Docek Nove godine - recenzije
Napisite pohvale i/ili zamjerke organizatorima?! Mnogima od njih to znaju biti jako korisne informacije, nije svima u interesu samo maznuti pare... ;-)
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Gost
Trg. Ko želi zraka u gužvi prošetao do Trga. Ljudi veseli, rasplesani, Škoro valjao svoje poznate šarmerske fazone, dirao u srce Retfalu, Višnjevac i Josipovac, domoljublje i hrvatsko srce. Kićo razgalio sve Slavonce drmešom, bećarcima, ali i starim stvarima. Cuga je bila ko šta ponese, čaša je bilo od plastičnih do kristalnih, šampanjac se pio u potocima...
U ponoć odbrojavanje, vatromet i valcer.
Nikad veća gužva nije viđena na Trgu, a od nogu grijalo. Fajrunt je bio, kad je ko htio.
(Mislim da je u tri bio razlaz)
Iako ne volim ova dva pjevača nešto posebno, bilo je sasvim ok.
petrusijan
Kići još ajde svaka čast jer zna pjevat, ali mu nisu trebale one političke šale na raču nekoga čiji je kao član zaradio saborsku mirovinu... nećemo o politici...
Ali Škoro, pa blagi užas, on nije mogao dva tona pogoditi točno svojim sramotnim pjevanjem, žao mi je ali ja kao malo glazbeno školovaniji mogu nešto reći...nažalost ponavlja se ista priča kada je bila Ivana Banfić, pa nije mogla pogoditi melodiju od Večeras je naša fešta... Blagi užas kome su se ti silni novci dali... katastrofa...
CatharineI netko je pitao za Ecolu, mislim mungos, da ja sam čula da će biti ludo i bilo je ludo iako nisam stigla još i tamo biti pored organiziranja svojeg partija
Gost
jel mi može netko reć kad ćemo već jednom dobit dvd s proslave nove u westu il je to rečeno sam tako
CatCloe
u Ma3xu katastrofa! nikad lošija glazba i štimung! bilo koje subote je i tamo i bilo gdje u Tvrđi tisuću puta bolje, nego što je bilo za doček! katastrofa.
DanicaV
Dojmovi, ajd dobro.
Bila u stanu s prijateljicama, a sutra uveče smo imali reprizu s dečkima koji su bili u Ecoli (vidio si ih sinoć), od kojih se jedan napio i malo spavao u kuhinji Ecole. I imaju različite verzije tko je kada što radio... ali ne čudi me...