TNX
Rak grlića maternice
TNX
Društvo, politika
curaxyzej,bok!
ja imam taj nesretni cin1...
trebaš ići na preglede da vidiš hoće li se to širiti...moguće je da se i povuče!!-to se ja nadam da će se meni dogoditi!!
i ako ste mislili da to imaju žene starije od 30 godina pa nadalje-nije tako;moguće je da i mlađe žene imaju tako što...ginekologinja mi je rekla da to mogu imati i djevice!!
znači možda ti je to dečko prenio...možda nema veze s tim...
najbolje što možeš učiniti je da se ne živciraš oko toga jer stres to može pogoršati!!
ja sam se živcirala oko tog na početku,al sad me stvarno više boli briga-jednostavno se ne možeš cijelo vrijeme brinuti oko toga...
a ako ću umrijeti imam još 10 godina života dok se to ne proširi!(tak se ja tješim)
PEGYNE MORAMO se pomiriti s tim, već MORAMO paziti.
PEGYNE MORAMO se pomiriti s tim, već MORAMO paziti.
PEGY
NE MORAMO se pomiriti s tim, već MORAMO paziti.
OFRA HAZA
curaxyzej,bok!
ja imam taj nesretni cin1...
trebaš ići na preglede da vidiš hoće li se to širiti...moguće je da se i povuče!!-to se ja nadam da će se meni dogoditi!!
i ako ste mislili da to imaju žene starije od 30 godina pa nadalje-nije tako;moguće je da i mlađe žene imaju tako što...ginekologinja mi je rekla da to mogu imati i djevice!!
znači možda ti je to dečko prenio...možda nema veze s tim...
najbolje što možeš učiniti je da se ne živciraš oko toga jer stres to može pogoršati!!
ja sam se živcirala oko tog na početku,al sad me stvarno više boli briga-jednostavno se ne možeš cijelo vrijeme brinuti oko toga...
a ako ću umrijeti imam još 10 godina života dok se to ne proširi!(tak se ja tješim)
ej, drago mi je da se netko javio tko je u sličnoj situaciji, jer oni koji nisu ne mogu to razumijeti.l naravno da se onda sumnja da mijenjaš partnere ko čarape i sve to skupa, ali nije istina. i baš to, što ti kažeš, može se deogoditi i djevicama, i ako ti je imunitet opao i slično. moram na papu svaka 3 mjeseca, to znam, a kod ginekologice sam bila privatno, u suncu, dr. Bilandžija, i stvarno je žena super. prije nikad nisam imala problema s ničim, papu radim svakih fgodinu dana, a sad moguće je da sam dobila od sadašnjeg dečka, ali isto tako ni on ne zna da ima, jer muškarci su samo prenositelji virusa, oni nemaju nikakve posljedice. kreteni![]()
ne znam, bojim se idućeg pregleda, i malo mi je čudno što ne postoji nikakva terapija za to, jer čisto sumnjam da se to može samo od sebe riješiti. ne živciram se više, prvo mi je bio veliki šok, ali eto šta ćemo, moramo se pomirit s tim.
MissTake
cjepivo je za djevice
jer žene koje su imale spolne odnsoe najverojatnije nose u sebi virus koje tijelo zbog jakog imuniteta ubija. ako se cijepiš i imaš u sebi već virus onda će ti to prerasti u rak, s time da je cjepivo protiv 4 vrste virusa raka grlića maternice i to navodno najčešće, a ima preko 100 vrsta virusa koji uzrokuju rak grlića maternice
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18559