Satovi-guess
Dakle, pala sam na reklamu i uskoro će mi rođoš, a najljepše poklone uvijek si činim sama, pa gdje u Osijeku mogu naći takav sat GUESS roza ili bijeli, blinki-blinki kristalići.? Zna li tko, da ne lutam po gradu.?
Društvo, politika
Monstrumiskreno satovi guess ti nisu ništa posebno, u rangu su ti sa svim pomodarskim satovima tipa esprit, diesel itd. lijepi jesu al kvalitetni baš i ne. ako si želiš nešto dobro, što će ti trajat maltene do kraja života za to ćeš morat izdvojit preko 2000kn i to za sat koji nije automatic. pogledaj si malo nauticu, certinu, festinu, jače serije citizena ili one malo žešće satove ako si možeš izdvojit preko 1000€ tag heuer, jacquess lemans, tissot, omega, darwil, omikron itd. te satove ćeš platit ali ćeš imat i doživotnu garanciju i servis, još ako si i uzmeš automatic, mirna si do kraja života jer ti satovi imaju dijamantsski mehanizam za navijanje uz kretnju, što znači dokle god imaš sat na ruci ne može ti ni stat ni kasnit sekundu.
kyx
Casio za vijeke vijekova,kupljen kod Zivkovica prije 10god. eno ga u ladici,moram sam narukvicu promjenit...
najjaci su!!!
a tek G-Shock!!! jeboteeeee

Monstrum
iskreno satovi guess ti nisu ništa posebno, u rangu su ti sa svim pomodarskim satovima tipa esprit, diesel itd. lijepi jesu al kvalitetni baš i ne. ako si želiš nešto dobro, što će ti trajat maltene do kraja života za to ćeš morat izdvojit preko 2000kn i to za sat koji nije automatic. pogledaj si malo nauticu, certinu, festinu, jače serije citizena ili one malo žešće satove ako si možeš izdvojit preko 1000€ tag heuer, jacquess lemans, tissot, omega, darwil, omikron itd. te satove ćeš platit ali ćeš imat i doživotnu garanciju i servis, još ako si i uzmeš automatic, mirna si do kraja života jer ti satovi imaju dijamantsski mehanizam za navijanje uz kretnju, što znači dokle god imaš sat na ruci ne može ti ni stat ni kasnit sekundu.

Monstrum
moja beba![]()

Monstrum
moja beba![]()
![]()
Monstrumdobro to su već malo preskupi satovi.
breitling bentley

kyxMonstrum
moja beba![]()
![]()
jao apoljone,dodi da te malo dirnemo,da te malo pipnemo!!![]()
sad si glavni pimp madafaka,kolka je cijena bez tog popusta,ak se smijet znat?
Monstrum
@toni, jebemu sve pa kad budeš pilot kupićeš si Aviator![]()
šta, nisu ni aviatori neš skuplji
al to nije to