Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zbog Đapića informatičarima Grada 10 posto manja plaća!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2009. 10:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Very Happy

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:16; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 10.06.2009. 11:11 
Naslov:  

khm, jel' ovdje samo meni čudno to da su informatičari odgovorni za ažuriranje sadržaja portala grada?
mislim, informatičari ne bi trebali imati ama baš nikakve veze sa sadržajem portala, no to je gradska uprava, svašta tu može biti...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Omnia
Ukupno postova: 126
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.06.2009. 11:28 
Naslov:  

admineeeeeeee, su i tebi kresnuli placu hehehehe, ajd zuti jedan, a njih stitis na forumu, sad lijepo vrati sve moje postove kontra njih

bazooka_joe

Post Postano: 10.06.2009. 11:46 
Naslov:  

Omnia je napisao/la:
admineeeeeeee, su i tebi kresnuli placu hehehehe, ajd zuti jedan, a njih stitis na forumu, sad lijepo vrati sve moje postove kontra njih

osijek031.com smile
svakakvih nas ima - osijek031.com je portal u privatnom vlasništvu, nema nikakve veze sa osijek.hr portalom na kojega sam se referirao gore. U svakom slučaju - ja se ne bih radovao da nekome ni krivom ni dužnom smanje plaću zbog tuđe greške.
Zato pitam: jesu li informatičarima smanjili plaću ili ljudima odgovornima za sadržaj portala (ako takvi postoje) - ili je to još jedan novinarski gaf?

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
tibit2009
Ukupno postova: 82
Post Postano: 10.06.2009. 11:54 
Naslov:  

ta stranica već 18 mjeseci nema točne podatke, a koliko sam čuo u izradi su nove stranice tako da sve ovo je kenj*ža.

bazooka_joe

Post Postano: 10.06.2009. 11:57 
Naslov:  

tibit2009 je napisao/la:
ta stranica već 18 mjeseci nema točne podatke, a koliko sam čuo u izradi su nove stranice tako da sve ovo je kenj*ža.

Točno, postoji topic o novim stranicama grada koje su tada bile 'dostupne' u beta izdanju; nekoliko minuta valjda, ali su bile dostupne Wink
No, kako god - stranice moraju biti ažurirane do zadnjeg trena prije lansiranja novih, to je očito; ja samo pitam čiji je posao ažuriranje stranica grada?

tibit2009
Post Postano: 10.06.2009. 12:02 
Naslov:  

izrađivač stranica???
Treba viditi ono slavno
Design by ????

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 10.06.2009. 12:05 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la: No, kako god - stranice moraju biti ažurirane do zadnjeg trena prije lansiranja novih, to je očito; ja samo pitam čiji je posao ažuriranje stranica grada?
Odlican point!

IMHO, da sam ja Onaj Koji Odlucuje, odrzavanje sadrzaja na stranicama Grada ne bih prepustio informaticarima, vec onima koji informacijama barataju - a to su valjda nekakvi referenti/procelnici ureda za informiranje, kontakte s javnostima ili kako li se vec zove ta sluzba.

Ako takve sluzbe/odjela nema - onda bi ju trebalo napraviti, prije svega radi unutarnje konsolidacije i jasnijeg definiranja podrucja odgovornosti.

Post Postano: 10.06.2009. 12:31 
Naslov:  

Uglavnom ovo je marketing

http://www.osijek.hr/Default.aspx a na dnu stranice .....

© Grad Osijek, 2003-2005. - Sva prava pridržana :: Dizajn i održavanje: Escape d.o.o.

http://www.escapestudio.net/

MoNk
Ukupno postova: 66
Spol: Muško Muško
Post Postano: 10.06.2009. 13:35 
Naslov:  Re: Zbog Đapića informatičarima Grada 10 posto manja plaća!?

Eto mislim da je sve već rečeno! Živio marketing tipa "ja sam sada šerif grada jel sam imao fenomenalnog mentora i sad ću vam svima j***t mater ako ne budete mislili i radili kako meni odgovara!!!" He he he....

tonya

Ukupno postova: 2171
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.06.2009. 13:58 
Naslov:  

tibit2009 je napisao/la:
Uglavnom ovo je marketing

http://www.osijek.hr/Default.aspx a na dnu stranice .....

© Grad Osijek, 2003-2005. - Sva prava pridržana :: Dizajn i održavanje: Escape d.o.o.

http://www.escapestudio.net/

Dizajn i održavanje, a ne određivanje sadržaja koji će se objavljivati na stranici.

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
RKL

Ukupno postova: 226
Post Postano: 10.06.2009. 14:06 
Naslov:  

Pitanje je jeli to disciplinska mjera ili samo kompleks manje vrijednosti. I ja bi se vjerovatno iskaljivao na svakom klincu koji učini propust da svakodnevno moram slušati što mi se naređuje iz Hercegovine.

Defiant
Ukupno postova: 89
Post Postano: 10.06.2009. 14:42 
Naslov:  

meni ovo izgleda kao egoisticni ispad. MOJE ime jos nisu stavili a vec sam 5 minuta gradonacelnik. u svakom slucaju Bubalo kakav god da je daleko je bolji od Djapica.

Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.06.2009. 15:03 
Naslov:  

tako je, treba se odmah suociti sa problemima i energicno poceti rjesavati probleme po prioritetu.

Najvaznija je mesingana plocica na ulaznim vratima i azurirane web stranice.

Sad je najebao informaticar, sutra ce cistacica, a prekosutra teta koja kuha kavu.

Sve te servisne sluzbe su povezane poput mafije i iz svojih malih izbica drmaju gradom.

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.06.2009. 20:31 
Naslov:  

mr. 10% postoji u još jednoj firmi na području grada,razlozi kažnjavanja su samo njemu jasni. bubalov postupak potvrđuje da to rješenje stiže od samog vrha. zato svi koji ste u firmama na koje polaže pravo postavljanja direktora grad ili županija očekujte svog mr.10%. samo me zanima gdje završava tih 10% ,u gradskom budžetu ili...

Skoči u forum: