Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
za klošare i seljake????? vidim da ti stvrno ne ides na more.... citaj malo sto svijet govori o nasem moru... ja se isto slazem da ponudu treba obogatiti..no to je stvar gradova i općina....države isto, naravno.. al između 14 dana egipta u nekom hotel s *** koji je kao nas sa * i pol, onda mos mislit na ceg lici.... i kupat se u jebenom bazenu... ili ici na jadran.... i kupat se kao covjek..hm.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Kuiš, Jadran je passe, bolje biti u egiptu ili maroku u pravom turističkom naselju zaštićen unutar bodljikave žice, a ne tu kod nas, domaće ti stanovništvo dolazi i plazi po plažama i gradovima, fuj!  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
I ja planiram otići, a možda i ne. |
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
30-30 win Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
za klošare i seljake????? vidim da ti stvrno ne ides na more.... citaj malo sto svijet govori o nasem moru... ja se isto slazem da ponudu treba obogatiti..no to je stvar gradova i općina....države isto, naravno.. al između 14 dana egipta u nekom hotel s *** koji je kao nas sa * i pol, onda mos mislit na ceg lici.... i kupat se u jebenom bazenu... ili ici na jadran.... i kupat se kao covjek..hm....
|
Naše more je za lumpenproletarijat. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
ti prvo nauči što ta riječ uistinu znači pa onda piši... onda ti idi u high class egipat resort sa **** koje u europi iznose ** |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
za klošare i seljake????? vidim da ti stvrno ne ides na more.... citaj malo sto svijet govori o nasem moru... ja se isto slazem da ponudu treba obogatiti..no to je stvar gradova i općina....države isto, naravno.. al između 14 dana egipta u nekom hotel s *** koji je kao nas sa * i pol, onda mos mislit na ceg lici.... i kupat se u jebenom bazenu... ili ici na jadran.... i kupat se kao covjek..hm....
|
...a zašto bi baš svake godine išla na jadran, ima toliko ostalih mjesta na svijetu gdje čovjek može povoljno otputovati....mislim - ograničiti se na našu obalu iz godine u godinu je super turbo glupa stvar..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ma nitko ne kaže da svi moramo na Jadran, meni kad dopizdi Jadranska riba i dalmatinsko vino i kad pomislim da sam vidio apsolutno sve između Drave i Jadrana (ja u 'more' ubrajam i put koji sve dulje traje - prošle godine cijeli dan  ) ja odoh u Indiju. Kao da će se to ikada dogoditi, al' ajde, lijepo je spomenuti u svrhu rasprave...
No tvrditi da je jedno more za klošare i seljake, a 'drugo' za sve ostale, kako god se oni zvali, u najmanju ruku je kretenizam. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Loše je to što je vanpansionski program u većini jadranskih ljetovališta kao stvoren za gerijatriju i nepretenciozne obitelji s djecom. Ponuda se se svodi na more, sunce (ove godine nas je i sunce iznevjerilo) te mainstream restorančiće i bistroe, koji turistima željnim autohtone hrane serviraju španjolske lignje, tajlandsku i marokansku ribu i 'Zvijezda' maslinovo ulje iz Grčke. Osim u nekoliko razvikanih jadranskih destinacija, noćni život je katastrofalan i zamire poslije 2:00 sata. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Ako su mjesta tipa Vodice, Novalja i Krk mjerilo dobrog turizma, onda zaista imamo razloga pljuvati po Jadranu kao destinaciji. Oni koji nisu obišli dijelove naše obale koji ne uključuju pasivan odmor, mjesto na plaži između glave masnog Njemca i stopala ocvale Slovenke, noćni izlazak nezamisliv bez 3 l crnoga i razglednice kao vrhunac informiranja o mjestu u kojem se nalazi, nemaju pravo na izjave tipa "Jadran je za klošare i seljake." Za takve su vjerojatno Tunis i slične meke fensi turizma bogom dana mjesta.
A što se tiče kupovanja hrane na kredit i ne odustajanja od ljetovanja ... Treba li išta na to reći? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
audiworld

|
ako ti se ne sviđa idi u egipat i javi kako je bilo..ako se vratis .... Strašno je čitati ovakve gluposti.. Idi u Primošten..eno Aurora piči cijelu noć.... sigurno kad dođeš u Grčku, Tunis tamo šibaju u svakom selu cijelu noć.....
Ajd nemojte pričat napamet, odite u Egipat i pričajte kako je bilo.. a ja fino odo na Murter koji izgleda kao Bora BOra |
|
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Ili bi možda ljudi otišli na odmor jer rade ko konji cijele godine!?
|
Mislim da nitko normalan nece osporavati da se ljudi trebaju odmoriti, ali misljenja sam da treba zivjeti u skladu sa svojim mogucnostima. Kad sam bila dijete, pravila se kuca i svakakvih je drugih izdataka bilo i nismo isli na more (doduse, to je bilo doba kad je kupanjac u Harkanyu bio bagatela...) i prezivjela sam. Nitko nije dizao kredit da bi isao na more, kad se imalo novaca, islo se, kad nije bilo, odmaralo se na jeftinije nacine (islo se u Orahovicu na jezero, na Dravu... coporativno s obiteljima).
Ako za hranu nemas, kako ces otplatiti ljetovanje? Ili to ja imam krivi sustav vrijednosti?
Na ova usporedjivanja Jadrana i ostalih europskih ili drugih egzoticnih destinacija necu ni odgovarati. Ne razumijem zasto bi netko bio seljak ako ide na Jadran, a zasto netko tko navija za Grcku.
Osobno, bila sam svugdje, mogu reci da je nase more najcistije, a sto se ponuda tice, neka ljudi idu gdje ih volja, ako si to mogu priustiti. |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
 |
|