Spremajući ladice, naišla sam na nekakve ulaznice za gradske bazene...znam da sam ih dobila negdje sredinom 2006. i sjećam se da je iza toga bilo nekakvo renoviranje bazena, tako da su ostale neiskorištene..
Moje pitanje, prije nego li ih šišnem u koš, je da li te ulaznice kojim slučajem još vrijede (6.čulo mi govori da ne ) !?
Elena, uzimala sam karte za gradske bazene i znam da su u zadnjih nekoliko godina promijenile 3 izgleda. Znam da je nedavno prijateljica dala kartu iz "prošle generacije" i da je vrijedila, ali isto tako znam da one od prije toga, naravno, više ne vrijede...
ne mogu ti opisati kako izgleda ta iz prošle generacije, ali ako ju vidim, znat ću. Ajd skeniraj, ako možeš pa da vidimo
Kako da se nitko nije sjetio ponuditi pomoć mladoj dami u trošenju tih karata za gradske ? Jesu li romantici i đentlmeni doista izumrli ?
a što su to "đentlmeni"??? jel to iz hercegovine nešto???
To je jedna kategorija muškaraca (očigledno na pragu izumiranja) jer današnji mladići su valjda previše mačo da bi si dozvolili pokloniti pažnju i nježnost mladim damama . . . A što se tiče zemljopisne pripadnosti istih, bilo ih je diljem svijeta pa i među Hercegovcima .Tebi je očito ta "kategorija" muškaraca i njihovi maniri nešto nepoznato ... Od srca ti želim puno uspjeha kod žena .
Kako da se nitko nije sjetio ponuditi pomoć mladoj dami u trošenju tih karata za gradske ? Jesu li romantici i đentlmeni doista izumrli ?
To je jedna kategorija muškaraca (očigledno na pragu izumiranja) jer današnji mladići su valjda previše mačo da bi si dozvolili pokloniti pažnju i nježnost mladim damama . . . A što se tiče zemljopisne pripadnosti istih, bilo ih je diljem svijeta pa i među Hercegovcima .Tebi je očito ta "kategorija" muškaraca i njihovi maniri nešto nepoznato ... Od srca ti želim puno uspjeha kod žena .