Autor |
Poruka |
tibit2009 Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno

|
I ja bi u tu mirovinu.
Pošteno zarađeno, NE. |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
--- |
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
Nije ta ljigavost krenula njemu iz duše, nego se razvila iz politike. Đaponja je uspio vrhunskom demagogijom i autokracijom osigurati poziciju osobne moći i potom osobnog blagostanja. Pa što ako je usput rasturao sve moguće koalicije i na kraju i SVOJU stranku.
Ali to nas se više ne tiče, on je prošlo svršeno vrijeme.
Izabrali smo prihvatiti ponudu Bubala i postati dio tima za grad Osijek. S ponovo probuđenom nadom.
A ako poništi nadu, i ako bude ponavljao trikove Debelog šefa ili nabijao račun za mobitel, Bubija grad može još brže srušiti . Ljudi uče polako, na svojim greškama, a u ovo vrijeme greške sve više bole, pa smo postali oprezniji i bolje pratimo situaciju.
Ipak, Vjerujem da će sada stvari doista krenuti nabolje.
Snaga grada ima šansu, jer Bubalo Lovoković Vrdoljak i pridruženi Matković su radili u firmama i u konkretnim poslovima i ostvarili rezultate u stvarnom životu, a ne kroz politikantsko demagogiranje i kombinatoriku.
Država nam je nažalost banana koju dobro plaćeni lutak Snader ljušti u ritmu koju diktiraju iz Europe, pa se od stvarne strukturalne pomoći u situaciji dok je HDZ na vlasti ne može očekivati ništa.
Zato nije floskula i preseravanje da svako od nas koji živimo i volimo Osijek mora naći načina i volje pomoći da grad vrati oteti identitet. |
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Pegy, čekaj malo, ko je ljigav? Đapić ili Bajto? Ili obojica? Jel odrasli su u Kolodvorskoj 50 i 46 kuća do kuće pa je ljigavost možda prešla s jednog na drugog?
Ženo, Bajto mi se upucavo, naravno bezuspješno jer takvom ljigavcu ne bi dala ni u ludilu, a Đapić mi se naravno nije upucavo. A i da je pa to je opasno da te ne zgnječi. |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
ovo sve zvuči lijepo, da bi bilo istinito.  |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Lancelot, čekaj malo, a što su ti likovi napravili toliko veliko u svom životu? Vrdoljak radio za tuđu firmu a hvalisa se da zapošljava neznam ti ja koliko. Ustvari je Čačićev eksponent u Slavoniji. Lovokovićka je stvarno pametna cura. Šta je matković napravio privatno? Nasljedio od oca mali vočnjak a onda ga krenilo odjednom kad je ušo u poglavarstvo. Preko brata je radio poslove bez natječaja i uzimo razliku u cijeni. I sad je on odjednom jako sposoban. Voćar vinar i vinogradar. Pa što se s tim ne bavi? Zato što bi onda morao krasti sam od sebe a ovako je slađe od nas |
|
|
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
zašto na zapita ljude iz svoje stranke, žele li oni njega uopće?
|
Ljudi koji su za stranku prava su i za Antu. Stranku on apsolutno nije srozao, za to su krivi "veliki pravaši" kao što je Matković i hrpa njemu sličnih prethodnika koji radi svog interesa rade na štetu stranci. Đapić je aktualni šef i stoga krivnja pada na njega.
Samo neka on pročisti stranku i počne malo više vjerovati sebi i manje se uzdati u druge. |
|
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
zašto na zapita ljude iz svoje stranke, žele li oni njega uopće?
|
Ljudi koji su za stranku prava su i za Antu. Stranku on apsolutno nije srozao, za to su krivi "veliki pravaši" kao što je Matković i hrpa njemu sličnih prethodnika koji radi svog interesa rade na štetu stranci. Đapić je aktualni šef i stoga krivnja pada na njega.
Samo neka on pročisti stranku i počne malo više vjerovati sebi i manje se uzdati u druge.
|
ovo nakon neke doze ironije i sarkazma postaje žalosno ako tako stvarno misliš.
Ja ću samo reć onu narodnu:
Ako mi jedna osoba kaže da sam budala, on je budala, ako mi to kažu dvije, onda se zapitam, a kada mi to kažu tri, onda sam budala.
Pa vi gledajte di je tu anto  |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Vidi, vidi, veliki Đapić-d-Hat je uspio oprati par mozgova; bar mu nešto uspjeva! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
neka ante napiše doktorat, s obzirom da je magistrirao, na temu kako u par godina razj....i stranku. |
|
|
|
|
 |
porto
Ukupno postova: 116 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Egoizmu-ime ti je Anto.Pa zar se taj jadničak nikad nije zapitao: Da li sam ja možda višak u toj stranci? |
|
|
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
Ima li ponuđeno nešto bolje? "Budimo realni" ovo je ipak veliki pomak.
Šta bi da nas je zadesio Kerum? |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Pa, možda se Biloš ili Tadić kandidiraju slijedeći put...kad već daju lovu...zašto ne oni...svašta će tu još bit..., a koliko god paradoksalno zvučalo HSP u Osijeku stvarno nije nikada bio jači nego sada, situacije po ograncima su izvanredne, puno mladih se uključilo u stranku, svi imaju pregršt ideja i žele raditi na daljnjem ojačavanju stranke, poraz je zabolio, ali samo nas je dodatno motivirao...izabrat ćemo novog predsjednika podružnice, koji će imati energije za provedbu svih projekata i zamisli...uglavnom, biti ćemo dobra oporba... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
 |
|