Za sada potvrđeni SNFU,Obrint Pas,La Phaze,La Plebe,Koffin Kats....
i svi bandovi koji izdaju za Dirty Old Label : Grupa Tvog Života, Gužva u 16-ercu,Sizif,Bud Spencer,Antenat,Bambi Molesters....
Ja više nemam živaca za to-smrdljivi šator, hrpa klinčadije, prašina...ne znam,valjda postajem fina guzica kakve sam uvijek mrzila..jebiga...al bendovi su okej...
Ja više nemam živaca za to-smrdljivi šator, hrpa klinčadije, prašina...ne znam,valjda postajem fina guzica kakve sam uvijek mrzila..jebiga...al bendovi su okej...
kakav šator???
prašina ti je na svakom festivalu,
klinčadija,pa to je normalno na takvim događanjima,a kak ti je onda preko vikenda vanka? isto hrpa picana,dobro sve ovisi gdje zalaziš
Za sada potvrđeni SNFU,Obrint Pas,La Phaze,La Plebe,Koffin Kats....
i svi bandovi koji izdaju za Dirty Old Label : Grupa Tvog Života, Gužva u 16-ercu,Sizif,Bud Spencer,Antenat,Bambi Molesters....
+
Jaya the Cat
Loo & Placido
Deafness By Noise
kakav šator???
pa šator za prespavati...mali,smrdljivi za 2 ljudi, a nagura se nas par...he-he-sad kad razmišljam o tome imalo je svojih čari...ali ipak, ne hvala.. a propo izlazaka, baš ni to ne prakticiram..privatne pijanke su bolje...
Došao sam do ovoga popisa, kažu službeno potvrđenih...
OBRINT PAS (spain),
LA PHAZE (france),
FIREWATER (usa/turkey...),
KOFFIN KATS (usa),
N&SK (france),
S.N.F.U. (canada),
JAYA THE CAT (holland),
OPEN SEASON (swiss),
KIRIL full band show (macedonia / usa / world),
LOO and PLACIDO DJs (france),
KUD IDIJOTI,
RED UNION (serbia),
DUBIOZA (bih),
BERNAY'S PROPAGANDA (macedonia)
+ dirty old bands:
ANTENAT,
BAMBI MOLESTERS,
DEAFNESS BY NOISE,
DEBELI PRECJEDNIK,
FAKOFBOLAN,
GRUPA TVOG ZIVOTA,
GUZVA U 16ercu,
RINGISPIL,
SIXPACK,
SIZIF
Ako nekoga zanima N&SK, imam cijelu diskografiju, pa neka se javi, jer nije lako nabavljivo, ja sam morao nagovoriti jednog francuza na DC++ da mi nabavi i sharea ...
Inace su mi savrsena muzika za auto...posebno po ovom ljetnom vremenu...