Paljenje zastave HDZa ... WTF ?

Društvo, politika

Re: Paljenje zastave HDZa ... WTF ?

a ja se pitam koliko to dijete ima godina i gdje je tu pravobranitelj za djecu zadnjih 2-3 godine - ili vec neka institucija.
Tajo ga k'o maskotu voda sa sobom i place nad djetetovom sudbinom - sta sve mora prozivljavati.
Dosita, ima li netko da zastiti to dijete od cijeloga ovoga cirkusa?
Postoji li pravna osnova po kojoj se [ovom] bjeguncu pred pravosudjem moze zamrznuti imovina?
Leteci mungos

Postoji li pravna osnova po kojoj se [ovom] bjeguncu pred pravosudjem moze zamrznuti imovina?

Ja sam čuo da i dalje ima plaću (saborsku) pošto presuda nije pravomočna. Valjda je onda tako i s imovinom.

PS: Nije pitanje jeli postoji pravna osnova, nego i volja?!

Callistemon

a ja se pitam koliko to dijete ima godina i gdje je tu pravobranitelj za djecu zadnjih 2-3 godine - ili vec neka institucija.
Tajo ga k'o maskotu voda sa sobom i place nad djetetovom sudbinom - sta sve mora prozivljavati.
Dosita, ima li netko da zastiti to dijete od cijeloga ovoga cirkusa?

...da...o ovom se vodila već rasprava i prije na forumu....u vrijeme štrajka glađu: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=903&start=75....
....mislim da je mali tek postao punoljetan, tako da u biti više nitko nema ni ovlasti ga zaštiti...a kad je to bilo moguće, ne sjećam se da je itko htio reagirati....
Leteci mungos

mislim da nema ... jer se ne radi o necem ukradenom.

barem se ne radi o tom tipu presude.

i ne samo da ima placu od 26.000 kn do pravomocnosti presude, nego nakon toga ima pravo i na saborsku mirovinu.

ali ja ne bi jos jedan topic o glavasu senoru :)

mene zanima ta 'svetost' stranacke zastave ? postoji li u nasim zakonima zastita za te stvari ? ... sta bi se dogodilo ako bi ja zapalio zastavu podvodnog hokeaskog kluba 'gnjurac' iz starih mikanovaca ?
Ingo

[

mene zanima ta 'svetost' stranacke zastave ? postoji li u nasim zakonima zastita za te stvari ? ... sta bi se dogodilo ako bi ja zapalio zastavu podvodnog hokeaskog kluba 'gnjurac' iz starih mikanovaca ?

Ne postoji.Njega se može jedino kazniti za remećenje javnog reda i mira.Znači prekršajno.
Ingo

...dobio bi palicu u stražnjicu.. :shock: ..ne znam za zakone, ali mislim da su onog lika što je prvi zapalio HDZ zastavu kaznili samo radi remećenja javnog reda i mira....
zašto upoće paliti zastavu ?
_Jimmy_

Valjda zato jer je simbol zla.
Slavonski

_Jimmy_

u kojoj kulturi je to simbol zla?
Uma

Slavonski

_Jimmy_

u kojoj kulturi je to simbol zla?

Tko govori o kulturi?
dobro ajd ovako... pojednostavit cu pitanje: objasni mi odakle ti da je paljenje zastave simbol zla?
ma to rade samo primitivci
_Jimmy_

Znači li to po tebi da su i 91 bili primitivci?
studenac

_Jimmy_

Što ti Studenac zapravo želiš??? Želiš ponovno rat kao 91.? Ali ovaj put Hrvat protiv Hrvata? Zamisli se malo nad svojim istupima i istupima HDSSB-a! Tako je i milošević 1991. pozvao primitivce iz Srbije na rat pa su krenuli na nas, kao što Glavašev glasnogovornik Šišljagić poziva primitice iz HDSSB-a na "rat do istrebljenja" pa onda pale zastave i rade nerede.
Uma

dobro ajd ovako... pojednostavit cu pitanje: objasni mi odakle ti da je paljenje zastave simbol zla?

Paljenje zastave samo po sebi nije simbol zla, već negodovanja. A HDZ je simbol zla u Hrvatskoj. :wink:
A koliko znam, HDZova zastava se palila.
Problem je veći što više ne smiješ ni cigaru u birtiji zapalit, ali zastavu neke političke stranke na ulici smiješ.
Ah, ovo teatralno paljenje zastave donijelo je konačno dašak atmosfere iz Pakistana ili Irana (netko reče na forumu prije mene, ne sjećam se na kojem topiku)... Nije zabranjeno, samo je odvratno. Još kad taj zadatak uvale djetetu koje je tek napunilo 18... Častan potez stranačkih čelnika, nema što! Cijeli događaj dostojan je kuhinje HDSSB-a iz koje smo svašta već probali...
essek031

studenac

_Jimmy_

Što ti Studenac zapravo želiš??? Želiš ponovno rat kao 91.? Ali ovaj put Hrvat protiv Hrvata? Zamisli se malo nad svojim istupima i istupima HDSSB-a! Tako je i milošević 1991. pozvao primitivce iz Srbije na rat pa su krenuli na nas, kao što Glavašev glasnogovornik Šišljagić poziva primitice iz HDSSB-a na "rat do istrebljenja" pa onda pale zastave i rade nerede.

