Tipovi ljubavnika...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Tipovi ljubavnika...

Ovak, nedavno sam proveo osobnu anketu sa više-manje svakom ženom sa kojom sam imao seksualni odnos, a što reći, puklo me da znam kakav sam u krevetu... Najčešći odgovor bio je da sam iznimno nježan ljubavnik.... Zanima me kakve muškarce vi žene volite imati pored sebe u krevetu? Isto tako, tipovi, kakvi ste vi u krevetu, po vašem uvjerenju ili ocjenama suprotnog spola... :?
Sorry na ovome što ću napisati...
Vidi se da imaš 20 godina i bez da si napisao u profilu...
S vremenom (čitaj godinama) to pitanje će ti postati smiješno i više ti uopće neće pasti na pamet postaviti ga, jer s takvim pitanjem samo tražiš hranu za svoju nesigurnost...
I nemoj se zamarati više s takvim i inim pitanjima...žena će sama reći što joj je dobro i kakav si (bilo na direktan ili indirektan način), tvoje je samo da "osluškuješ" njene potrebe/reakcije i to pitanje koji si postavio prvo sebi, a onda i njima, izgubiš u svojoj glavici prije, za vrijeme i nakon, pa i nakon nakon :D

A odgovor na pitanje kakvog volim imati pored sebe u krevetu...ovisno o danu i raspoloženju...nekada želim da je najnježniji na svijetu, nekada da je malo više grublji...sve u svemu da je snažno, a opet nježno...

Re: Tipovi ljubavnika...

Je, što si stariji seks je sve bolji, sve si opušteniji. Kako kaže Elena, moraš "osluškivati" partnericu, svaka je drugačija, i svakoj će više odgovarati nešto drugo. Jedino u čemu muškarci mogu pogriješiti u krevetu je sebičnost, nedostatak obzira i nezainteresiranost da je i partnerica zadovoljena. Onda pljuju po svima i iščuđavaju se "zašto mi se više ne javlja".
Treba davati 120% i pratiti signale.

Žena ispred svega ostalog, sebe pogotovo.

Sad krećem od sebe pa mogu slobodno reći da sam jako impulzivna osoba te nisam osobito zainteresirana za nježnosti tijekom samog seksa. Više volim kada oboje pokažemo paklenu strat i kada se polomimo na obostrano zadovoljstvo.
Naravno, svako iskustvo je važno i ljepota je stvarno u istraživanju. To dolazi sa godinama kako je Elena ranije napisala. Pravi muškarac nikad ne treba sumnjati i preispitivati svoja umijeća. Takva sam da bih odmah rekla što mi se ne sviđa i što želim, a nadam se da su i ostale žene takve. Jer nikad ne vrijedi šutjeti i trpjeti ako nešto ne odgovara u seksu. Samopuzdanje je izuzetno važno, jer se nitko nije rodio kao savršen partner, ljubavnik, i na kraju čovjek.
LoL izgleda da na bilo kojem forumu ostavim poruku, netko mi komentira da imam dvadeset godina :) mislim da i jesam malo nesiguran, ali u meni kao da postoji ono "dont give a fuck" dugme, i kad to pritisnem sva nesigurnost izblijedi i onda se svašta desi... ne mogu reći da je svaki put bilo savršeno, bilo je smijanja, rumenjenja, ozljeda, sve sam to podnio nekako sa smiješkom i nekom humornom opaskom autora... i kasnije kad zapališ cigaru, razmišljaš o tome, vidiš kako je dobro ispalo, i samopouzdanje malo poraste...
Hrska

LoL izgleda da na bilo kojem forumu ostavim poruku, netko mi komentira da imam dvadeset godina :)

