Mirko pizda?
http://www.net.hr/sport/page/2009/06/10/1352006.html?pos=n0
Kultura, zabava, sport, hobby
Mladjo
po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
Mladjopo meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
vjivancene razumijemMladjopo meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
A mi smo komentatori vrli stručnjaci za borilačke vještine.
vjivancejel tebi hrvatski materinji jezik?Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.
Mladjo
vjivancejel tebi hrvatski materinji jezik?Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.
vjivancehrvatska se u ovom slučaju piše malim slovomMladjo
Ma jok, ti si Hrvatska hodajuća gramatika