ovdje pišite o svojim iskustvima izlaženja van i druženja s frendovima. odgovara li vam više neki noćni bar u kojem se puštaju narodnjaci ili ste možda našli neku drugu alternativu za nas mlade koji nismo poklonici tog glazbenog stila? kako se zabavljate dok ste vani i koje je najbolje mjesto za flert-sve su teme u tom smjeru otvorene upravo ovdje.
Fuj narodnjaci a i mjuza za koju ti treba hemija, izlazi se u Big Ben, Balote, na Dravu pred Bastion (to je još najbolje, piješ šta uzmeš, nema gužve a lijepe djevojke su došle (i ostale) u našem gradu...Čak se može naići na izraz slobodoumlja u vidu ljepotice koja piški par metara od tebe na bentu, jer tko će sad ići u Bastion...)A šta ću sjedit u birtiji u ovo vrijeme recesije (kao) ionako nemaju neki sadržaj koji nema na Dravi...Na moru sam visio na plaži par dana s ekipom od 30-ak ljudi s par gitara, napiješ se isto kao i u bircu, ali je ekipa daleko kvalitetnija...što će mi rulja zgurana u zatvoreni prostor? A u drugu ruku kad idem s bicom po promenadi, sjetim se mamice ovima koji razbijaju boce...nemojmo povezivati sjedenje uz Dravu s idiotima koji to rade jer to nije isto...a i lik zna vozit po 10-ak minuta sa skuterom po promenadi, i to punim gasom, to isto nije neka fora osim ako imaš debile oko sebe koje to fascinira/impresionira.
Nemam neko posebno mjesto gdje volim izlaziti, ali to nisu kafane i nocni klubovi. Najvise volim izaci sa drustvom negdje na kafu, na neko najobicnije mjesto - jer nam to ne igra nikakvu ulogu, nije nam bitno.
izlazim na groblja gdje prevrćem stećke pod utjecajem alkohola i opijata kojekakvih. najbolji izlazak u grad mi je kad se kod kolege naločemo domaće rakije, poližemo paklo elezdea i odemo na groblje, isprepadamo se pa se vratimo nazad i pijemo vodu dok ne dođemo sebi. kad dođemo sebi opet se nalijemo rakije i navučemo spida i odemo na cajke, tamo se potučemo pa se nazad vratimo kod lege. tu već bude oko 10 naveče. onda se nalijemo rakije i zapalimo DŽOJNT. sve lepo znaš kako. pa se vratimo na groblje i pijemo rakiju na groblju jer diš dalje pit rakiju ak ne na groblju.
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav )
u zadnje vrijeme ne izlazim često jer je grad propao, kad izađem, odem u kesten, sound, nekad tufnu i to je uglavnom to u Osijeku.. počeo sam skupljati novce i rađe jednom mjesečno otići kod nekog prijatelja u drugom gradu na vikend nego u ovom šrotu biti..
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav )
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih.
znam nekada izaci u dvorište...al samo kad je izrazito lijepo vrijeme.....jer moram paziti na svoj nadasve osjetljiv ten....pri tom moram napomenuti kako mi je dvorište puno raznih stabala...koje nadasve ublažuju prodiranje suncevih zraka....
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih.
Jao, ja sam se jučer tamo žešće naživcirala. Legica i ja otišle na pivo i čekale 5-10 min, a konobara nema. Kada se konačno vratio samo je nabrzaka pogledao kaf (u kojem je sjedilo dosta neposluženih gostiju) te otišao van. Naravno da smo se pokupile i otišle drugdje, konkretu u Swan, koji mi je btw. postao odlično mjesto za otići na cugu