Retfala: Mate Bulić - predizborni skup HSP-HDZ
RETFALA Trg hrvatskih branitelja(kod Doma zdravlja),početak koncerta u 20 sati!
Druženje počinje već u 19 sati uz Passage Band!
Osijek
chaknoris
gore ne moze.
pangluI? Jel još uvijek tvrdiš da mrziš politiku i da nemaš veze s njom???
ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP KOALICIJE HSP- HDZ.
RETFALA Trg hrvatskih branitelja(kod Doma zdravlja),početak koncerta u 20 sati!
Druženje počinje već u 19 sati uz Passage Band!

set96Nije to primitivizam,ljudi to vole,i HSP i HDZ,pa cak vjerovao ti ili ne,vole i Matu Bulica!Dođi pa vidi veceras!Ti bi najsretniji bio da Ceca veceras pjeva u Retfali,ali jebi ga to se nece dogoditi,na tvoju zalost!
to je naša realnost.........primitivizam do kraja..........sve se uklapa, HDZ, HSP, Mate Bulić (i njegovi narodnjaci) i onda se pitamo zašto imamo takvu vlast?
kakvi birači, takva vlast
panglu
set96Nije to primitivizam,ljudi to vole,i HSP i HDZ,pa cak vjerovao ti ili ne,vole i Matu Bulica!Dođi pa vidi veceras!Ti bi najsretniji bio da Ceca veceras pjeva u Retfali,ali jebi ga to se nece dogoditi,na tvoju zalost!
to je naša realnost.........primitivizam do kraja..........sve se uklapa, HDZ, HSP, Mate Bulić (i njegovi narodnjaci) i onda se pitamo zašto imamo takvu vlast?

set96Ja ne volim....ja bi rađe U2 ili ac/dc
panglu
e baš si me našao.......upravo o tome govorim......Ceca, Mate Bulić, Dare Bubamare i slični spadaju u isti koš narodnjaka i predstavljaju primitivizam...........a birači HDZ-a , HDSSB-a i HSP-a vole baš to, sve se uklapa u isti obrazac
lufus
op op![]()
Ingo
pa kakav je ovo site ? gdje je galerija sa koncerta ?
za onu glupu espadrilu je bilo live prijenos, a ovakav vazan dogadjaj u kulturi naseg grada ... nista... duboko sam uvredjen i povredjen
justiceIngo
pa kakav je ovo site ? gdje je galerija sa koncerta ?
za onu glupu espadrilu je bilo live prijenos, a ovakav vazan dogadjaj u kulturi naseg grada ... nista... duboko sam uvredjen i povredjen
imaš pravo,stvarno kakvi su to fotografi? nisu zabilježili te divne trenutke,he he...
TataMata
- kaže Željko Pavković, predstavnika Grada, koji je publici darivao bedževe “Ja volim Osijek”.
nisam zaJe, to je najbitnije za cijelu priču...svaka ti čast....ne, još uvijek sam volonter....
TataMata
- kaže Željko Pavković, predstavnika Grada, koji je publici darivao bedževe “Ja volim Osijek”.
Jel to novi zaposlenik u gradskoj upravi, pa nema ga još na www.osijek.hr u adresaru?
Pa to se posada širi, pred brodolom.
Ingopa kakav je ovo site ? gdje je galerija sa koncerta ?