Autor |
Poruka |
Robert13
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Lone Rider... |
|
|
 |
adrienne Ukupno postova: 8 Lokacija: vu/os Spol:  Žensko
|
ajd sva sreca pa postoje hladno pivo i zp  |
|
|
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
čista alternativa....
U moje vrijeme je to sasvim drugačije izgledalo... a opet, ak su to sami izabrali - neka im bude!
Dakle, jos jedna slika i potvrda gdje smo i kakvi smo - vecina tih mladih ljudi je i na izbore izasla, sigurno! |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
e jebeš ovakav grad,gradonačelnik će mi biti jedan od ona dva tukca,na OLJM će nastupati polu-narodnjaci,i što je najgore daju im se ogromni novci
a ujedno se zatvara jedino al baš jedino alternativno mjesto u gradu,katastrofa... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
zri Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
isss..ja ne vjerujem...u koju se paradu ovo pretvorilo...većinom su na OLJM nastupale alternativne grupe...ali Jole???!!!!
sjećam se kad je Levak bio u zboru...e to je bilo i koncerata i radionica...svega...
a ovi su od 300 000kn dosta u svoj džep stavili, malo podijelili međusobno, ipak je recesija |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Gospodo, to se dogadja jer mi sutimo.
Hoce li netko rektorici napisati mail? Hoce li netko podici studente na bunu i propitkivanje na sto je utroseno 300 000 kuna i je li se za te novce moglo napraviti vise?!
Hoce li? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
a ujedno se zatvara jedino al baš jedino alternativno mjesto u gradu,katastrofa...
|
uz ovakvo razmisljanje i ne smatranje Teatra alternativnim, i mi bi smo uskoro mogli ostati bez publike, dakle i bez egzistencije...
Mozda su neki koncerti trenutno bili malo manje alternativni, ali vjerujete mi ovo sto dolazi ce biti odlicno  . Nerd Smile, pa HC bendovi iz Srbije, pa Kandzija, pa Crom Dubh, pa u osmom mjesecu britanski post punk, a ono sto tek najesen pocinje je tesko i opisati
.......................................................................................................
No da se vratimo na OLJM...Mislio sam da ne moze biti losije nego sto je bilo prošle godine, no ekipa me razuvjerila, prije svega njima svaka cast. Vjerujem da ce me jos vise razocarati kada vidim popis za vecer osjeckih bendova.
Znate sto je problem tih ljudi? Sto misle da su sposobni sve i svasta, a ustvari nemaju pojma. Prosli studentski zbog je imao ponudjeno da ljudi koji znaju i mogu dodju pomoci i ljudi su dolazili i to je vrhunski bivalo odradjeno. Ovi sada ne. Prosle godine je bio slucaj da im je dosla jedna iskusna ekipa i ponudila pomoci, oni su ih kratko odjebali i rekli da je to njihova organizacija, i da najbolje znaju kako to napraviti.
Na kraju jos ispada da se moze reci : Za koga je, dobro je...
Stvarno smo u velikoj banani... |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Gospodo, to se dogadja jer mi sutimo.
Hoce li netko rektorici napisati mail? Hoce li netko podici studente na bunu i propitkivanje na sto je utroseno 300 000 kuna i je li se za te novce moglo napraviti vise?!
Hoce li?
|
Ja cu napisati mail. Razumijem se u organizaciju, razumijem se u troskove i u ono sto mladi ljudi vole, i mislim da mogu napisati kvalitetan mail, te cu to i uciniti. Jedino sto cu traziti je da mi se jos ljudi potpise ispod toga, prije svega urednistvo portala, avantgarde i DJ ekipa njegova i sl koji imaju neko ime u ovome gradu. Ako se slazu... |
|
|
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
sto ocekivati od mladezi kradezea iz studentskog zbora...jako pametnima kojima "su svi lopovi" i "nemaju za koga glasat", je tesko izac na politicke izbore, kamoli za izbore za studentske predstavnike...prema tome, budite sretni sto niste dobili Matu Bulića... |
|
|
|
|
 |
justice
|
pa naravno da neće,evo recimo gledam po sebi.
šta me više briga,nisam student već oho-ho,tak da i nema smisla da ja netkom nešto govorim,iovako više neidem ni na onaj smiješni UFO pa tak više neću ni na OLJM,jbg prošle godine sam otišao na Gustafe i to je bilo to,ove godine neću ni na jedan,dobro možda svratim dok se budem vozikao bajsom.
ako su studenti odlučili šta hoće eto im,meni je samo žao što se uvijek toliki novci troše na gluposti |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
System0 Ukupno postova: 29 Spol:  Nebitno
|
You took the words right out of my mouth
stid me biti student u Osijek .
Dovidenja |
|
|
|
|
 |
justice
|
@evil nemam ništa protiv mini teatra ali brca naspram Uniteda ste vi ultra komercijala,govorim o dosadnjašnim koncertima,za buduće ćemo vidjeti.
vjerovatno će te biti više "alter" jer više neće biti Uniteda,i ja se nadam tome jer jednostavno nemam gdje izaći u ovom gradu.
moj najveći problem je u tome što je M.T. u Tvrđi a ja organski nemogu smisliti sve to tamo |
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
jole, ladno i zabranjeno predoro!! da se pokvari atmosfera tu je dado topić i ne daj bože rundek bundek... 300 000 kn je previše za ovih par umjetnika tako da podržavam inicijativu da se to provjeri tj ti svi ugrovori ( neš tako što sam pročito u gornjim postovima )!! hvala |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol:  Žensko
|
mene također živo zanima gdje su provodili anketu.
700 studenata?! to nije ni cijeli filozofski fakultet, a kamoli ostali. sramota.
i danas stvarno svakakve čobančine studiraju. užas... |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
na to sam zaboravio. ova anketa 99% nie provedena na ffosu !! miss sveučilišta -- presmiješno... |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
 |
|