Je li Formula 1 sport?
formula ili miomir žužul?
formula ili miomir žužul?
miomir žužul!
pitate se možda šta ja tu baljezgarim ali eto da vam olakšam; to je bila moja dilema nakon nedjeljnog papka i zavaljivanja pred tv. moj odabir je na kraju pao na ovog "izrazito mi dragog i simpatičnog" političara, prototip pravog hrvata i katolika. općenito volim pogledati sve sportove. to kao da mi je na neki način u genskom kodu. a formula mi je otprilike zanimljiva kao emisije treća dob i duhovni izazovi. znači u tom mom svijetu formula nikako ne može biti sport. uostalom tko je najbolji vozač na svijetu? osim subjektivnih preferencija svakog zagriženog ljubitelja formule mislim da se točan odgovor na to pitanje zapravo ne može dati. ajmo mi lijepo njih sve posjesti u iste bolide pa ćemo onda vidjeti tko je najbolji! čemu uopće služi poredak vozača kada je prava istina da je cijeli taj cirkus organiziran zbog momčadi i više izgleda kao neki auto show nego natjecanje? gdje su sada fernando alonso, lewis hamilton, kimi raikonen...? ako se ne varam formula je valjda jedini "sport" u kojem svi prije početka nemaju jednake izglede za uspjeh. to je po meni kao da jedna ekipa u nogometu ima dvostruko veći gol od druge. ali svi pucaju na isti gol, isti koš, igraju sa istom loptom... jedino u formuli neki dženson baton doživljava svojih pet minuta slave zato što je neki tamo čiko iz njegovog tima dovitljiviji od čike iz drugog tima.
kakva su vaša razmišljanja?

epic fail