Autor |
Poruka |
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol:  Muško
|
To je zato što ona tiha večina Osijeka šuti i popušta pred silovanjem javnosti od strane HDSSB-a. Oni imaju svoje novine, svoju televiziju, svoje ljude u svim porama društva i mogu upravljati umovima slaboinformiranih starijih ljudi koji su ipak (htjeli mi to priznati ili ne) večina koja izlazi na izbore. A tiha večina je već digla ruke i misli da ne može ništa promijeniti. Kada bi odaziv na izborima bio 80-90% vjerujem da HDSSB nebi niti prošao u drugi krug. Osijek je oduvijek imao europsku dušu i kulturniji pogled na svijet, nikada se nije govorilo jezikom mržnje, nisu se palile zastave (čak ni 90-ih) nije se nikome prijetilo ratom do istrebljenja.... Ali dok tiha večina šuti manjina nas vodi daleko na istok, miljama od europe! |
Zadnja promjena: domba_dgo; 18.05.2009. 16:32; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...hm, kad pogledam i drugu stranu onog što sam napisala, @Mungos i @Osječanin - u pravu ste...to je pogled na situaciju koji bi bio u redu....
...samo - ja to ne mogu....ako je već znao da će ga se ismijavati i šprdati se nnjegovim izgledom, možda bi bilo bolje da je obukao barem tri broja veći dres....odnosno, ako je htio staviti naglasak na sport....a kad je o debljini riječ, slike iz teretane izgledaju poticajnije nego bijeli dres.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Vrbošiću, ti si stvarno lik da čovjek nema rječi. Toliko si zaljubljen u sebe da nas želiš ponovo podsjećati na sebe i za slijedeće 4 godine. U ovakvim debaklima se podnosi ostavka! Jesi ikad čuo za tu rječ? Koliko dugo si ti u politici kad do jučer nije za tebe nitko ni čuo? Torjaj se nazad u Bosnu i tamo budi u politici koliko god oćeš, a odavde se makni jer vidiš da ljudima ideš na k...c! I ne laži za svoje imovno stanje jer si sinu kupio novu crnu Lagunu. Poštedi nas sebe, pliz. |
|
|
|
|
 |
cole_os
Ukupno postova: 36 Lokacija: ovdje blizu Spol:  Muško
|
pa da odličan je primjer dao, samo se jednom pojavio na terenu i više nikada...da je bio dosljedan primjeru onda bi u tih toliko godina koliko je prošlo od te slike prepolovio težinu, a ne još više naslagao kila na račun građana... |
|
_________________ ja kad to vidim, ja sam to odmah pogledao  |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
1.Koliko se ja sjećam, Đapić je išao u teretanu i skidao kile. Tako da ti tvoj upis baš i nema neke veze sa stvarnošću.
2. Nije li malo smiješno prigovarati Đapiću na boju ili veličinu dresa i(ili) koliko kila ima, koliko je puta izašao na neki sportski teren. Daj se malo uozbiljite. Čovjek je htio svojim primjerom poručiti građanima da se bave sportom ma kako izgledali u sportskoj opremi. Ako vi to ne možete shvatiti, to je vaš problem...
(smiješno mi je čitati upise forumaša koji sebe nazivaju "građanskom opcijom", tolerantnim osobama a u isto vrijeme sprdaju čovjeka jer ima višak kilograma i jer u sportskom dresu izgleda ovako ili onako). Žalosno... |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ne mogu ozbiljno shvatiti čovjeka/političara koji od sebe ide raditi klauna.....bio on Đapić, predsjednik, premijer, itko tko drži do sebe ne smije si dozvoliti takvo što....i to još ići svjesno u to, iako zna da će ga se šprdati....to rade klaunovi, zar ne? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
aloooooo..., "TataMata" !!!! Gdje si ?! Objasni nam ovakvu katastrofu. A i ti "Sharon" toliko ste bili sigurni a gdje ste sad?! Tko vam je sad kriv za ovakvu sramotu? Koliko me memorija služi govorili ste ma šta kakav Gordan, on nam ne može ništa. Umjesto da ste se riješili BUBIMIRA pa bi barem mogli parirati a ovako sramota. Bdw... gledam ga (BUBIMIRA) i suze mu u očima skoro da zaplače javno.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
|
"Svakodnevno ću komunicirati sa stranačkim kolegama u Osijeku i Hrvatskoj i pratit ću tamošnja politička zbivanja. Moji kontakti sa Slavonijom i Hrvatskom neće prestati." - izjava Branimira Glavaša danas u Glasu Slavonije.
Toliko o tome kako Glavaš ne vuće konce i kako Bubi nije samo marioneta! |
|
|
|
|
 |
studenac
|
"Svakodnevno ću komunicirati sa stranačkim kolegama u Osijeku i Hrvatskoj i pratit ću tamošnja politička zbivanja. Moji kontakti sa Slavonijom i Hrvatskom neće prestati." - izjava Branimira Glavaša danas u Glasu Slavonije.
Toliko o tome kako Glavaš ne vuće konce i kako Bubi nije samo marioneta!
|
Ne kužim..., šta je trebao?! Ajde nam ti objasni. |
|
|
|
 |
|
Pa ne kažem ja da je trebao drugačije, samo želim reći da su ljudi u zabludi kada misle da su birali Bubala, birali su Glavaša! A to je jako, jako žalosno nakon svega! |
|
|
|
|
 |
scero Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno
|
Bubalo je dobio 18 000 glasova. On ,Vrdoljak i Lovokovicka.
Hdssb kao stranka u vijscu je dobila 15 000 glasova!
a ti sad pisi sta hoces |
|
|
|
|
 |
studenac
|
Pa ne kažem ja da je trebao drugačije, samo želim reći da su ljudi u zabludi kada misle da su birali Bubala, birali su Glavaša! A to je jako, jako žalosno nakon svega!
|
I nitko nije u zabludi, nisu ljudi koji su glasali za SNAGU GRADA idioti. Vide tko je **ebao ovaj naš grad svojom vladavinom. Pa i da je tako (mada nije) kako ti pišeš. Šta onda BUBIMIR nije ostavio i podržao Gordana i eto mu vlast, a on vuče konce iza leđa..... Ali ne..., on uzeo kanđiju i armaturu 10 i neda nikom ni blizu. Zar nije debil?! |
|
|
|
 |
|
Nije li to žalosno? btw. nakon izljeva primitivizma mislim da su svi Vrdoljakovi glasači glasali za Vrbošića. |
|
|
|
|
 |
Omnia Ukupno postova: 126 Spol:  Nebitno

|
hej, a tko je taj Bubalo????? |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Dragi forumašu, ne znam na što misliš?! Ja i dalje tvrdim ono što sam i do sada tvrdila, ostajem pri svojim stavovima. Na znam zašto bi me trebalo nešto poljuljati u tome?! Od politike ne živim, a ako opcija koju ja podržavam nije prošla u 1. krugu - nisam baš vesela, ali ne doživljavam to kao kraj svijeta. Ja znam da je Bubi vama alfa i omega u životu, sve vam daje i uzima kad treba, pa mogu shvatiti ovolike emocije. Ja imam svoje stavove i ostajem kod njih, bili oni in ili out pred publikom Red Carpeta... |
|
|
|
|
 |
 |
|