bazooka_joeJa bi potpisao da nisam ugledao debilan članak o patnji riba. Da, ljudi, ako niste znali, "Agoniju riba se ne doživljava, te senzibilne životinje su svedene na 'plivajuće povrće' koje se mjeri u tonama. Njihova staništa se nemilice pustoše, a broj pojedinačnih ubijenih životinja je toliko velik da je nemjerljiv."
Na tu se organizaciju zbilja ne treba nitko obazirati. Ja sam vegetarijanka, što podrazumijeva da ne jedem ni ribu, i zbilja obožavam (žive) životinje, ali članci Prijatelja životinja i njihove akcije po trgovima zbilja vrijeđaju inteligenciju prosječnog čovjeka. Otkrivaju oni, kao, toplu vodu. Prema njihovim je riječima sve što unosimo u organizam, a što je životinjskog podrijetla, nezdravo i - zamislite- kancerogeno
Ne dao vam Bog da popijete koju čašu mlijeka...
Što se tiče peticija koje su nevezane za tu organizaciju, rekla bih onima kojima je stalo do toga da se životinje ne zlostavljaju, da ih potpišu. Jer, peticije stvarno puno znače, a mislim da bi svakom čovjeku trebalo biti jasno kako životinje ne postoje da bi čovjek iskorištavao njihovu patnju za svoju zabavu, novčanu korist ili skupe bunde.