikakvih problema s njim. I drago mi je što sam kod njih kupila jer se samo taj dečko u Linksu ustao, izvadio laptope, dao savjet i stvarno mi pomogao. Eto, od sad ću uvijek tehniku ići kod njih kupovati, pa čak i kad budem morala čekati 48 sati/ tjedan dana. :)
Ako trebaš šoping uz ljudska bića, Links je super.

Jeftiniji su web shopovi, naravno, ali ak trebaš savjet pomoć toplu ljudsku riječ, moj glas za Links. :)
za mene su ovi u linksu prevaranti uvijek bili i ostali :D nije bitno zbog cega al ne namjeravam vise nikad tamo uci ;)
+ima i mnogoo jeftinijih sopova
PEGY

Ja sam u njihovom webshopu kupila laptop-u roku 48h donijeli su mi ga pred kuću,iz Zg jer u Os nije bilo takvog modela, ali svejedno JA SAM SUPER ZADOVOLJNA!
Prije same narudžbe telef.sam razgovarala s tipom iz Linksa u Os. i bio je super ljubazan i sve mi je objasnio, isto tako i oni u Zg.

eto to je bilo prije godinuipol dana, a prije pola godine (pred Božić)u osječkom Linksu sam kupila stvarno dobar komp i isto sam otišla samo s karticom i upala s klincima u trgovinu i mislim da smo na prvi pogled djelovali neozbiljno jer smo se zezali ali tip nas je shvatio ozbiljno kada smo rekli što nas zanima i ponudio nam 2 računala,odabrali smo jedno i izišli smo van kao djeda mraz u američkim filmovima jer su nam kutije svih ugrađenih dijelova upakovali zajedno s gotovim kompom.
Meni je neki klinjo, funkcija "prodavac pripravnik", prije par mjeseci u Linksu uspio prodati Creative-ov headset od nelih 350 kn, a usao sam unutra sa namjerom potroshiti 100 kn na neki Plantronics...
Zahvalan sam malome, jer je zvuk iz slusalica odlican, mikrofon se skida, kabel dug 3m, ukratko, najbolji headset dosad!
Mali je zasluzio postati punokrvni prodavac,definitivno... :)

Tagovi