Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Uopće se ne sjećam da sam ovdje tako nešto pročitala... ali stvarno. Kako može imati dovoljno zelenila kad ono u zadnjih par godina rapidno nestaje?
|
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=17792&start=15 |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
A strašno  |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
...hm, ono što je zanimljivo kako je masa ljudi s ovog foruma do nedavno (čitaj: prije ovog članka) imala mišljenje kako Osijek ima skroz dovoljno zelenila i da oni koji žele i više, imaju ga preko drave....i sad, gle čuda - odjednom se spominju brđani, dođoši i dotepenci, svi su odjedaret za zelenilo i tak to....
....zgođušno......
|
to si ti sanjala,očito... pa ne znam čija je vlast( da pomognem ENTonijeva:_d) POSJEKLA SVE ŠTO SE DALO.... ja nisam nikad cuo da netko kaze imate zelenila dosta preko drave... Kolko se ja sjećam struka je napravila i A- bombu i nukearne centrale...struka je organizirala rat itd... Jebes takvu struku, a jos su to URBANISTI, koja bi posjekla park... ja i dalje ostajem pri svome... AKO NE ZNAŠ ŽIVJETI U GRADU,MARŠ VAN!!! Al od Osijeka neće pravit kamenjar |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
e sad sam pročitao.. osoba koja je to napisala nije normalna.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...hm, ono što je zanimljivo kako je masa ljudi s ovog foruma do nedavno (čitaj: prije ovog članka) imala mišljenje kako Osijek ima skroz dovoljno zelenila i da oni koji žele i više, imaju ga preko drave....i sad, gle čuda - odjednom se spominju brđani, dođoši i dotepenci, svi su odjedaret za zelenilo i tak to....
....zgođušno......
|
to si ti sanjala,očito... pa ne znam čija je vlast( da pomognem ENTonijeva:_d) POSJEKLA SVE ŠTO SE DALO.... ja nisam nikad cuo da netko kaze imate zelenila dosta preko drave... Kolko se ja sjećam struka je napravila i A- bombu i nukearne centrale...struka je organizirala rat itd... Jebes takvu struku, a jos su to URBANISTI, koja bi posjekla park... ja i dalje ostajem pri svome... AKO NE ZNAŠ ŽIVJETI U GRADU,MARŠ VAN!!! Al od Osijeka neće pravit kamenjar
|
...pregledaj malo bolje link kojeg sam dala u postu iznad....doduše, riječ je o jednom drugom mjestu, ali se jako dobro vidi odnos određenih Osječana po pitanju zelenila...nažalost....toliko je već zelenila uništeno, da me ovaj potez uopće ne iznenađuje....pitam se jedino dokle će to ići tako....odnosno, tko će imati muda to više zaustaviti....
...a Zelenima poručujem: izgleda da se trebate vratiti na sistem žešćeg otpora...onakvog kakvog ste imali kad se obranili Vidikovac....
EDIT: vidiš, @audio - ipak nisam sanjala...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
....zgođušno......
|
to si ti sanjala,očito... pa ne znam čija je vlast( da pomognem ENTonijeva:_d) POSJEKLA SVE ŠTO SE DALO.... ja nisam nikad cuo da netko kaze imate zelenila dosta preko drave... Kolko se ja sjećam struka je napravila i A- bombu i nukearne centrale...struka je organizirala rat itd... Jebes takvu struku, a jos su to URBANISTI, koja bi posjekla park... ja i dalje ostajem pri svome... AKO NE ZNAŠ ŽIVJETI U GRADU,MARŠ VAN!!! Al od Osijeka neće pravit kamenjar
|
...pregledaj malo bolje link kojeg sam dala u postu iznad....doduše, riječ je o jednom drugom mjestu, ali se jako dobro vidi odnos određenih Osječana po pitanju zelenila...nažalost....toliko je već zelenila uništeno, da me ovaj potez uopće ne iznenađuje....pitam se jedino dokle će to ići tako....odnosno, tko će imati muda to više zaustaviti....
...a Zelenima poručujem: izgleda da se trebate vratiti na sistem žešćeg otpora...onakvog kakvog ste imali kad se obranili Vidikovac....
EDIT: vidiš, @audio - ipak nisam sanjala...
|
Brkaš lončiće. Jedna stvar je zapišana i zapuštena livada u centru grada koja desetljećima tako stoji bez da se netko sjetio napraviti park ili nešto a drugo je devastacija postojećeg parka. |
|
|
|
|
 |
maxxp Ukupno postova: 57 Spol:  Nebitno
|
svako kom je ova ideja nesto sto jedva uspiju pojmit uzet lance i ic se tam vezat
sam da budem mogo skupit para za kupit lanac i lokot |
|
|
|
|
 |
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol:  Muško
|
Ma ta ideja im nece uspijeti,ima dovoljno spremnih ljudi u Osijeku koji ce reagirati,rekao sam svojim prijateljima o tome sto planiraju,svi su spremni otici i prosvjedovati ako se na tako radikalan(citaj glup) potez odluce... |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
 |
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
mislim da je ovo nešto na što ni jedan osječanin nebi ostao ravnodušan, samo neka probaju - vidjet će šta je protest, ima da se sve trese.
 |
|
|
|
|
 |
Vic Ukupno postova: 73 Spol:  Muško
|
srat cemo o tome danima na forumima, a poduzeti nestu svezi toga, ne vjerujem |
|
|
|
|
 |
ljilja Ukupno postova: 165 Lokacija: tu Spol:  Žensko
|
je tako je protestirat će građani i građanke. svoje stavove pokazat će i na ovim skorim izborima!!! al žalosno je što se osječkim ekološkim udrugama prekokrasnim, a k tome da se i zovu recimo <zeleni osijek<, živo fućka za osječko zelenilo, drvorede, parkove i slične stvari. a koliko su para nakupili za takozvane <europske projekte< mogli bi sami obnoviti najmanje dva drvoreda od po 50 mladica lipa, jrgovana, kestena.....i to za društvenu korist... |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
srat cemo o tome danima na forumima, a poduzeti nestu svezi toga, ne vjerujem
|
to ti samo mislis... |
|
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Možemo mi pričati ovdje što želimo, biti će kako Antonijo odluči. Inače njega niti jedna struka baš ne zanima niti ju poštuje.
Ne razumijem kakva se to struka tu spominje, neka udruga u osnivanje, pa takva je postavila spomenik na trgu, pa opet struka je rekla ne, a građani „DA“.
Dakle izađite na izbore i glasajte za bilo koga samo ne za njega. I bolje ćemo živjeti. |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
e vidim da su tamo na početku vukovarske kod ekonomskog (na strani pijaca kod one benziske) zabili nekakve kolčiće i kontam da će širiti pločnik.
to znači 2 breze manje i ona zasađena gredica cvijeća. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|