Bubalo naložio reviziju svih gradskih ugovora

Društvo, politika

Bubalo naložio reviziju svih gradskih ugovora

Povijesni medij

Mislim da će ovi u Poglavarstu izluditi kada ih Bubalo počne rešetati obavezama :lol:

Re: Bubalo naložio reviziju svih gradskih ugovora

Iz teksta je nejasno trebaju li sav taj posao odraditi zateceni pročelnici ili će to raditi oni koji će stare zamijeniti? Pretpostavljam stari.

Bit će gadno onima koji nisu naučili zapeti i raditi, nego su posao doživljavali poput promenade. Nadam se da će takvi trajno napustiti Kuhačevu i neće ih se udomiti niti u jednom javnom poduzeću.

Tržište i burza su najbolji mehanizam selekcije.
Odgovor svima koji su se pitali, što će se i kako raditi.
tempus031

nisi valjda povjerovao u to?
pa prvo će se baviti skandalima prošle vlasti a onda krenuti raditi svoje....koje ćemo doznat kad dođe nova vlast...

Re: Bubalo naložio reviziju svih gradskih ugovora

Konačno pauk.
morgan

tempus031

nisi valjda povjerovao u to?
pa prvo će se baviti skandalima prošle vlasti a onda krenuti raditi svoje....koje ćemo doznat kad dođe nova vlast...

Ma nije stvar u vjeri, nego u principu i načinu rada. Zauzeo je kriterij i očekuje od svih zaposlenika da ga se pridržavaju. Tko ne može pratiti, sam se diskvalificira i to je sva mudrost. Veliki je problem što se kreće iz 'minusa', a ne od 'nule', ali to ne smije nikome biti alibi. Upravo zato i traži disciplinu, jer ako će labavo kao što se do sada radilo, odosmo još dublje.
hahahahahaha

možda da mu još 10% smanji....

http://www.osijek.hr/gradonacelnik.aspx

(ako se nekome ne da klikati, piše:
Gradonačelnik
Krešimir, Bubalo)
njegov mo
tempus031

Ma nije stvar u vjeri, nego u principu i načinu rada.

njegov način rada je da iskoristi ljude pod sobom za vlastitu dobrobit.znanica mi radi u županiji i uvijek su ga morali dobro brifirati kad bi se imao kakav sastanak ili sl.on je tip menadžera koji goni roblje pod sobom što u konačnici ne mora biti loše za nas građane...
vlale

hahahahahaha

Gradonačelnik
Krešimir, Bubalo)

a, što, nije mu to ime?
ili misliš, možda, zbog zareza?
Po članku u Slobodnoj se vidi kako nova uprava štedi, ne sjedi tamo ni dva sata a već bi trošio novce na brušenje parketa, što slijedi poslije? Televizori, devedeji, novi namještaj, slike na zidu, posebna pića u bifeju…..
e moj bubi nije lako kada si na vlasti.....jos nisi ni poceo a vec ti je ˝ostavljen ˝ veliki minus pa ces tesko ostvarivati obecano....ove fore o ponudama mozete govoriti maloj djeci- vjerojatno radovi nedođu puno pa se neisplati nikome namjestati...dobro pa je recesija, inace bi prebrusili parket u cijelom poglavarstvu....mora bubi imati dobar ured pa makar i kresali proracun ( bolje da to odradi na crno, jeftinije je a i nemora platiti porez)...samo naprijed u nove radne pobijede odnosno alibije za nesposobnost....
MacaPapucharica

vlale

hahahahahaha

Gradonačelnik
Krešimir, Bubalo)

a, što, nije mu to ime?
ili misliš, možda, zbog zareza?

Vjerojatno je mislio na zarez, pošto ga je podebljao.
U hrv. se prvo piše ime, a zatim prezime.
Dakle: Krešimir Bubalo.
Ukoliko napišemo: Krešimir, Bubalo to znači: Bubalo Krešimir ....pogriješili smo
Malo je možda nezgodno pošto su to službene stranice grada.
Da je slučajna greška nije, pošto su i imena ostalih članova jednako napisana.
točno tako...doduše tko zna, možda im je web administrator Mađar, pa se zabunio malo :D
DomoljUb

( bolje da to odradi na crno, jeftinije je a i nemora platiti porez).

Ovaj način rada je kažnjen na izborima, a nagrađen je upravo transparentan i zakonit rad. Navodno se javljaju razne firme koje su odradile posao za grad ni manje ni više bez ugovora. :shock:
http://www.osijek.hr/glasnik/200906_2991.pdf

Ja eto tako svašta nešto čitam pa sam došao i do ovog kome se da neka malo pogleda.
Jedini koji naravno je napravio minus od 20 000 kuna je predsjednik industrijske cetvrti .
Znaci jedini on od svih njih.
Eto cisti primjer.
Malo pretvorite u milione i dobit cete razliku na gradskoj razini koliki je manjak..:D
Hvala.dovidjenja.
VL
e moj pernabukano....a taj bubi takva postenjacina da je namještao poslove tvrtki Laurus koja je zamisli u vlasnistvu njegova prijatelja - Bubalo je omogućio tvrtki Laurus velike, milijunske poslove sa Županijom i njenim tvrtkama na održavanju i nabavci informatičkih uređaja, mada je Županija, upravo zbog tih poslova, osnovala vlastiti Zavod za informatiku Osijek (ZIO) i u njega uložila značajni proračunski novac......ali on je to odradio transparentno pa je to uredu....:-)
nisam za

a već bi trošio novce na brušenje parketa,

nešto si mislim, šta je tolika frekvencija kroz to gradsko poglavarstvo da su ishabali parket? ili je parket popustio pred Đapićevom težinom po onoj staroj - Pametniji popušta.
morgan

nisam za

a već bi trošio novce na brušenje parketa,

nešto si mislim, šta je tolika frekvencija kroz to gradsko poglavarstvo da su ishabali parket? ili je parket popustio pred Đapićevom težinom po onoj staroj - Pametniji popušta.

10 kikoša za ovo. Ideeeeeš

Tagovi