Divlje patke ??
Kolega ih vozi u Vladislavce u divljinu (nadam se).
Evo slikica:
Mama je slikana u trku,a pačić u ruci .
Društvo, politika

aj nek su dobro Monstrum
a to si bio tividio sam neku strku u 6-7 ujutro reko šta je i vidim 3 zaštitara kako vode ljutu borbu s patkom i pačićima
aj nek su dobro
![]()
mladunce
a otkud su se stvorile?
Leteci mungos
Btw. se jos vidjaju one male lasice [ili sto li vec?!] po gradu?!
Leteci mungosHehe, cuo sam za ovo naganjanje... ima li jos koja fotka negdje?
Jel' patka svila gnijezdo ispod tog kioska, ili su samo naisle?
Leteci mungos
Leteci mungos
Marinošžao mi je ježića...baš je jednog neko veče neki divljak zgazio na Vukovarskoj....
PsychoSoldierheh susjeda... ja jos nisam vidao kune na bosutskom... ali zato jesam u radicevoj, gundučicevoj, kod one skole u gundulicevoj, zupanijskoj cak...
bila bi super kad bi po parkovima bilo vjeverica, kao u kanadi ili americi...
daddosMarinošžao mi je ježića...baš je jednog neko veče neki divljak zgazio na Vukovarskoj....
Istina ježevi masovno stradaju,svako jutro na obilaznici vidim barem dva tri pregažena...
MarinošdaddosMarinošžao mi je ježića...baš je jednog neko veče neki divljak zgazio na Vukovarskoj....
Istina ježevi masovno stradaju,svako jutro na obilaznici vidim barem dva tri pregažena...
strašno....
p.s.i mi smo susjedi,ha?
daddos
MarinošdaddosMarinošžao mi je ježića...baš je jednog neko veče neki divljak zgazio na Vukovarskoj....
strašno....
p.s.i mi smo susjedi,ha?
He-he sa bosutskog sve sami ljubitelji životinja...
PsychoSoldier
@marinoš haha ovo kikoša hehe
Marinošžao mi je ježića...baš je jednog neko veče neki divljak zgazio na Vukovarskoj....