S kolko se godina planirate udati/ozeniti?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: S kolko se godina planirate udati/ozeniti?
To je dakle sa 26-27. Taman
sokrat
...kad žena kaže...
heheh
adebisi-jug2
kad budu dozvoljeni gay brakovi ....
onda te odma zenim
ruanaadebisi-jug2
kad budu dozvoljeni gay brakovi ....
onda te odma zenim
može...ja sam se i tako htio udat....dakle...ja sam žena u vezi...
ruanaja planiram negdje do 27 i naravno ne u crkvi
Joj što kenja, ja sam siguran da bi htjela PRED OLTAR!
šalu na stranu, osoba sam koja se ne misli natezati po sudu s brakorazvodnom parnicom ili poništavati crkveni brak kao poznati nam Hrvati, tako da se to neće skoro dogoditi..bolje biti sam/neudan, nego u lošoj vezi/braku...
MissTake
ne možeš to računati
Elena_OsA sve to zbog brzopletog ulaska u brak, te niskog praga tolerancije i mišljenja kako su samo oni ti koji su u tom trenu u pravu, odnosno NEZRELOSTI bez obzira na godine koje imaju.osoba sam koja se ne misli natezati po sudu s brakorazvodnom parnicom ili poništavati crkveni brak kao poznati nam Hrvati, tako da se to neće skoro dogoditi..bolje biti sam/neudan, nego u lošoj vezi/braku...
"To si samo zaboravila napisati" pa sam te nadopunio nadam se da se ne ljutiš?!
mali_ivicaElena_OsA sve to zbog brzopletog ulaska u brak, te niskog praga tolerancije i mišljenja kako su samo oni ti koji su u tom trenu u pravu, odnosno NEZRELOSTI bez obzira na godine koje imaju.osoba sam koja se ne misli natezati po sudu s brakorazvodnom parnicom ili poništavati crkveni brak kao poznati nam Hrvati, tako da se to neće skoro dogoditi..bolje biti sam/neudan, nego u lošoj vezi/braku...
"To si samo zaboravila napisati" pa sam te nadopunio nadam se da se ne ljutiš?!
u zadnje vrijeme si "normalniji" što se postanja tiče
čak ti se omakla i koja psovka
a što se ovog posta tiče, nemam se što ljutiti..izrazio si svoje mišljenje s kojim se vjerujem većina slaže, pa tako i ja
Elena_OsOho
u zadnje vrijeme si "normalniji" što se postanja tiče![]()
čak ti se omakla i koja psovka
Mislim plašim se za svoj imidž
">Re: S kolko se godina planirate udati/ozeniti?
ruana
Iako danas zivimo u svijetu di vise nije normalno udati se ili ozeniti sa 20 god, koja je vasa dobna granica za to i kolko ste tradicionalni jel to uopce planirate
Ovih dana se namjeravam oženit, samo da nađem žrtvu