Autor |
Poruka |
LegaMoj Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Drava je majka!!!   |
|
|
|
|
 |
30-30 win Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
Da, nije baš sigurno da se tamo vozaju skuterima.
|
Ma na kopici sve seljačka ološ. Vidi se po registracijama na parkiralištu. |
|
|
|
|
 |
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
sto se tice spasioca, vidi se po njima da je to ekipa neradnika, koja voli lapinjat. ima par njih koji rade i koji bi nest napravili al ostalo je uzas.....
zastitari, tj zastitar sumnjam da moze napravit nest protiv njih 15 ali i on isto lapinja tam.
a bazeni su uzas, netko je napisao da su cisti, ne, oni samo izgledaju cisti, u te bazene ide preko 5000litara kemikalija tjedno.... pa si mislite.... |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
zašto su nam sjebali otok kod pampasa, mamicu im... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Ma na kopici sve seljačka ološ. Vidi se po registracijama na parkiralištu.
|
Jesam onda i ja seljačina? Iako... ja dođem bajkom.... |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Kneževi Vinogradi  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
|
|
Jesam onda i ja seljačina? Iako... ja dođem bajkom....
|
Ne bi znao. Ali sam uočio, da je za seljačinu na kopici nezaobilazno: žderati one langošice što se tamo peku, žderati hranu koju se ponijelo sa sobom (obično paradajze, koji se grizu cijeli, i to u hodu, a u drugoj ruci opet langošica), bacati opuške po betonu, imati prenosni frižider u kojem je pan i /ili osječko (ono u plastičnoj ambalaži) da se ne mora u birtiju na cugu, odvrnuti do jaja mali tranzistor-narodni radio/radio valpovo, pranje pod tuševima sa šamponom, ulazak u bazene sa luft-madracom, plivanje u bazenu sa sunčanim naočalama.. |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
Ne bi znao. Ali sam uočio, da je za seljačinu na kopici nezaobilazno: žderati one langošice što se tamo peku, žderati hranu koju se ponijelo sa sobom (obično paradajze, koji se grizu cijeli, i to u hodu, a u drugoj ruci opet langošica), bacati opuške po betonu, imati prenosni frižider u kojem je pan i /ili osječko (ono u plastičnoj ambalaži) da se ne mora u birtiju na cugu, odvrnuti do jaja mali tranzistor-narodni radio/radio valpovo, pranje pod tuševima sa šamponom, ulazak u bazene sa luft-madracom, plivanje u bazenu sa sunčanim naočalama..
|
ok,ti stvarno imaš socijalni problem ili previše slobodnoga vremena ^^ ajde pokušaj na kopici negledati to sve nego dobre ženske guze kako prolaze  vjeruj mi biti će ti puno zabavnije.A što se tiče seljačina jednostavno ih ignoriraš....i ne ljudi koji dolaze motorima nisu seljačine ni blizu tome....ljudi koji dolaze u golf3 sa BM registarcijama omorani zlatnim lančinama dok im trešte cajke...e to su seljačine ^^ |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ne bi znao. Ali sam uočio, da je za seljačinu na kopici nezaobilazno: žderati one langošice što se tamo peku, žderati hranu koju se ponijelo sa sobom (obično paradajze, koji se grizu cijeli, i to u hodu, a u drugoj ruci opet langošica), bacati opuške po betonu, imati prenosni frižider u kojem je pan i /ili osječko (ono u plastičnoj ambalaži) da se ne mora u birtiju na cugu, odvrnuti do jaja mali tranzistor-narodni radio/radio valpovo, pranje pod tuševima sa šamponom, ulazak u bazene sa luft-madracom, plivanje u bazenu sa sunčanim naočalama..
|
ok,ti stvarno imaš socijalni problem ili previše slobodnoga vremena ^^ ajde pokušaj na kopici negledati to sve nego dobre ženske guze kako prolaze  vjeruj mi biti će ti puno zabavnije.A što se tiče seljačina jednostavno ih ignoriraš....i ne ljudi koji dolaze motorima nisu seljačine ni blizu tome....ljudi koji dolaze u golf3 sa BM registarcijama omorani zlatnim lančinama dok im trešte cajke...e to su seljačine ^^
|
Dete, nemoj da mi se mešaš u hobi. To što si ti uočio je vrh ledenog brijega. Za prigradski lumpenproletarijat i prikrivene osječke seljoše treba oštro oko nindže da se zapaze fine nijanse seljakljuka..A što se tiče guza, u potpunosti se slažem. Ali jedna tema za razmišljanje/diskusiju: Nema tangi!! To isto dosta govori o profilu osječkih riba. U susjednoj nam Mađi situacija je mitteleuropskija i po tom pitanju ... |
|
|
|
|
 |
josephine01
|
Što odsustvo tangi na osječkim kupalištima govori o profilu osječkih ribica? |
|
|
|
 |
|
Što odsustvo tangi na osječkim kupalištima govori o profilu osječkih ribica?
|
Sve! |
|
|
|
|
 |
josephine01
|
Da nemaju što pokazati? Da nemaju samopouzdanja? Da nisu in? Da su pristojne? Da su nepristojne? ... |
|
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
frajeri ste pa idete vas 10 na jednog dečka..što se mene tiče imate me na ovome forumu i slobodno mi se može javiti jedan po jedan pa ćemo vidjeti koliki ste frajeri kad ste sami.....dečko ima muda izaći sam iz bazena među vas 10.... tak da svaka čast njemu a ta govna treba samo uhvatiti jednog po jednog pa vidjeti dali su doista toliki idioti...
|
a jesi frajer... kakve veze što je tuča trajala 10 sec, čisto sumnjam da su ovi udarili i pobjegli 100 na sat odmah nakon toga. ti nemaš šta tu kenjat jer ispadaš isti kao i oni, bolje štui i poklopi se ušima
i sada da sebe zavaraš i da si ispadneš fajter kažeš imate me na forumu  , al si opasan u 3 pm. ako ste vas četvorica gledali kako malte dečka i niste ništa napravila (prije/za vrijeme/poslije) ok, ali da ideš nakon toga ovakve stvari pisat moraš biti kreten |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
ahahahaha, bravo lega u potpunosti se slažem stobom |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
ljudi, osnovni problem je u tome da su isti bez imalo straha pred više od 100 svjedoka izvukli dečka iz bazena, istukli ga da mu je ukazana i lječnička pomoć i potom se mirno odšetali sa kupališta!
što su onda oni u stanju napraviti kada svjedoka nema?
očigledno je u pitanju grupa nasilnika kojoj ovo nije prvi izgred a koje bi trebalo spustiti na zemlju prije nego ponove isto ili možda još i gore. valjda u gradu imamo i službe koje rade na prevenciji? |
|
|
|
|
 |
 |
|