Ti si neki zafrkant ili opak tip?!
Sharon

Ah, ovo teatralno paljenje zastave donijelo je konačno dašak atmosfere iz Pakistana ili Irana (netko reče na forumu prije mene, ne sjećam se na kojem topiku)... Nije zabranjeno, samo je odvratno. Još kad taj zadatak uvale djetetu koje je tek napunilo 18... Častan potez stranačkih čelnika, nema što! Cijeli događaj dostojan je kuhinje HDSSB-a iz koje smo svašta već probali...

Trebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.
Nije baš uobičajeno da se politička stranka nameće kao skrbnik za emotivna stanja djece u ovakvim situacijama. Sad ćete nas gađati time da je mali punoljetan, ali meni se ne sviđa instrumentaliziranje obiteljske situacije u svrhu stranačke promidžbe - pa bog! Jednostavno: razmišljam kao roditelj, a i kao netko tko je proživljavao sličnu situaciju još dok je trajao rat. A ovo mi se čini kao trik za jeftino prikupljanje bodova naročito u seoskim sredinama (prošli put: suza u oku, zagrljaj - a sve u reklamnim spotovima na STV-u)
Sad kao mali place za tatom!Bas me zanima jel bi Glavas tako plakao za nijm?Mozes misliti sto bi Glava zalio za njim,on misli samo na svoj supak,to je dokazao kad je pobjegao ko picka!A i tako ga je priznao tek nedavno,kad je njemu to odgovaralo!Bilo bi bolje za njega da ga nije ni priznao,samo ga prisiljavaju na svasta i manipuliraju s njim,a on mlad i naivan!Ali kad malo bolje razmislim,nije mali tako ni lud,zna on zasto to trpi!Poslovni prostori,pokradena lova i stanovi,sve to njemu ostaje!IZDRZI MALI,UZ TEBE SAM,NECE ON JOS DUGO,IMA BOGA!!!

Zastavu sam zapalio ja i to istu onu koju je moj otac čuvao 20 godina
Kad je Glava "istupio" iz HDZ-a?
Sharon

Nije baš uobičajeno da se politička stranka nameće kao skrbnik za emotivna stanja djece u ovakvim situacijama. Sad ćete nas gađati time da je mali punoljetan, ali meni se ne sviđa instrumentaliziranje obiteljske situacije u svrhu stranačke promidžbe - pa bog! Jednostavno: razmišljam kao roditelj, a i kao netko tko je proživljavao sličnu situaciju još dok je trajao rat. A ovo mi se čini kao trik za jeftino prikupljanje bodova naročito u seoskim sredinama (prošli put: suza u oku, zagrljaj - a sve u reklamnim spotovima na STV-u)

Ima nas više koji koji smo proživljavali istu ili sličnu situaciju za vrijeme rata. Samo MI neki smo išli i boj, a neki POBJEGLI u metropolu. Ali nečemo sad o tome... Nego kakve veze sad ima STV sa suzama i zagrljajem? Koliko sam primjetio i ostale TV kuče su prenjele i sadašnju vijest i bivše vijesti... naravno osim jedne "ČEPINSKE TV"...
Slavonski

Uma

Paljenje zastave samo po sebi nije simbol zla, već negodovanja. A HDZ je simbol zla u Hrvatskoj. :wink:
A koliko znam, HDZova zastava se palila.

ti si rekao da je paljenje zastave simbol zla.....sad kažeš da nije,da je ovo ono.....eto ti ga na.....necu dalje komentirati sam sebe si iskomentirao...je-nije hmm da....
studenac

Sharon

Trebalo bi "dijete" ostati ravnodušno dok mu oca šalju u zatvor? Ako po tebi treba onda se malo zapitaj dali je sa tobom sve uredu.

jel se to djete pitalo zašto ga je otac tek odnedavno priznao? dolazi cirkus u naš mali grad....
Uma

studenac

Sharon

jel se to djete pitalo zašto ga je otac tek odnedavno priznao? dolazi cirkus u naš mali grad....

