| Autor |
Poruka |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
khm, jel' ovdje samo meni čudno to da su informatičari odgovorni za ažuriranje sadržaja portala grada?
mislim, informatičari ne bi trebali imati ama baš nikakve veze sa sadržajem portala, no to je gradska uprava, svašta tu može biti... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
Omnia Ukupno postova: 126 Spol:  Nebitno

|
admineeeeeeee, su i tebi kresnuli placu hehehehe, ajd zuti jedan, a njih stitis na forumu, sad lijepo vrati sve moje postove kontra njih |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
|
svakakvih nas ima - osijek031.com je portal u privatnom vlasništvu, nema nikakve veze sa osijek.hr portalom na kojega sam se referirao gore. U svakom slučaju - ja se ne bih radovao da nekome ni krivom ni dužnom smanje plaću zbog tuđe greške.
Zato pitam: jesu li informatičarima smanjili plaću ili ljudima odgovornima za sadržaj portala (ako takvi postoje) - ili je to još jedan novinarski gaf? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
tibit2009 Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno

|
ta stranica već 18 mjeseci nema točne podatke, a koliko sam čuo u izradi su nove stranice tako da sve ovo je kenj*ža. |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
|
Točno, postoji topic o novim stranicama grada koje su tada bile 'dostupne' u beta izdanju; nekoliko minuta valjda, ali su bile dostupne
No, kako god - stranice moraju biti ažurirane do zadnjeg trena prije lansiranja novih, to je očito; ja samo pitam čiji je posao ažuriranje stranica grada? |
|
|
|
|
 |
|

|
izrađivač stranica???
Treba viditi ono slavno
Design by ???? |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Odlican point!
IMHO, da sam ja Onaj Koji Odlucuje, odrzavanje sadrzaja na stranicama Grada ne bih prepustio informaticarima, vec onima koji informacijama barataju - a to su valjda nekakvi referenti/procelnici ureda za informiranje, kontakte s javnostima ili kako li se vec zove ta sluzba.
Ako takve sluzbe/odjela nema - onda bi ju trebalo napraviti, prije svega radi unutarnje konsolidacije i jasnijeg definiranja podrucja odgovornosti. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|

|
|
|
|
 |
|
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
Eto mislim da je sve već rečeno! Živio marketing tipa "ja sam sada šerif grada jel sam imao fenomenalnog mentora i sad ću vam svima j***t mater ako ne budete mislili i radili kako meni odgovara!!!" He he he.... |
|
|
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Dizajn i održavanje, a ne određivanje sadržaja koji će se objavljivati na stranici. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
Pitanje je jeli to disciplinska mjera ili samo kompleks manje vrijednosti. I ja bi se vjerovatno iskaljivao na svakom klincu koji učini propust da svakodnevno moram slušati što mi se naređuje iz Hercegovine. |
|
|
|
|
|
 |
|
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
meni ovo izgleda kao egoisticni ispad. MOJE ime jos nisu stavili a vec sam 5 minuta gradonacelnik. u svakom slucaju Bubalo kakav god da je daleko je bolji od Djapica. |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
tako je, treba se odmah suociti sa problemima i energicno poceti rjesavati probleme po prioritetu.
Najvaznija je mesingana plocica na ulaznim vratima i azurirane web stranice.
Sad je najebao informaticar, sutra ce cistacica, a prekosutra teta koja kuha kavu.
Sve te servisne sluzbe su povezane poput mafije i iz svojih malih izbica drmaju gradom. |
|
|
|
|
|
 |
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
mr. 10% postoji u još jednoj firmi na području grada,razlozi kažnjavanja su samo njemu jasni. bubalov postupak potvrđuje da to rješenje stiže od samog vrha. zato svi koji ste u firmama na koje polaže pravo postavljanja direktora grad ili županija očekujte svog mr.10%. samo me zanima gdje završava tih 10% ,u gradskom budžetu ili... |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|