Preminuo Michael Jackson, kralj popa

Kultura, zabava, sport, hobby

Preminuo Michael Jackson, kralj popa

Michael Jackson (29.8.1958.-25.6.2009.)

Zbog srčanog udara iznenada je preminuo američki pjevač Michael Jackson. Pop zvijezdi je pozlilo kod kuće pa su članovi obitelji pozvali Hitnu pomoć. Odvezen je kolima Hitne pomoći u bolnicu u Los Angelesu u vrlo teškom stanju.

Pjevača su na putu u bolnicu morali reanimirati. Kralj popa uskoro je ipak izdahnuo.

Nakon financijske propasti kralj popa se pripremao za povratničku turneju tijekom koje je trebao održati tridesetak koncerata u londonskoj Areni i na taj način otplatiti nagomilane dugove.

We've just learned Michael Jackson has died. He was 50.

Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. We're told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back.

A source tells us Jackson was dead when paramedics arrived. Once at the hospital, the staff tried to resuscitate him but he was completely unresponsive.

Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II.

(CNN) -- Michael Jackson, the show-stopping singer whose best-selling albums -- including "Off the Wall," "Thriller" and "Bad" -- and electrifying stage presence made him one of the most popular artists of all time, died Thursday, CNN has confirmed.

He was 50.

He collapsed at his residence in the Holmby Hills section of Los Angeles, California, about noon Pacific time, suffering cardiac arrest, according to brother Randy Jackson. He died at UCLA Medical Center.

Jutarnji.hr
TMZ.com
CNN.com

Michael Joseph Jackson započeo je karijeru u dobi od sedam godina kao član obiteljske grupe The Jackson 5. Prvi album "Got to Be There" snimio je 1971., a solo karijeru započeo 1979. godine. Primio 13 nagrada Grammy, a za najprodavani album svih vremena "Thriller" i World Music Awards.

Od 1988. do 2005. godine živio je na imanju sa znakovitim nazivom na Neverland, na kojem je izgradio zabavni park i zoološki vrt za djecu s posebnim potrebama. Njegovi pretjerano prisni odnosi s djecom došli su pod pažnju medija. Prva optužnica zbog seksualnog zlostavljanja podignuta je 1993. godine, a završila je sudskom nagodbom i isplatom 20 milijuna US dolara tužitelju. Ponovno je osumnjičen 2003. godine tijekom TV-emisije 'Život s Michaelom Jacksonom'. Dvije godine kasnije podignuta je nova tužba, okončana prošle godine oslobađajućom presudom.

Povijesni medij
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/06/25/michael.jackson/index.html
E pa baš to, upravo sam doradio članak.
Sad mu dodaju 32 robotska implatanta da može hodat i gledat, pa će imat funkciju ritam mašine.
(CNN) -- Entertainer Michael Jackson is in a coma after being taken to a hospital on Thursday after suffering cardiac arrest, sources briefed on the situation told CNN.
pa sta sad?! jel' u komi ili je umro?
na TVu je receno da je preminuo...
Nekako mi se CNN čini najmjerodavnijim u ovakvim situacijama, prema njihovim vijestima pao je u komu...

A sad, što bude, bit će :(

Billie Jean is not my lover...
"umro je al je živ"...
Jep...preminuo je!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/michael-jackson-preminuo/439266.aspx
rip
nema više upitnika :(
Umrla je i Farrah Fawcett, a upravo sam pročitao da je umro i Jeff Goldblum.

Bizaran dan.
fuldstændigamok

Umrla je i Farrah Fawcett, a upravo sam pročitao da je umro i Jeff Goldblum.

Bizaran dan.