A ti to znaš?! :cop:
studenac

Nego kakve veze sad ima STV sa suzama i zagrljajem? Koliko sam primjetio i ostale TV kuče su prenjele i sadašnju vijest i bivše vijesti... naravno osim jedne "ČEPINSKE TV"...

E i sa tim ste stvarno pokazali svoju kulturu, kulturu jedne stranke koja se bori za grad Osijek, kulturu HDSSB-a. Zagadili ste grad naljepnicama "čepinska tv" na svakom prometnom znaku, na svakoj telefonskoj govornici, na svako tramvajskoj stanici... Za to netko treba odgovarati!!!
essek031

studenac

Nego kakve veze sad ima STV sa suzama i zagrljajem? Koliko sam primjetio i ostale TV kuče su prenjele i sadašnju vijest i bivše vijesti... naravno osim jedne "ČEPINSKE TV"...

E i sa tim ste stvarno pokazali svoju kulturu, kulturu jedne stranke koja se bori za grad Osijek, kulturu HDSSB-a. Zagadili ste grad naljepnicama "čepinska tv" na svakom prometnom znaku, na svakoj telefonskoj govornici, na svako tramvajskoj stanici... Za to netko treba odgovarati!!!

Koji vi ??
Da malo bolje pratiš ovaj forum mogao si primjetiti da sam več nekoliko puta napisao da nisam član niti jedne stranke.
I kako znaš tko je ljepio te naljepnice, koliko je meni poznato još nitko nije "preuzeo" odgovornost niti su ikog "uhvatili" ili "procesuirali" radi toga. :hi:
studenac

Koji vi ??
Da malo bolje pratiš ovaj forum mogao si primjetiti da sam več nekoliko puta napisao da nisam član niti jedne stranke.
I kako znaš tko je ljepio te naljepnice, koliko je meni poznato još nitko nije "preuzeo" odgovornost niti su ikog "uhvatili" ili "procesuirali" radi toga. :hi:

To da nisi član niti jedne stranke ne bi ni svojoj babi prodao... Ja znam tko je lijepio, ali i znam tko ima interes od toga i tko se služi takvim niskim podmetanjima, a to nije niti hsls, niti sdp, niti hsu, hsp sigurno nije... tko li nam je još preostao? Mislim da je i više nego jasno tko je lijepio. Eto ako netko ne zna, ja ću im reći, lijepili su primitivci iz stranke "HDSSB" jer su viđeni, iako su to radili noću u sitne sate. Za jednu noć su unakazili pola grada. SRAMOTA!!! Toliko o tome koliko vole grad, da su ga iznakazili. Đaba Tata Mati akcija "Ja volim Osijek" dok u gradu živi ovakva stoka, to ni Bog dragi ne bi izveo na pravi put! Tko će sad to sastrugati sa svakog koraka???
studenac

oca je toliko briga za njega da ga je jedva i prizno :roll:
hoće pozvati vozača tramvaja na obavijesni jer je bjesomučno pregazio kapu hsp-a jučer na probnoj vožnji :D
Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike. :hi:
studenac

Dragi moj "essek031" ne želim se prepucavati sa tobom jer si tvrdoglav kao tvoj stranački šef. Vjerovatno ste svi jako nabrušeni jer i sami ste svjesni da gubite izbore samo vi to još ne možete shvatiti. Zato vam nitko nije kriv, sami ste se uvukli u gubitnike. :hi:

Dragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo.... :)
TataMata

studenac

Dragi moj studenac....nije gotovo, dok nije gotovo.... :)

Štovani... TataMata,
zar još živite u nadi..., eh da..., nada umire posljednja. :hi:
Žalosno je jedino što će poslije izbora Antonijo opet pobjeći u Zagreb, aktivirati zastupnički mandat, te dobiti imunitet. Tako da za sve financijske malverzacije i lopovluk, opet sve viđeno u Saboru, od skidanja imuniteta do šetanja u uniformi HOSA. A na kraju volim te Bosno mila i bjež.
Maksimalno privlačenje pozornosti i marketinška igra. Ja sam sin poznatog generala, i usto sam još i u tim nekim godinama kad mi je sve nekakvo buntovno i tako, i iako nemam blage veze što taj HDZ predstavlja, ma ne znam ja te stranke, nije mi mama to objasnila dobro.. Al ajmo se preseravat malo..

De sere mi se.
studenac

_Jimmy_

91. smo palili zastave onih koju nam nisu htjela dati državu na koju imamo pravo i onih koji su nas htjeli sve poklati. Ako ti hrpu primitivaca uspoređuješ sa onima koji su 91 prve palili zastave SFRJ ili zastave JNA (a znamo da Šišljagić nije palio zastave JNA :D) onda si ti puno gori od tih Glavaševih primitivaca...

Tagovi