Mace koje traže vlasnike!
Ove dvije crne mace su ženkice,a tigrasto-bijeli je mačak...
Broj telefona na koji se možete raspitati o njima je: 091/ 788-1663
Društvo, politika
MarinošEto, baš htjedoh javiti da smo kćerka i ja bezecirali mačka, Marinoš puno hvala....
mačak je rezerviran a Crna i Garava su još neudomljene...meni obje preslatke,jer imaju te plave okice...ok,to će kasnije garant biti žute oke,ali...slatkice su!
PEGY
Nekak su mi mršave.
Bizo[
ps.otkud sad ovi kikirikiji,sve sam ih dao
MissTake
Bizo[
ps.otkud sad ovi kikirikiji,sve sam ih dao
daj meni
pa ćeš opet imati 0
a mačkama sam treba malo da se udebljaju
MissTake
hvala![]()
sad odmah na tjelovježbe
p.s. nikako monstrumu davat mačića![]()
PEGYNekak su mi mršave.
Marinoš
Odlično,Bizo...postavi ondak fotkice...a ja ću uskoro staviti još jednog mališana narančaste boje koji je pronađen kod Kauflanda kako luta..našla sam mu privremeni smještaj,pa čekam fotku...
Mother EarthJaoo... ja sam jako zainteresirana za "whiskas" mačića... nadam se da cu ti sutra moći potvrditi to !

Marinoš
aaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww.....
Mother EarthMarinoš

MarinošSutra mi cure idu po mačka u Dardu, sve je dogovoreno. Susjeda dođi u vizitu, puno ti hvala..kako sad stoje stvari, zvati će se Zvrki...
Mother EarthMarinoš
bit će,bejbe,bit će....![]()
c++
jel ima još maca jel mi bi !!!!
Jel može ?????
došli bi sutra !!!!

TataMata
MarinošSutra mi cure idu po mačka u Dardu, sve je dogovoreno. Susjeda dođi u vizitu, puno ti hvala..kako sad stoje stvari, zvati će se Zvrki...
Mother EarthMarinoš
bit će,bejbe,bit će....![]()
)

anakondago, anakonda, go!...ajme, ovo malo sivo, jooooooooj........ček da vidim s femili jesu li za još jedno udomljavanje....
evil monkeyanakondago, anakonda, go!...ajme, ovo malo sivo, jooooooooj........ček da vidim s femili jesu li za još jedno udomljavanje....
jedna macka ko nijedna macka - s dvije je uvijek veselije (a i one su sretnije kad imaju i macje drustvo - speaking from experience
) - udomite jos jedno sivo
..a pogotovo kad vidim ovakve sive slatkiše...vidjeti ćemo, nadam se da hoću...@marinoš - pitanje: jel to viskas ili obično?????