Teniski tereni u Osijeku - cijene
Zna li netko koliko ođe cijena korištenja terena u Perivoju kralja Tomislava i na bajeru u Kupskoj ulici ?????? Hvala unaprijed. Zanimaju me ovogodišnji podaci.
Kultura, zabava, sport, hobby
dino_bnona bajeru ti je radnim danom 30kn, vikendom 50, a pod reflektorima bez obzira na dan 50
adebisi-jug2
ne...mislim da je na bajeru do 16 h 30 kn...a poslije 16 h je 50 kn....
pcelicaaaadebisi-jug2
ne...mislim da je na bajeru do 16 h 30 kn...a poslije 16 h je 50 kn....
da ...tako je....znam tamo sve ljude koji rade
Bojo
ja sam se prebacio na terene hotela Mursa...35 kn sat....poslijepodne....a prijepodne 25 kn sat...
nake_radoBojo
ja sam se prebacio na terene hotela Mursa...35 kn sat....poslijepodne....a prijepodne 25 kn sat...
Jel rekete i loptice možeš tamo dobit ili svoje nosiš?
nake_rado
Bojo
Jel rekete i loptice možeš tamo dobit ili svoje nosiš?
Bojo
meni dovoljno...nisam nadal da mi trebaju savršeni uvjeti za igru![]()
![]()
![]()
raky
i molim te navedi cijene,i mene zanima i iznajmljivanje opreme?
nake_radoPotpisujem.Definitivno će me vidjeti tamo još koji put.
Evo bili smo ja i Tux danas na bosutskom, kao što je gore napisano 30kn/sat, opremu ako nemaš, dobiješ. Stvarno sve super, dab riječ reko.
rakycijene jos uvijek iste?
sad se nesto kontam malo pokreniti, pa na tenis...samo ne znam da li cu u ovaj tk, ili mozda u briješće...a nasao na netu da u drinskoj ima teniski klub, iako ja to nisam vidio a prodjem svaki dan autom tuda
dino_bno
sad se nesto kontam malo pokreniti, pa na tenis...samo ne znam da li cu u ovaj tk, ili mozda u briješće...a nasao na netu da u drinskoj ima teniski klub, iako ja to nisam vidio a prodjem svaki dan autom tuda
na drinskoj nikad nije ni bilo, vjerojatno mislis na kupsku, tamo je tk kod bajerana bosutskom
rakydino_bno
na drinskoj nikad nije ni bilo, vjerojatno mislis na kupsku, tamo je tk kod bajerana bosutskom
ne bas na drinsku...kad sam u google upisao teniski klub osijek izbacio mi na drinsku, i google maps pokazuje na neku adresu u drinskoj,mada se tereni ne vide...a kao sto rekoh prolazim tuda i nikada nisam vidio nikakav klub (naravno ni terene). a za kupsku znam....vec sam pisao, bio sam tamo,tj bio sam se raspitati,sve je za 5,sad jos organizirati drustvo i to je to![]()
nego,hajmo dalje....info o tk na bosutskom imamo, kao i cjenik. usluga je na nivou,ali je i guzva,tj malo slobodnih termina. imamo i info o terenima kod hotela mursa,pa bilo bi ok kad bi neko napisao i o tk iz parka pedera,tj perivoju kralja tomislava....sorry na psovci.
a i koju informaciju o onom kod olimpije....zatim briješće....neku priču sam čuo da ima i u mecama privatno igraliste koje se iznajmljuje...isto za 30-ak kn,ako neko nesto zna...eto, bilo bi ok da tp podijelimo pa da sve koje zanima, mogu saznati gdije sta mogu ocekivati.
ja jos iz prve ruke mogu dati info da u vukovaru (iako je daleko od osijeka)ima 2 terena...tj 2 tk. jedan u borovu kod stadiona, a drugi privatni na izlazu iz vukovara. tamo sam bio,ali nisam placao (drugi su), mislim da je isto 30 kn/h,a rekete smo nosili, ne znam da li ih imaju i da li naplacuju
trauma_os
Jel zna netko možda jel postoji u Osijeku negdje tenis u dvorani ? Dolazi i zima polako....
pavijan
ništa od interesa za turnir neki?
trauma_os
pavijan
Može![]()
![]()
garrincha077na drinskoj postoje jos uvije tereni, ali su zapljenjeni i trenutno stoje tamo zapusteni. :-S
pavijantrauma_os
pavijan
Može![]()
![]()
pa eto onda nek se ljudi naknadno upisuju samo... zasad nas je dvoje, bilo bi lijepo skupiti 8 ljudi...
Bojo
jel se igra? eo ja otvorio sezonu neki dan na bosutskom....do 15 h je 30 kn/sat....napokon sam naučio normalno servirat (tj. mal jače a da pogodim teren) ...keč je u bacanju loptice...udarit ju kad je u silaznoj putanji, a ne na najvišoj točki....ko bi reko![]()

tux
Ja sam zainteresiran, a i mogu lopticu preko mreže prebacit tako da bi mogli zaigrati![]()
lelica
Nisam uspjela nigdje pročitati, a čula sam da će biti 'Osjek open'.
Molila bih, ako netko zna da stai link.
Bojosamo da vas upozorim....teren kod hotela mursa ne valja ništa...barem što se gornjeg terena tiče.....
nake_rado
Mene nema od 7.7. do 26.7. sad neznam jeste kontali do onda?
nake_rado
Mene nema od 7.7. do 26.7. sad neznam jeste kontali do onda?
pavijan
što se mene tiče, meni paše sve od 1.7. nadalje. a mogu bilo kad... fino, evo sad nas je 7... još bi bilo lijepo jednog nacimati...
DARCHO
i rona bi igrao,koliko ja znam.
DARCHO
tako je realno,osim ak nećemo povisit nagradni fond.
pavijan@Callistemon, jel možeš neke druge dane? trebali bi svi igrati jer smo jedva skupili 8 ljudi...
@nake_rado, ja sam isto za tu opciju 2 jer se ne ispada odmah i imaš se priliku vaditi... glupo je dati dosta para, a ispasti za 15-20 min. igre...
DARCHOja sam za jedan dan, mogu uto ili srijedu..jel odgovara sljedeci utorak svima,to je 5.7.
nake_radohahaha, a mi taman krenili tamo
nake_rado
A mursa je bila zaključana tako da za njih ne znam. Tužna situacija.