lolol
evo opet se smijem na planove/obećanja iz tog teksta od prije 2 godine..
"- Za temeljitu obnovu pješačkog mosta potrebni su milijuni kojih u proračunu za 2007. godinu Grad nema (za sanaciju i održavanje svih pješačkih mostova osigurano je 200 tisuća kuna, op.a.). Međutim, radit ćemo etapu po etapu, s time da će estetika ovaj put ostati iza nužnosti "
Ingo, tebi na znanje Osijek-Koteks je sve osim osječki
ne da nije osiječki nego nije ni hrvatski, ali para radi čuda vjerovatno će os-kot financirat obnovu mosta uz naravno kamatu u otplati sanacije, a vlast bilo koja će pristati jer će na izborima reći kako su most sanirali baš oni a baš nama ostade otplata duga isto je i sa prugom
Hm, gdje si dobio informaciju da je ova rekonstrukcija vrijedna 1.2 milijuna kuna.
Ja naisao na ovo...
Gradonačelnik Bubalo rekao je da je obnova visećega pješačkog mosta, duga 209 metara i izgrađena 1980., vrijedna više od 354.000 kuna. Dodao je da bi radovi trebali biti gotovi u roku od 30 dana jer, s obzirom na povoljne vremenske prilike, počinju odmah.
2. zar se nije govorilo o katastrofalnom stanju onih betonskih temelja ? i o nekoliko milijuna koji su potrebni za rekonstrukciju
To je tako tipično za ovu garnituru: malo šminke izvana i prikriješ trulež iznutra...Osim toga - tko zna kamo će milijuni?!
ne znam odakle ti hrabrosti i čiste pameti da bilo što komentiraš na ovom forumu nakon onog katastrofalnog ugovora đapića glede bijele lađe, pa kiosci, pa da ne nabrajam dalje...
2. zar se nije govorilo o katastrofalnom stanju onih betonskih temelja ? i o nekoliko milijuna koji su potrebni za rekonstrukciju
To je tako tipično za ovu garnituru: malo šminke izvana i prikriješ trulež iznutra...Osim toga - tko zna kamo će milijuni?!
ne znam odakle ti hrabrosti i čiste pameti da bilo što komentiraš na ovom forumu nakon onog katastrofalnog ugovora đapića glede bijele lađe, pa kiosci, pa da ne nabrajam dalje...
što mislim pročitaj na tom topicu. što se tiče objektivnosti, fora je u tome što pljujem kad treba i po hsp-u i po hdssb-u, jer nisam ni u jednoj stranci, a sharon i ti pljujete samo po suprotnoj strani, pa sad ne znam tko je tu objektivniji od nas troje...
Hm, gdje si dobio informaciju da je ova rekonstrukcija vrijedna 1.2 milijuna kuna.
Ja naisao na ovo...
Gradonačelnik Bubalo rekao je da je obnova visećega pješačkog mosta, duga 209 metara i izgrađena 1980., vrijedna više od 354.000 kuna. Dodao je da bi radovi trebali biti gotovi u roku od 30 dana jer, s obzirom na povoljne vremenske prilike, počinju odmah.
govorio si o tome kako su đapić i ekipa pokrenili pitanje rekonstrukcije, a tada je ona trebala koštati nešto oko 1,2 mil
Ukoliko popravak ne bude dovršen u roku izvođač plaća penale. Da su se takvi ugovori sklapali za vrijeme Al Đaponea sve bi investicije bile pokrivene penalnim plaćenjem