Jeff nije umro.
"Michael Jackson je učinio da kultura prihvati obojene osobe", izjavio je pastor Al Sharpton, jedan od najistaknutijih crnačkih čelnika u SAD-u. :puke:
DonQuijote

"Michael Jackson je učinio da kultura prihvati obojene osobe", izjavio je pastor Al Sharpton, jedan od najistaknutijih crnačkih čelnika u SAD-u. :puke:

I samo zbog toga se izblajhao po cijelom tijelu. :zid:
to sam skonto već da ti poznati umiru u serijama, po par u razmaku nekoliko dana.
DonQuijote

Pa možda osobe obojane u bijelo :D
Moira

DonQuijote

Pa možda osobe obojane u bijelo :D

Ja mislim da je on alien, i da vise nije mogao drzati ovaj ljudski oblik ... pa je odbacio svoju ljusturu i sjeo u svemirski brod te otisao kuci na neku udaljenu planetu.
bed...... al sta....jedan pedofil manje......R.I.P.
Zao mi covjeka, kao covjeka jer je, eto umro.. Ali kontam da cemo sad opet o tome slusati narednih mjesec dana, a narednih nekoliko desetljeca o raznim teorijama zavjere tipa "mrtav je, nije mrtav"... "ubijen je, ili nije"...
A u Dojclandu na prvom programu drzavne televizije samo o tome... Valjda ne bi toliko izvjestavali ni da je Merkelica umrla... pa mislim stvarno...
S druge strane, o Farah vijesti u tragovima... valjda ona sirota nikom nece nedostajati... ili? :roll:
boli me briga.
nije da će mi nečija smrt platiti režije.

Re: Preminuo Michael Jackson, kralj popa

gledala sam tu snimku i ništa se ne vidi.. užas.. šta sve ljudi neće izmisliti.. :shock:
sad kad biznis krene...

I crni humor...

to se zove odanost

Prilozi

• mjackson.jpg
Q:What was Michael Jacksons last hit? .....
A: The floor!

Michael Jackson gets to heaven and he meets God.

God, upon seeing him, says "Come to me, my child".

MJ thinks, "I know where this is heading..."

Recession has gotten so bad in America that the Jackson 5 had to lay off one of them!

:D
jedino ga cijenim zbog plesa...ničeg drugog...
Kakva ironija sudbine: obdukcija je pokazala da je ikona popa, kralj iz 80-tih, jedan od najbogatijih i najslavnijih ljudi na planeti - umro gladan; ne samo gladan nego izgladnio, imao je svega 46 kg. U želucu su mu našli samo ogromnu količinu lijekova.
Nakaradno. Od svega što je imao bio mu je potreban samo - dobar psihoterapeut.
Jadna Fara, ostala je u drugom planu...

To sam i ja prvo pomislila, bolje da je sve novce koje je dao na blajhanje i umetanje dijelova dao nekom dobrom psihijatru, život bi mu bio ljepši.

Kao i obično odmah sve negativno od strane medija izlazi van, 2004.godine je mislim oslobođen tih optužbi za seksualno zlostavljanje djece...no bio je jedan slučaj početkom 90-ih ako se dobro sjećam kad se nagodio s starcima jednog djeteta za neku bolesnu cifru od 20-ak milijuna dolara.

Ako je zbilja zlostavljao dijete šta nisu išli do kraja na sud, mogli su dobiti sigurno više love + taj koji je zlostavljao njihovo dijete bio završio iza rešetaka i spriječili bi direktno time moguće buduće zlostavljanje tog istog Michael Jacksona. Come on man :roll:

Kako im nije palo na pamet da je tijekom karijere dao stotine milijuna eura u humanitarne svrhe. :roll:

Otac mu je bio ono zadnje govno od čovjeka i kompleksi su učinili svoje - od tih silnih plastičnih operacija do tih ovisnosti o tabletama...
nego... oćel ga više metit u zemljicu crnu (ovaj bijelu)?
zao mi covjeka..
nekako zvijezde moje mladosti odlaze u vjecna lovista..izgleda da starim..
Gledam komemoraciju i samo se pitam kad će iskočit iz lijesa i nabacit moonwalk sa hrpom plesača al ništ od toga :(
Frost

Gledam komemoraciju i samo se pitam kad će iskočit iz lijesa i nabacit moonwalk sa hrpom plesača al ništ od toga :(

Znaš,sada je na boljem mjestu. :hug:

Tagovi