Što se po vama može učiniti iako je već skoro prekasno,no ipak se može možda izvući.
Ja mislim da je potrebno apsolutno isključiti politiku na nekoliko mjeseci da odlučuje o bilo čemu i pustiti uspostavljeno Ekonomsko vijeće ili kako se već naziva da donese mjere koje će naravno morati biti ne popularne, no koje će se morati provesti bez daljnjega.
Zašto MMF kad te iste mjere koje nam oni još debelo naplate možemo provesti sami,no politika se ne usudi ih provesti.
Uspostaviti sada Vladu s našom Suzi..
Na čelo Ekonomskog vijeća staviti Željka Rohatinskog i pustiti ih da odrade posao jer ruku na srce,ljudi naj*bali smo na jesen.
I nema više ne uplitanja države u ekonomiju,ne uplitanje središnje banke u gospodarstvo.
Očito je da se uplitat i to debelo mora,inače odemo mi nazad 10 godina.
Znam da postoji i činjenica da se može utjecati na Vijeće,no ja to smatram jedinim dobrim potezom koji nam preostaje da slušamo ljude poput Rohatinskog i iščupamo se dok još nije prekasno,već skoro je.
Što vi mislite,da li bi kao građani mogli postavit prvo uvjet da se poboljša Vijeće i provode njegove odluke ili pustiti da nas totalno unište?
Zašto ne bismo potpisivali peticiju da uspostavljena Vlada smije biti samo tehnička i provoditi odluke nekog Vijeća i da sa predsjednčkim izborima se provode i novi parlamentarni izbori?