Pa normalno je da Igor Medić dođe na čelo gradske tvrtke GPP-a jer GPP ima butru, a mi znamo što je butra - cura za sve. Gosp. Medić ima obiteljsku demokratsku lozu koja mu je u gradskoj upravi grada Osijeka već dugo pustila lozu (Marija Medić) i normalno da takav čovjek bude u GPP jer će uvijek imati informaciju iz prve ruke.
A normalno je da se Tomica Glavaš vrati u Unikom i da pomete svu prljavštinu koja je ostala za Đapićem (počisti), pa je fino spakuje i pošalje Lamzi direktoru Ukopa da to sve duboko zakopa negdje na osječkom groblju bez spomenika uz obilježje NN.
Što se tiče Ljubomira Novoselića pa logično je da se on vrati u Vodovod jer on je ipak dijete Vodovoda i Vodovod ga je stvorio. Zaboravili ste kad je HDZ-ov direktor Reba upropastio Vodovod, te mu smanjio temeljni kapital za 50 %. Vidi papire nadzornog odbora i skupštine iz 2001. godine iz kojih je vidljivo koliko je HDZ sa svojim lešinarom (direktorom) oglodao Vodovod, a dolaskom Novoselića kao stručne osobe možda će Vodovod Osijek početi izvoditi radove po pravilu struke tj. na magistralne vodove zatrpavati pijeskom i postavljati odgovarajuću i obilježavajuću traku prije zatrpavanja cjevovoda (to sam vidio da sadašnja garnitura radi na magistralnom vodu u Vladislavcima kad sam bio u posjeti kod prijatelja).
Budući da u Hrvatskoj vlada obiteljska i plemenska demokracija ne bi me čudilo da se ostvari i moja vizija da za 4 godine kandidat za župana bude Filip Glavaš (sjetimo se samo obitelji Tuđman - Franjo i Miroslav, Šeparović - Zvonimir i Miroslav, pa obitelj Njavro i ostali).
Za ovaj vid demokracije smo mi zaslužni jer se Hrvatska demokracija prenosi s koljena na koljena, a nama se sve to vraća s lakta preko lakta. Bogom dani il su odabrani. |