Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[izbori 2009.] Bubalo uvjerljiv, Đapić ipak prošao u drugi krug

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
domba_dgo
Ukupno postova: 86
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.05.2009. 16:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

PreacheR je napisao/la:
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
PreacheR je napisao/la :
Felt, na koju si točno stranku mislio kad si napisao da bi jedna od te četiri stranke bila istinski regionalna?!!?

Ona koja tebe toliko pati i koja te uništila sinoć.

Slušaj prijatelju, ne pati mene neka kvaziregionalna stanka, mene pati činjenica da je građanski Osijek još jedanput kapitulirao. To je mene uništilo. Naprosto ne mogu vjerovati u kakvu rudimentiranu sredinu se pretvorio ovaj grad. Grad koji se nekada ponosio svojim srednjeeuropskim identitetom i naslijeđem je ustuknuo pod najezdom betonizacije, stihijske stanogradnje, turbo-folka i ostalih cajki, paljenja zastava, bacanja jaja i ostalih 'civilizaciskih' vrijednosti. Ali ću još jedanput izraziti nadu da građanski Osijek nije mrtav, već da je samo rezigniran i uspavan.

To je zato što ona tiha večina Osijeka šuti i popušta pred silovanjem javnosti od strane HDSSB-a. Oni imaju svoje novine, svoju televiziju, svoje ljude u svim porama društva i mogu upravljati umovima slaboinformiranih starijih ljudi koji su ipak (htjeli mi to priznati ili ne) večina koja izlazi na izbore. A tiha večina je već digla ruke i misli da ne može ništa promijeniti. Kada bi odaziv na izborima bio 80-90% vjerujem da HDSSB nebi niti prošao u drugi krug. Osijek je oduvijek imao europsku dušu i kulturniji pogled na svijet, nikada se nije govorilo jezikom mržnje, nisu se palile zastave (čak ni 90-ih) nije se nikome prijetilo ratom do istrebljenja.... Ali dok tiha večina šuti manjina nas vodi daleko na istok, miljama od europe!

Zadnja promjena: domba_dgo; 18.05.2009. 16:32; ukupno mijenjano 2 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.05.2009. 16:30 
Naslov:  

...hm, kad pogledam i drugu stranu onog što sam napisala, @Mungos i @Osječanin - u pravu ste...to je pogled na situaciju koji bi bio u redu....
...samo - ja to ne mogu....ako je već znao da će ga se ismijavati i šprdati se nnjegovim izgledom, možda bi bilo bolje da je obukao barem tri broja veći dres....odnosno, ako je htio staviti naglasak na sport....a kad je o debljini riječ, slike iz teretane izgledaju poticajnije nego bijeli dres....

Ukupno postova: 234
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 18.05.2009. 16:34 
Naslov:  

Vrbošiću, ti si stvarno lik da čovjek nema rječi. Toliko si zaljubljen u sebe da nas želiš ponovo podsjećati na sebe i za slijedeće 4 godine. U ovakvim debaklima se podnosi ostavka! Jesi ikad čuo za tu rječ? Koliko dugo si ti u politici kad do jučer nije za tebe nitko ni čuo? Torjaj se nazad u Bosnu i tamo budi u politici koliko god oćeš, a odavde se makni jer vidiš da ljudima ideš na k...c! I ne laži za svoje imovno stanje jer si sinu kupio novu crnu Lagunu. Poštedi nas sebe, pliz.

cole_os

Ukupno postova: 36
Post Postano: 18.05.2009. 16:36 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
anakonda je napisao/la :
Sharon je napisao/la :
Opet dojmovi plaćenika iz Glasa...
@anakondo, ne znam zašto se veseliš kad opet u 2. krug idu 2 s desna... Koliko sam shvatila - ti nisi baš u tom taboru?!

...Đapića smatram klaunom, jer koliko god se trudila držati ga vjerodostojnim, uvijek mi nekako izađe ona njegova slika u košarkaškom dresu....

Taj potez kada je obukao dres i igrao košarku jedan je od poteza za koji mu moram odati priznanje. Da niste puni predrasuda vidjeli bi da je čovjek time htio poručiti građanima da izađu na sportske terene, da se bave sportom. Debljina i neaktivnost sve su veći problem a on je svojim primjerom htio pokazati da se ne treba stidjeti svog tijela (jer je znao da će mu se jadnici smijati i sprdati ga), da se građani Osijeka trebaju baviti sportom ma kako izgledali u sportskoj opremi...

pa da odličan je primjer dao, samo se jednom pojavio na terenu i više nikada...da je bio dosljedan primjeru onda bi u tih toliko godina koliko je prošlo od te slike prepolovio težinu, a ne još više naslagao kila na račun građana...

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 18.05.2009. 16:46 
Naslov:  

1.Koliko se ja sjećam, Đapić je išao u teretanu i skidao kile. Tako da ti tvoj upis baš i nema neke veze sa stvarnošću.
2. Nije li malo smiješno prigovarati Đapiću na boju ili veličinu dresa i(ili) koliko kila ima, koliko je puta izašao na neki sportski teren. Daj se malo uozbiljite. Čovjek je htio svojim primjerom poručiti građanima da se bave sportom ma kako izgledali u sportskoj opremi. Ako vi to ne možete shvatiti, to je vaš problem...
(smiješno mi je čitati upise forumaša koji sebe nazivaju "građanskom opcijom", tolerantnim osobama a u isto vrijeme sprdaju čovjeka jer ima višak kilograma i jer u sportskom dresu izgleda ovako ili onako). Žalosno...

