Đapić i Ivić su spali toliko nisko
Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.
Društvo, politika
OsijekNepokoreniGradU Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.
Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.
TataMataOK, izbori i sva gungula su prošli...ajmo skulirat i dogovorit neku cugu...svijet se i dalje okreće

TataMataMislim da neću bit u GV, ali manje važno...dobra volja je tu.....nešt se uvijek da smuvat...bar smo mi HSP-ovci po tom poznati..
...eo par kikosha isključivo zbog samoironije.... essek031
OsijekNepokoreniGradU Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.
Jako dobro ti znaš istinu i jako me podsječaš na srpske medije 90-ih svojim lažima i pljuvačinom... Jako dobro ti znaš koliko ste plačali djeci da šaraju plakate hdz-a i hsp-a, jer samo djeca mugu takve gluposti pisati. Svojim očima sam vidio HDSSB-ovce koji djeci u dva navrata kupuju sladoled i nakon što su ovi ošli, djeca potrgala sve Đapićeve i Ivićeve plakate. Ti dobro znaš kako ste vi prljavo i podmuklo igrali i djecu za sladoled iskorištavali. To je jako žalosno i velika sramota za jednu "parlamentarnu stranku".
Možeš tu pričati i muljati koga hočeš, ali na kraju ostaješ sam sa sobom i svojom savjesti (ako ju uopče i imaš).
TataMata
@anakonda i @Evil hvala na kikošima, uljepšali ste mi dan.... šmrc... ganut sam....moram zavrnit rundu nema mi druge....![]()
TataMata
OK, izbori i sva gungula su prošli...ajmo skulirat i dogovorit neku cugu...svijet se i dalje okreće![]()