Đapić i Ivić su spali toliko nisko

Društvo, politika

Đapić i Ivić su spali toliko nisko

U Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.

Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.
:)
ja mislim ipak da je riječ o nečem drugom... a vi procjenite...
Otvori početnu stranicu osijek031.com pa pogledaj tko krši izbornu šutnju, bez obzira na vrijeme postanja videa.

Re: Đapić i Ivić su spali toliko nisko

OsijekNepokoreniGrad

U Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.

Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.

Jako dobro ti znaš istinu i jako me podsječaš na srpske medije 90-ih svojim lažima i pljuvačinom... Jako dobro ti znaš koliko ste plačali djeci da šaraju plakate hdz-a i hsp-a, jer samo djeca mugu takve gluposti pisati. Svojim očima sam vidio HDSSB-ovce koji djeci u dva navrata kupuju sladoled i nakon što su ovi ošli, djeca potrgala sve Đapićeve i Ivićeve plakate. Ti dobro znaš kako ste vi prljavo i podmuklo igrali i djecu za sladoled iskorištavali. To je jako žalosno i velika sramota za jednu "parlamentarnu stranku".
Možeš tu pričati i muljati koga hočeš, ali na kraju ostaješ sam sa sobom i svojom savjesti (ako ju uopče i imaš).
ko gubi ima pravo da se ljuti
OK, izbori i sva gungula su prošli...ajmo skulirat i dogovorit neku cugu...svijet se i dalje okreće :)
TataMata

OK, izbori i sva gungula su prošli...ajmo skulirat i dogovorit neku cugu...svijet se i dalje okreće :)

:gathering: (y) :worship:
Slazem se...TataMata dodji na iducu forumasku kavu ;) Da i nas dvojica popricamo oko onih nasih projekata ;)

Nisam gledao liste, jesi barem u gradskom vijeću?
Mislim da neću bit u GV, ali manje važno...dobra volja je tu.....nešt se uvijek da smuvat...bar smo mi HSP-ovci po tom poznati.. :)
TataMata

Mislim da neću bit u GV, ali manje važno...dobra volja je tu.....nešt se uvijek da smuvat...bar smo mi HSP-ovci po tom poznati.. :)

LOL ...eo par kikosha isključivo zbog samoironije.... 8)
essek031

OsijekNepokoreniGrad

Jako dobro ti znaš istinu i jako me podsječaš na srpske medije 90-ih svojim lažima i pljuvačinom... Jako dobro ti znaš koliko ste plačali djeci da šaraju plakate hdz-a i hsp-a, jer samo djeca mugu takve gluposti pisati. Svojim očima sam vidio HDSSB-ovce koji djeci u dva navrata kupuju sladoled i nakon što su ovi ošli, djeca potrgala sve Đapićeve i Ivićeve plakate. Ti dobro znaš kako ste vi prljavo i podmuklo igrali i djecu za sladoled iskorištavali. To je jako žalosno i velika sramota za jednu "parlamentarnu stranku".
Možeš tu pričati i muljati koga hočeš, ali na kraju ostaješ sam sa sobom i svojom savjesti (ako ju uopče i imaš).

jeste li vi normalni?
@anakonda i @Evil hvala na kikošima, uljepšali ste mi dan.... šmrc... ganut sam....moram zavrnit rundu nema mi druge.... :)
...bolje zavrnit rundu, nego pipu....
TataMata

@anakonda i @Evil hvala na kikošima, uljepšali ste mi dan.... šmrc... ganut sam....moram zavrnit rundu nema mi druge.... :)

Ha ha! Evo stiže ti i moja donacija sjemenki. Usput, ja ću Osječko :D
TataMata

upravo tako :)))))
Vidi, @ONG... Ovo spada u off, ali riskirat ću. Ne moraš više biti tako produktivan, prošli izbori... Od 10 zadnjih topica 5 je tvojih i to na temu Đapić/Ivić.
Sad će te staviti negdje za pročelnika (prva izjava novog gradonačelnika je: čistka), bit će mjesta ovih dana. Ja te predlažem za neku službu (dez)informativno-političke djelatnosti na STV-u ako ne i u Vodovodu!
:?

Re: Đapić i Ivić su spali toliko nisko

Tu gdje su neki spali, neki se nikada neće popentrati...

Tagovi