Paljenje zastave HDZa ... WTF ?
a ja se pitam zasto bi ga priveli ? ... zastava HDZa nije sluzbeno obiljezje drzave, nije simbol poput grba, himne i zastave koji su zasticeni ... ili se kod nas poistovjecuje drzava, hdz, sanader ?
Društvo, politika
Leteci mungosJa sam čuo da i dalje ima plaću (saborsku) pošto presuda nije pravomočna. Valjda je onda tako i s imovinom.Postoji li pravna osnova po kojoj se [ovom] bjeguncu pred pravosudjem moze zamrznuti imovina?
Callistemona ja se pitam koliko to dijete ima godina i gdje je tu pravobranitelj za djecu zadnjih 2-3 godine - ili vec neka institucija.
Tajo ga k'o maskotu voda sa sobom i place nad djetetovom sudbinom - sta sve mora prozivljavati.
Dosita, ima li netko da zastiti to dijete od cijeloga ovoga cirkusa?
Leteci mungosPostoji li pravna osnova po kojoj se [ovom] bjeguncu pred pravosudjem moze zamrznuti imovina?
Ingo
[
mene zanima ta 'svetost' stranacke zastave ? postoji li u nasim zakonima zastita za te stvari ? ... sta bi se dogodilo ako bi ja zapalio zastavu podvodnog hokeaskog kluba 'gnjurac' iz starih mikanovaca ?
Ingo
mene zanima ta 'svetost' stranacke zastave ? postoji li u nasim zakonima zastita za te stvari ? ... sta bi se dogodilo ako bi ja zapalio zastavu podvodnog hokeaskog kluba 'gnjurac' iz starih mikanovaca ?
_Jimmy_zašto upoće paliti zastavu ?
Slavonski
Valjda zato jer je simbol zla.
UmaSlavonski
Valjda zato jer je simbol zla.
u kojoj kulturi je to simbol zla?
_Jimmy_ma to rade samo primitivci
studenac_Jimmy_ma to rade samo primitivci
Znači li to po tebi da su i 91 bili primitivci?
Umadobro ajd ovako... pojednostavit cu pitanje: objasni mi odakle ti da je paljenje zastave simbol zla?
essek031studenac_Jimmy_ma to rade samo primitivci
Što ti Studenac zapravo želiš??? Želiš ponovno rat kao 91.? Ali ovaj put Hrvat protiv Hrvata? Zamisli se malo nad svojim istupima i istupima HDSSB-a! Tako je i milošević 1991. pozvao primitivce iz Srbije na rat pa su krenuli na nas, kao što Glavašev glasnogovornik Šišljagić poziva primitice iz HDSSB-a na "rat do istrebljenja" pa onda pale zastave i rade nerede.
SharonAh, ovo teatralno paljenje zastave donijelo je konačno dašak atmosfere iz Pakistana ili Irana (netko reče na forumu prije mene, ne sjećam se na kojem topiku)... Nije zabranjeno, samo je odvratno. Još kad taj zadatak uvale djetetu koje je tek napunilo 18... Častan potez stranačkih čelnika, nema što! Cijeli događaj dostojan je kuhinje HDSSB-a iz koje smo svašta već probali...
SharonNije baš uobičajeno da se politička stranka nameće kao skrbnik za emotivna stanja djece u ovakvim situacijama. Sad ćete nas gađati time da je mali punoljetan, ali meni se ne sviđa instrumentaliziranje obiteljske situacije u svrhu stranačke promidžbe - pa bog! Jednostavno: razmišljam kao roditelj, a i kao netko tko je proživljavao sličnu situaciju još dok je trajao rat. A ovo mi se čini kao trik za jeftino prikupljanje bodova naročito u seoskim sredinama (prošli put: suza u oku, zagrljaj - a sve u reklamnim spotovima na STV-u)
Slavonski
Umadobro ajd ovako... pojednostavit cu pitanje: objasni mi odakle ti da je paljenje zastave simbol zla?
Paljenje zastave samo po sebi nije simbol zla, već negodovanja. A HDZ je simbol zla u Hrvatskoj.![]()
A koliko znam, HDZova zastava se palila.
studenac
SharonAh, ovo teatralno paljenje zastave donijelo je konačno dašak atmosfere iz Pakistana ili Irana (netko reče na forumu prije mene, ne sjećam se na kojem topiku)... Nije zabranjeno, samo je odvratno. Još kad taj zadatak uvale djetetu koje je tek napunilo 18... Častan potez stranačkih čelnika, nema što! Cijeli događaj dostojan je kuhinje HDSSB-a iz koje smo svašta već probali...
Trebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.
Umastudenac
Trebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.
jel se to djete pitalo zašto ga je otac tek odnedavno priznao? dolazi cirkus u naš mali grad....

studenacNego kakve veze sad ima STV sa suzama i zagrljajem? Koliko sam primjetio i ostale TV kuče su prenjele i sadašnju vijest i bivše vijesti... naravno osim jedne "ČEPINSKE TV"...
essek031studenacNego kakve veze sad ima STV sa suzama i zagrljajem? Koliko sam primjetio i ostale TV kuče su prenjele i sadašnju vijest i bivše vijesti... naravno osim jedne "ČEPINSKE TV"...
E i sa tim ste stvarno pokazali svoju kulturu, kulturu jedne stranke koja se bori za grad Osijek, kulturu HDSSB-a. Zagadili ste grad naljepnicama "čepinska tv" na svakom prometnom znaku, na svakoj telefonskoj govornici, na svako tramvajskoj stanici... Za to netko treba odgovarati!!!

studenac
Koji vi ??
Da malo bolje pratiš ovaj forum mogao si primjetiti da sam več nekoliko puta napisao da nisam član niti jedne stranke.
I kako znaš tko je ljepio te naljepnice, koliko je meni poznato još nitko nije "preuzeo" odgovornost niti su ikog "uhvatili" ili "procesuirali" radi toga.
studenacTrebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.

studenacDragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo....
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike.![]()
TataMatastudenacDragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo....
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike.![]()

studenac_Jimmy_ma to rade samo primitivci