Dječji vrtići

Društvo, politika

Dječji vrtići

Hi!
Znade netko kako je u vrtiću Sjenčica??? :D
HVALA!!!! :)
krcato
nema više mjesta tamo
probaj u Jabuku
Pa bili smo na upisima i rekli su nam da će bit mjesta jer će ona uskoro 4 godine
Ali pošto ćemo tek uskoro doselit u Osijek zanima me kako je u tom vrtiću.....:-)
Bili smo na upisima u Pćelici i Striboru, a pošto ćemo živjeti na Sjenjaku....neznam...
HELP!!!!!!!!!!!
pa, ako ste bili na upisima, onda ste je valjda upisali i onda ima mjesta za nju (ako ste je upisali)

Pčelica je tek krcata, i moraju odbiti puno djece, a isto tako i Stribor

Inače, Sjenčica je dobar vrtić, puno se radi, svuda se ide, sve 5, ali imaju puno djece

ja da imam dijete i da ga trebam upisati negdje, radije bih da je moje dijete jedno od 25 nego jedno od 35, nije ista stvar...

međutim, Sjenčica je stvarno super, i ako ste ju na upisima tamo upisali, onda ju vodite tamo :)

ako niste, a ne bude mjesta, u blizini Sjenjaka ti je Jabuka, na Vij. I Česmičkog, oni ove godine nisu imali previše djece, što ne znači da naredne godine neće
Mi smo bili sad na predupisima tako da još neznamo 100% dali je primljena...:-(
Hvala za informacije i za Jabuku...:-))
nema na čemu, ako imaš nekih konkretnih pitanja, javi mi se na PM da ne pišem tu u javnosti cijele litanije ;)
Blizu sjenjaka ima onaj privatni vrtic "Heidi" navodno je dobar, pa provjeri.
jel ima netko štelu da me zaposli u vrtiću?
josephine01

moja žozika, ne budi luda!
mi smo na gradskom proračunu, a grad u bankrotu..bježi od toga koliko možeš
(za privatne sam čula da je još gore - u smislu manja plaća, a radiš sve poslove, a opet, možda i nije tako, probaj)
boze koma ziva, pa i te tete stvarno sa tom djecom, rade i narade se, odgovornost ogromna, jos sam treba da razmisljaju o crkavici

ja sam pored latice. jako dobar vrtic, obnovljen, no moj "majstor" nije bas zainteresiran (citaj u panicnom strahu da ne bi morao ici - iz milijun razloga :))))))) no definitivno ga mislim bar prije skole dati. da je mal bolja financijska situacija, isao bi i ranije, ovako je doma sa sekama koje su vec velike i tatom i mamom i uziva onak posteno (nije da mi je to bas drago jer mislim da vrtic treba, al nemos drugacije na zalost). no za laticu sam sigurna da je super vrtic i mislim da ima mjesta. predlaganje da budu i jaslice nije proslo jer nije bilo dovoljno bebica. eto toliko od mene :)))) i koliko ja znam
MacaPapucharica

josephine01

moja žozika, ne budi luda!
mi smo na gradskom proračunu, a grad u bankrotu..bježi od toga koliko možeš
(za privatne sam čula da je još gore - u smislu manja plaća, a radiš sve poslove, a opet, možda i nije tako, probaj)

Čula sam da je katastrofa, kao i da jedan psiholog ide na 20 vrtića. Volim radit s bebačima, pa sam samo iz tog razloga ovo napisala.
NIsam baš toliko autodestruktivna, da bih patila za vrtićima. :)

Re: Dječji vrtići

u sjenčici je super,svašta rade,odgojitelji izvrsni,moje dijete ide u sjenčicu :lol:

