| Autor |
Poruka |
|
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
hehe lopovi i jedni i drugi, a vi što birate strane između lopova još ste jadniji od tih LOPOVA
sve vas iz grada treba otjerat |
|
|
|
|
|
 |
|
meskalin
Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
zašto se koncert ne održi na stazi za nordijsko hodanje? |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Zadnjih dana su se u Gradu zahuktale rasprodaje, diobe, pokloni, financijske pripomoci i raznorazna otvaranja kojecega - citaj kupovina glasova.
Treba podsjetiti da je to dobrim dijelom financirano novcem koji je u proracunu grada bio zaglavljen u vremenu dok je gradom upravljala povjerenica. Dakle, nismo mi bogati, niti je HSP sposoban, vec je novaca ostalo. Potrosio se kako se potrosio - za kupovinu glasova. O zaduzivanju ne znam nista, ali ako Bubalo to spominje, moguce je da se Grad i zaduzivao.
Da sam kojim slucajem osoba koja ce osvojiti vlast na sljedecim izborima, prva stvar koju bih napravio je dovodjenje USKOKA i tri revizorska tima u GP i u sve gradske firme. Pa kom opanci, kom obojci...
Ako je sve bilo cisto i Grad nije zaduzen - onda super. Ako nije - e, onda... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
magistar01 Ukupno postova: 35 Spol:  Nebitno
|
ko i obicno.. nikom nist..
ko je jamio jamio  |
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Đapić puno duguje sponzorima, a izgleda da je malo po malo postao svjestan skorog poraza. Lako će se utvrditi kome je zemljiše u gospodarskoj zoni Tenja prodano. Možda je cijeli posao "izvrstan i zakonit" poput onog pokušaja pljačke s kioscima Gpp-a? |
|
|
|
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 14:25; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Isključivost!?
Diskriminacija!?
Ma na koga me to podsjeća??
Nije li, ne tako davno,Đapić izjavio nešto slično o ženama u politici i njihovoj zastupljenosti na listama?
|
To nije diskriminacija, jer ti sa 17 godina po zakonu RH nemaš biračko pravo! Nisi punoljetna niti zrela donjeti takvu odluku. |
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Nisi ni ti zreo, a punoljetan si. Ti si Hsp-ovski fanatik, a to mnogo govori o nečijoj zrelosti. |
|
|
|
|
|
 |
|
lessowsky Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
essek031
|
Nisi ni ti zreo, a punoljetan si. Ti si Hsp-ovski fanatik, a to mnogo govori o nečijoj zrelosti.
|
Bolje biti Hsp-ovski fanatik, nego glumiti nekog Don Quijotea, a i sam znaš da u biti nisi taj, borac protiv vjetrenjača za pravdu i poštenje, nego si obični pljuvač sa niskim interesima. To ti dobro znaš, samo naravno da to nećeš priznati. |
|
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Isključivost!?
Diskriminacija!?
Ma na koga me to podsjeća??
Nije li, ne tako davno,Đapić izjavio nešto slično o ženama u politici i njihovoj zastupljenosti na listama?
|
Da je takvo što izjavio bilo koji političar, pa čak i predsjednik mjesne zajednice, to bi bilo pogubno za njegovu političku budućnost.
Čak se ni ženske udruge više ne oglašavaju na izjave propalog magistra. |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
|
Da je takvo što izjavio bilo koji političar, pa čak i predsjednik mjesne zajednice, to bi bilo pogubno za njegovu političku budućnost.
Čak se ni ženske udruge više ne oglašavaju na izjave propalog magistra.
|
Citiraj molim te jednu od tih silnih izjava koje kažeš da znaš! Ili stavi link gdje mogu pročitati takvu izjavu... |
|
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
nekako bi mi bilo logičnije da su doveli Parni Valjak...  |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Nije Glas Slavonije izmislio ovu priču.
Gradsko poglavarstvo Osijeka odobrilo je čak 170 tisuća kuna za organizaciju večerašnjeg koncerta Prljavog kazališta na Trgu Ante Starčevića (Prljavcima od toga 110 tisuća) koji se službeno organizira u povodu završetka radova na gradnji tramvajske pruge od Mačkamame do Bikare, a zapravo će to biti veliki predizborni skup koalicije HDZ-HSP koja trenutno vlada Osijekom.
Kompletan tekst: Osijek koaliciji HDZ-HSP platio skup 170 tisuća kn? |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|