Retfala: Mate Bulić - predizborni skup HSP-HDZ

Osijek

Retfala: Mate Bulić - predizborni skup HSP-HDZ

ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP KOALICIJE HSP- HDZ.
RETFALA Trg hrvatskih branitelja(kod Doma zdravlja),početak koncerta u 20 sati!
Druženje počinje već u 19 sati uz Passage Band!
gore ne moze.
chaknoris

gore ne moze.

o itekako može....
i za sve seljake radit narodnjake....
panglu

ZAVRŠNI PREDIZBORNI SKUP KOALICIJE HSP- HDZ.
RETFALA Trg hrvatskih branitelja(kod Doma zdravlja),početak koncerta u 20 sati!
Druženje počinje već u 19 sati uz Passage Band!

I? Jel još uvijek tvrdiš da mrziš politiku i da nemaš veze s njom??? LOL
NE DAO BOG VEĆEG ZLA........
...jel opet dolazi ona ista ekipa koja je nazočila i postavljanju repera????...mislim da bez onog đede sa šeširom cijela fešta ne vrijedi ni pola.....
to je naša realnost.........primitivizam do kraja..........sve se uklapa, HDZ, HSP, Mate Bulić (i njegovi narodnjaci) i onda se pitamo zašto imamo takvu vlast?

kakvi birači, takva vlast
set96

to je naša realnost.........primitivizam do kraja..........sve se uklapa, HDZ, HSP, Mate Bulić (i njegovi narodnjaci) i onda se pitamo zašto imamo takvu vlast?

Nije to primitivizam,ljudi to vole,i HSP i HDZ,pa cak vjerovao ti ili ne,vole i Matu Bulica!Dođi pa vidi veceras!Ti bi najsretniji bio da Ceca veceras pjeva u Retfali,ali jebi ga to se nece dogoditi,na tvoju zalost!
panglu

set96

Nije to primitivizam,ljudi to vole,i HSP i HDZ,pa cak vjerovao ti ili ne,vole i Matu Bulica!Dođi pa vidi veceras!Ti bi najsretniji bio da Ceca veceras pjeva u Retfali,ali jebi ga to se nece dogoditi,na tvoju zalost!

e baš si me našao.......upravo o tome govorim......Ceca, Mate Bulić, Dare Bubamare i slični spadaju u isti koš narodnjaka i predstavljaju primitivizam...........a birači HDZ-a , HDSSB-a i HSP-a vole baš to, sve se uklapa u isti obrazac
Oduvijek sam znao da se kriju u Retfali. LOL

Re: Retfala: Mate Bulić - predizborni skup HSP-HDZ

Geni geni kameni...
set96

panglu

set96

e baš si me našao.......upravo o tome govorim......Ceca, Mate Bulić, Dare Bubamare i slični spadaju u isti koš narodnjaka i predstavljaju primitivizam...........a birači HDZ-a , HDSSB-a i HSP-a vole baš to, sve se uklapa u isti obrazac

Ja ne volim....ja bi rađe U2 ili ac/dc
Mate će pjevat na mađarskom, radi domicilnog stanovništva Retfale.
E neka malo retfalčanima, kod mene u selu su tandrkali neki dan i to poprilično dugo. Podivljala sam :( Nek sad malo drugi pate :D :D

Re: Retfala: Mate Bulić - predizborni skup HSP-HDZ

Valjda neće bit frke kad čuju ovo :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hspov-kandidat-sakom-nokautirao-hdzovog-kod-popovace/433969.aspx
Prokleti vjetar!! Taman mi prenosi te divne zvukove na prozor. Et propade mi mirna večer.
pa kakav je ovo site ? gdje je galerija sa koncerta ?

za onu glupu espadrilu je bilo live prijenos, a ovakav vazan dogadjaj u kulturi naseg grada ... nista :( ... duboko sam uvredjen i povredjen
Ingo

za onu glupu espadrilu je bilo live prijenos, a ovakav vazan dogadjaj u kulturi naseg grada ... nista :( ... duboko sam uvredjen i povredjen

imaš pravo,stvarno kakvi su to fotografi,nisu zabilježili te divne trenutke,he he...
justice

Ingo

imaš pravo,stvarno kakvi su to fotografi? nisu zabilježili te divne trenutke,he he...

Koliko vas je posjetilo nešto od ovih događanja, koji su svaki za sebe bili odlični, na otvorenom i besplatni ?

Na neuobičajenoj pozornici ispod gradske ure, na Trgu slobode, koncert je održao Mješoviti vokalni sastav Akvarel, u okviru projekta “Ja volim Osijek” i programa Umjetnost i glazba na ulicama grada. Sopranistica Maja Varga, altistica Ivana Marinić, tenor Krešimir Pećar i bas Alan Marinić, oduševili su publiku vrhunskom izvedbom evergreen domaćih i inozemnih skladbi, soula, jazza, gospela, RnB-a, klapske, te pop i rock-tema, u a capella izvedbi po umjetničkim vodstvom profesorice Ozane Tomić. Program je vodila Ivana Dragušica iz Claritasa, a raspjevani Akvarel rasplesao je Osječane.
- Projekt potiče ljubav prema Osijeku i orijentiran je na podizanje svijesti o gradu, njegovim ljepotama i vrijednostima i na podizanje kvalitete kulturnog života u njemu - kaže Željko Pavković, predstavnika Grada, koji je publici darivao bedževe “Ja volim Osijek”.
Do sada su u projektu nastupili Plesni studio Shine, Igor Delač, animacijski tim Claritubbies, udruga Slama, Hrvatsko pjevačko društvo Lipa, Ženska vokalna skupina Druge, udruga Breza, udruga Movement, te Dječji zbor Osječki Zumbići. U svibnju je održana promocija razglednica grada Osijeka autora Marina Topića, Capoeira grupa Senzala predstavila je borilačku vještinu capoeira, a nastupili su i Gibarčani.N.Špoljarić
TataMata

- kaže Željko Pavković, predstavnika Grada, koji je publici darivao bedževe “Ja volim Osijek”.

Jel to novi zaposlenik u gradskoj upravi, pa nema ga još na www.osijek.hr u adresaru?
Pa to se posada širi, pred brodolom.
nisam za

TataMata

- kaže Željko Pavković, predstavnika Grada, koji je publici darivao bedževe “Ja volim Osijek”.

Jel to novi zaposlenik u gradskoj upravi, pa nema ga još na www.osijek.hr u adresaru?
Pa to se posada širi, pred brodolom.

Je, to je najbitnije za cijelu priču...svaka ti čast....ne, još uvijek sam volonter....
Nisam ni znao da se može volontirati tamo, ja bi malo u javnoj nabavi volontirao, ak može?
Ingo

I? Ništa od slika? :D

Tagovi