štela je bubi :(

Jel netko znade dali u Osijeku ima vrtić koji radi popodne?
Hvala
imaš, Vedri dani u Jagerovoj ulici, rade do 21h.
ali, ne znam kako će biti organizirano preko ljeta, kada su dežurstva.
KAKO RADOVI U DV PČELICA NISU NITI ZAPOČELI A POČETAK NOVE VRTIČKE GODINE JE NA VRATIMA, ZANIMA ME DA LI IMA ZAINTERESIRANIH ZA POBUNU.
LJUTA SAM NA ČINJENICU DA CIJELO LJETO VOZIM DIJETE U DRUGI VRTIĆ (A O CIJENI DA SE I NE PRIČA) I NA KRAJU ONI NE URADE NIŠTA. OVO JE VEĆ DRUGA GODINA KAKO SE MI SELIMO U DR. VRTIĆ ZBOG RADOVA KOJI SE NE DOGODE STOGA JE VRIJEME DA SE NEŠTO PODUZME.
NADAM SE DA IMA ZAINTERESIRANIH

Drage mame i tate,
Otvorila bih privatni boravak ili čuvanje djece od 3-6 godina gdje djeca mogu boraviti 6 sati. Djeca bi boravila i imala kreativne, edukacijske i eko radionice, učenje klavira i stranih jezika (njemački, engleski, talijanski). Zanima me da li mislite da bi bilo zainteresiranih roditelja i da li bi im bilo previše za takav boravak izdavati 1000 kn mjesečno + nadoplata za topal obrok?
JasnaR

Drage mame i tate,
Otvorila bih privatni boravak ili čuvanje djece od 3-6 godina gdje djeca mogu boraviti 6 sati. Djeca bi boravila i imala kreativne, edukacijske i eko radionice, učenje klavira i stranih jezika (njemački, engleski, talijanski). Zanima me da li mislite da bi bilo zainteresiranih roditelja i da li bi im bilo previše za takav boravak izdavati 1000 kn mjesečno + nadoplata za topal obrok?

Mislim da se cijene nisu mijenjale,
pa ti sama procijeni je li 1000 kn. + nadoplata za topli obrok puno.

P.S. Dobro došla na forum.

Povijesni medij
Ali u vrtiću se učenje jezika nadoplačuje niti ima posebno učenje instrumenta...
zanima me koliko se plačaju privatni vrtići. I ako netko cuva kod kuce koliko se onda to placa . ako netko ima informacija...
JasnaR

zanima me koliko se plačaju privatni vrtići. I ako netko cuva kod kuce koliko se onda to placa . ako netko ima informacija...

Privatni vrtić "Regoč" (vrtić je u kući vlasnice) u Tenji, ima cijene iste kao i javni vrtići. Dodatno se naplaćuju izleti, odnosno karte za ZOO, muzej itd. Učenje engleskog je dodatnih 50 kn. mjesečno. U vrtiću rade tri tete i vlasnica, i doista puno toga nauče djecu. Sve pohvale za „Regoč“. Kako je u drugim privatnim vrtićima nemam pojma, no nije ti se neki problem raspitati telefonom.
JasnaR

Ali u vrtiću se učenje jezika nadoplačuje niti ima posebno učenje instrumenta...

ali, u vrtiću je u cijeni i topli obrok i užina, osim ako dijete nije na kratkom bez ručka.

učenje jezika se nadoplaćuje, koliko mi je poznato, ( ako se cijene nisu mijenjale ) 100 više od redovnog boravka, što će reći 10satni boravak djeteta+strani jezik+topli obrok i užina = 740kn mjesečno u usporedbi sa 6satnim boravkom kod tebe za 1000kn.

što se tiče učenja instrumenta - koliko mi je poznato, nema, za sada, što ne znači da neće biti. pretpostavljam da bi se to nadoplaćivalo. no, opet ne vjerujem da bi se došlo do cifre kojom ti barataš.

međutim, i privatni i javni vrtići imaju svoje mane i prednosti i uvijek će se naći oni kojima će više odgovarati jedna, a drugima opet druga varijanta.

ti probaj. :)

sretno! :)

Tagovi