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 18.05.2009. 16:51 
Naslov:  

...ne mogu ozbiljno shvatiti čovjeka/političara koji od sebe ide raditi klauna.....bio on Đapić, predsjednik, premijer, itko tko drži do sebe ne smije si dozvoliti takvo što....i to još ići svjesno u to, iako zna da će ga se šprdati....to rade klaunovi, zar ne?

Ukupno postova: 238
Post Postano: 18.05.2009. 17:06 
Naslov:  

aloooooo..., "TataMata" !!!! Gdje si ?! Objasni nam ovakvu katastrofu. A i ti "Sharon" toliko ste bili sigurni a gdje ste sad?! Tko vam je sad kriv za ovakvu sramotu? Koliko me memorija služi govorili ste ma šta kakav Gordan, on nam ne može ništa. Umjesto da ste se riješili BUBIMIRA pa bi barem mogli parirati a ovako sramota. Bdw... gledam ga (BUBIMIRA) i suze mu u očima skoro da zaplače javno. osijek031.com smile

Post Postano: 18.05.2009. 17:09 
Naslov:  

"Svakodnevno ću komunicirati sa stranačkim kolegama u Osijeku i Hrvatskoj i pratit ću tamošnja politička zbivanja. Moji kontakti sa Slavonijom i Hrvatskom neće prestati." - izjava Branimira Glavaša danas u Glasu Slavonije.
Toliko o tome kako Glavaš ne vuće konce i kako Bubi nije samo marioneta!

studenac

Post Postano: 18.05.2009. 17:16 
Naslov:  

domba_dgo je napisao/la :
"Svakodnevno ću komunicirati sa stranačkim kolegama u Osijeku i Hrvatskoj i pratit ću tamošnja politička zbivanja. Moji kontakti sa Slavonijom i Hrvatskom neće prestati." - izjava Branimira Glavaša danas u Glasu Slavonije.

Ne kužim..., šta je trebao?! Ajde nam ti objasni.

Post Postano: 18.05.2009. 17:19 
Naslov:  

studenac je napisao/la:

Pa ne kažem ja da je trebao drugačije, samo želim reći da su ljudi u zabludi kada misle da su birali Bubala, birali su Glavaša! A to je jako, jako žalosno nakon svega!

scero
Ukupno postova: 82
Post Postano: 18.05.2009. 17:22 
Naslov:  

Bubalo je dobio 18 000 glasova. On ,Vrdoljak i Lovokovicka.
Hdssb kao stranka u vijscu je dobila 15 000 glasova!
a ti sad pisi sta hoces

studenac

Post Postano: 18.05.2009. 17:30 
Naslov:  

studenac je napisao/la:

Pa ne kažem ja da je trebao drugačije, samo želim reći da su ljudi u zabludi kada misle da su birali Bubala, birali su Glavaša! A to je jako, jako žalosno nakon svega!

I nitko nije u zabludi, nisu ljudi koji su glasali za SNAGU GRADA idioti. Vide tko je **ebao ovaj naš grad svojom vladavinom. Pa i da je tako (mada nije) kako ti pišeš. Šta onda BUBIMIR nije ostavio i podržao Gordana i eto mu vlast, a on vuče konce iza leđa..... Ali ne..., on uzeo kanđiju i armaturu 10 i neda nikom ni blizu. Zar nije debil?!

Post Postano: 18.05.2009. 17:30 
Naslov:  

scero je napisao/la:
Bubalo je dobio 18 000 glasova. On ,Vrdoljak i Lovokovicka.
Hdssb kao stranka u vijscu je dobila 15 000 glasova!
a ti sad pisi sta hoces

Nije li to žalosno? btw. nakon izljeva primitivizma mislim da su svi Vrdoljakovi glasači glasali za Vrbošića.

Omnia
Ukupno postova: 126
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.05.2009. 18:03 
Naslov:  

hej, a tko je taj Bubalo?????

Sharon

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 18.05.2009. 18:14 
Naslov:  

studenac je napisao/la:
aloooooo..., "TataMata" !!!! Gdje si ?! Objasni nam ovakvu katastrofu. A i ti "Sharon" toliko ste bili sigurni a gdje ste sad?! Tko vam je sad kriv za ovakvu sramotu? Koliko me memorija služi govorili ste ma šta kakav Gordan, on nam ne može ništa. Umjesto da ste se riješili BUBIMIRA pa bi barem mogli parirati a ovako sramota. Bdw... gledam ga (BUBIMIRA) i suze mu u očima skoro da zaplače javno. osijek031.com smile

Dragi forumašu, ne znam na što misliš?! Ja i dalje tvrdim ono što sam i do sada tvrdila, ostajem pri svojim stavovima. Na znam zašto bi me trebalo nešto poljuljati u tome?! Od politike ne živim, a ako opcija koju ja podržavam nije prošla u 1. krugu - nisam baš vesela, ali ne doživljavam to kao kraj svijeta. Ja znam da je Bubi vama alfa i omega u životu, sve vam daje i uzima kad treba, pa mogu shvatiti ovolike emocije. Ja imam svoje stavove i ostajem kod njih, bili oni in ili out pred publikom Red Carpeta...

Skoči u forum: