Načuo sam da se ne može

Osijek031.com rubrike

LeonZbog zadrzavanja konzistencije u prostorno-vremenskom kontinuumu, brisanje profila nije moguce za korisnike koji su sudjelovali u raspravama na portalu.
morganzaradi crveni karton pa će te obrisati
LeonZbog zadrzavanja konzistencije u prostorno-vremenskom kontinuumu, brisanje profila nije moguce za korisnike koji su sudjelovali u raspravama na portalu.
Alternativne opcije su prestanak javljanja i sudjelovanja u raspravama, ili promjena nicka (na izricit zahtjev i bez mogucnosti "undo"-a).

morgan
zaradi crveni karton pa će te obrisati
morganzaradi crveni karton pa će te obrisati
Mother EarthJoš nije skužio
seversa zašto bi mijenjao korisničko ime
Kako da promjenim korisničko ime?
seversKako da promjenim korisničko ime?
seversKako da promjenim korisničko ime?
seversMa ja se ne želim obrisati, samo želim promjeniti ime!
asko
s obzirom na broj postova jednostavnije ti je da se ponovo registriraš s drugom mail adresom
Frost
Admine, ajde mi obriši account ili deaktiviraj ili onesposobi nekako
ne želim više imat nikakvu mogućnost pristupa
123456znaš i sam da ćeš se logirati pod drugim nickom jer nećeš izdržati ono što ne možeš ni sada...
Frost
Admine, ajde mi obriši account ili deaktiviraj ili onesposobi nekako
ne želim više imat nikakvu mogućnost pristupa
zerospa zašto jednostavno ne prestaneš pisat
...jednostavno reci NE pisanju na forum, reci NE logiranju na portal...i to bi bilo to
..
de Frost, koji ti je kurac, ne dramatiziraj...popij jedno 'ladno pivo i sve pet
">Osječanin
molim moderatore foruma da mi u nick dodaju "ex"..u jučer službeno nisam građanin Osijeka![]()
Osječanin
molim moderatore foruma da mi u nick dodaju "ex"..u jučer službeno nisam građanin Osijeka![]()
Osječanin