Evo ti moj savjet - boli te **** tko šta ima reć o tvojim godinama :D
@hrska cini se da si jako drag decko i tvoja nesigurnost je stvarno simpaticna. i eto sto su i drugi rekli- ne zamaraj se glupostima. svaka cura trazi nesto drugo u krevetu a na tebi je da prepoznas sto
Mislim da općenito nije dobro pitati ženu "I, kakav sam ti bio?", jer mi to odaje neku nesigurnost, općenito već po njenom ponašanju možeš zaključiti kakav si joj i što joj se otprilike sviđa, a što ne. Što se mene tiče, uvijek partneru dam do znanja što volim, ali nebi mi se npr. sviđalo baš kad bih me on to izravno pitao.
ma kontam ja to, ne pitam je baš tako, već ubacim par "bubica" u razgovor, koje usmjere konverzaciju na tu prugu, pa mi na kraju same kažu... znam, manipulativno, grozno, ali upali... nije me toliko mučila ta moja nesigurnost, koliko potreba da budem svrstan u neku kategoriju ljubavnika... ispada da sam nježan... a fak... :)
balans. kolko sam ja skonto žene vole balans. izvana tvro, kruto, zaštitnički, da se uz tebe osjeća sigurno, ne pokazivati pred drugima slabosti jer ih svatko ima, a iznutra mekano, nježno, romantično. najvažnije je znat procjenit situaciju i pravilno odvagat, kada biti krut, jak i muževan, a kada biti nježan, romantičan, mekan. znat se postavitt na svaku situaciju, imat odgovor na sve, mada ga i nemaš, znat improvizirat i iz svake se situacije izvuć kao pobjeddnik. nikada ne pokazat poraz, čak i kada gubiš, a što se tiče kreveta, na početku ići samouvjereno, ne napadno ali sigurno, znat slušat i praksa. zapravo nema neke sigurne formule jer je svatko drugačiji, jednostavno moraš znat slušat i čitat pokrete, emocije, radnje.
Bravo Monstrume. Dobro si to sažeo! Dobiješ tri kikirikija od mene :)
Monstrum

balans. kolko sam ja skonto žene vole balans. izvana tvro, kruto, zaštitnički, da se uz tebe osjeća sigurno, ne pokazivati pred drugima slabosti jer ih svatko ima, a iznutra mekano, nježno, romantično. najvažnije je znat procjenit situaciju i pravilno odvagat, kada biti krut, jak i muževan, a kada biti nježan, romantičan, mekan. znat se postavitt na svaku situaciju, imat odgovor na sve, mada ga i nemaš, znat improvizirat i iz svake se situacije izvuć kao pobjeddnik. nikada ne pokazat poraz, čak i kada gubiš, a što se tiče kreveta, na početku ići samouvjereno, ne napadno ali sigurno, znat slušat i praksa. zapravo nema neke sigurne formule jer je svatko drugačiji, jednostavno moraš znat slušat i čitat pokrete, emocije, radnje.

U biti; glumiti, prilagođavati se i podređivati?
Da.
Hrska

Zanima me kakve muškarce vi žene volite imati pored sebe u krevetu? Isto tako, tipovi, kakvi ste vi u krevetu, po vašem uvjerenju ili ocjenama suprotnog spola... :?

podatne :wink:
Monstume nu kikača mudro zboriš!

Ako se ljudi vole, žele i razumiju lako će doći do savršenstva.

1step2far

Ako se ljudi vole, žele i razumiju lako će doći do savršenstva.

NEVAŽI!!! Ti si več dala svoj odgovor! 8)
Dobro znam kako i koliko, ali ne znam to reći, nemam spiku! Ne žele žene onakvog koji nema spiku. Kakav sam bio mi kaže kada želi opet i opet, a bilo je takvih, ali svi smo mi manje više dobri, jedino nemamo novaca! E zato netko ne valja ženama a netko valja! Za neko vrijeme uzmu nekog bečara da odradi ono što ne može mister dobrostojeći!
ne bih uplitala novac u ovu temu...

monstrum je pogodio samu bit. svaka čast! :bravo:

Tagovi