U klubu Oxygene, u Osijeku, u petak 29. svibnja 2009. održat će se "1 lipa kusur" rock party u organizaciji IAESTE Lokalnog Odbora Osijek. Puštat će se: 60's, 70's, 80's, rock, ex yu rock, irish rock... Za glazbu su zaduženi DJ 3mpetri i DJ Lollipop. Upad je 9,99 kn, a početak showa u 21:00 sat!
Ako imate kakvih glazbenih želja, ostavite ovdje komentar, pa ćemo se potruditi da DJ-evi nabave!
Oxygene: 1 lipa kusur - rock party
Osijek
Čuo sam da su DJi vrhunski.
xD
xD
Jać tražit svoju lipu 
mene više zanima ovaj DJ 3mpetri 
bit ce lipe priprmljene 
jel mogu ja dobit akreditaciju

možeš dobit DJ 3mpetrija
Ovo bi moglo biti jako zanimljivo.
brate svi neki DJ-JJJEVI postali.....jel mogu ja bit DJ Long

I ja kada budem bio velik i jak cu biti diđej...
Re: Oxygene: 1 lipa kusur - rock party
imam ja želju - što više irish rocka, i ako može pjesma "I'll tell me ma", i to u izvedbi belfast fooda
hvala
hvala
bit će suuuuuuuuuuuuper! bude i pjesma "I'll tell me ma"! budem se ja pobrinula XD
jel to prijetnja
Mrzim irski rok, mater pijanu, jedva sam se zagoraca iz familije riješio... 
bit će irskog rocka xD xD....i malo svega irskog, bilo bi još bolje da bude irskog piva, vi ste internacionalna agencija, riješite nešto

bit će irskog rocka xD xD....i malo svega irskog, bilo bi još bolje da bude irskog piva, vi ste internacionalna agencija, riješite nešto

i ja imam želju...pustite nešto od Bon Jovia.. 
stara gužva u 16....da se opet okupe,bilo bi ih jako dobro ćuti....sa osijećkim pivom u ruci!!!!!!!
ja bi volio nick cavea cut i Raconteurse ak nemoze onda daj Joleta ;D
podmena traffica test....................................
turbozmaj....jel ti mal zajebavas... jako dobro ĆUTI???
SA OSIJEĆKIM pivom.....ne zelim se pravit pametna...volim ispravljat ljude...pogotovo u pravopisu...nemoj zamjerit
irski rock,a??ma moooooze....sve moze....
turbozmaj....jel ti mal zajebavas... jako dobro ĆUTI???
SA OSIJEĆKIM pivom.....ne zelim se pravit pametna...volim ispravljat ljude...pogotovo u pravopisu...nemoj zamjerit
irski rock,a??ma moooooze....sve moze....
turbozmajstara gužva u 16....da se opet okupe,bilo bi ih jako dobro ćuti....sa osijećkim pivom u ruci!!!!!!!
WTF???????
xD xD xD
ROFLMAO
ISVIOSTALISMAJLOVI xDpodmena traffica test.........................................
">
">
">
">
">
">
">
">
">
zla_tratinčica
turbozmajstara gužva u 16....da se opet okupe,bilo bi ih jako dobro ćuti....sa osijećkim pivom u ruci!!!!!!!
WTF???????
xD xD xD
ROFLMAOISVIOSTALISMAJLOVI xD
">
">
">
">
">
">
">
">
">podmena traffica test.........................................
">
">
">
">
">
">
">
">
">
zla_tratinčica
WTF???????
xD xD xD
ROFLMAOISVIOSTALISMAJLOVI xD
">
">
">
">
">
">
">
">
">