Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Novu gradsku vlast čeka minus od 20 milijuna?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.04.2009. 14:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

studenac je napisao/la :
Osječanin je napisao/la :
Tko kaže da nema novaca? Grad u sred recesije na laptope djeci troši milijune kuna...Ima se brate! Smile

Za djecu treba biti i o tome nebi trebalo raspravljati, ali ostale nebuloze na koje je vrli "bivši" gradonačelnik potrošio novce o tome bi ga trebalo pitati. A ima ih ajmeee... osijek031.com smile

Koju djecu? Daj molim te... Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.04.2009. 14:52 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
Đapićevi protivnici se žele dočepati vlasti kako bi sebi napunili džepove, a za svoj neuspjeh u gradu krivili bi Đapića. Dostojno pravih zmija!

mislim da ite motive ima i djapic da ostane na vlasti

sorry, ali je u toj ekipi ne vidim nikakve razlike ... svi troje su jednaki ... nekada saveznici sad 'neprijatelji' ... ali principi rada su isti

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 22.04.2009. 14:55 
Naslov:  

Ma mislim, kako ih nije stid, Bubalo se cijelo vrijeme ljigavo smiuljio, ja ne znam što je tom čovijeku, pa ni Šišljagić se bar ne bi tako kao dijete smijao, bolje bi im bilo da su njega stavili, ako ništa bar je ozbiljan čovijek. Ovo je najniže što je mogao ići, smijati se nekome dok priča kako bi na taj način isprovocirao sugovornika. Ponašanje za osnovnu školu. Toliko o njemu kao čovijeku.

Zadnja promjena: essek031; 22.04.2009. 15:21; ukupno mijenjano 1 put.

Alchemist

Ukupno postova: 207
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2009. 15:02 
Naslov:  

maras je napisao/la:
Mislim da je na redu netko mlađi preuzme vlast u ovome gradu jel nema smisla ućiti na starim ljudima i njihovim greškama.Vremena se mjenjaju iz dana u dan a mlađi su ti koji prate korak ne stari. Matković je svakako moj izbor za gradonačelnika a tu je isto tako i Bubalo koji mislim da znaš šta radi.

samo jedna stvar je ta da su upravo matković i njegov disident lamza kao pročelink i poglavar za financije sastavljali proračun i time više jer je matković tada bio gradonačelnik no očigledno da je i njegova pipa presušila i da se uhvatio da udicu adezea i sada izvisio što nije dobro ni za njegovoga brata ni za doležala.

matković je obični [uklonjeno] koji skuplja gdje god može a prodaje se kao fini osječki dečko, e pravi osječi dečko ne [uklonjeno] od svoga grada a matković to upravo preko svojega brata i njegove firme koja samo s unikom posluje i radi i i dalje će raditi!

Svi su oni sa iste sise sisali.

Ukupno postova: 238
Post Postano: 22.04.2009. 15:39 
Naslov:  

studenac je napisao/la :
Tko kaže da nema novaca? Grad u sred recesije na laptope djeci troši milijune kuna...Ima se brate! Smile

Za djecu treba biti i o tome nebi trebalo raspravljati, ali ostale nebuloze na koje je vrli "bivši" gradonačelnik potrošio novce o tome bi ga trebalo pitati. A ima ih ajmeee... osijek031.com smile

Koju djecu? Daj molim te... Laughing

Kao da si pao sa marsa i ako ti nemaš djecu onda možeš tako i pisati. Pitaj one koji su dobili?
Jedna od rijetkih dobrih stvari koju su napravili, ali ni za to nisu bili sposobni jer da nije bilo Borzanke nebi prošlo. osijek031.com smile

Ukupno postova: 389
Post Postano: 22.04.2009. 17:01 
Naslov:  Re: Novu gradsku vlast čeka minus od 20 milijuna?

Jedino što mogu reći na ovo je Bože pomozi. Nije mi jasno, niti će mi ikad biti, kako neki ljudi kad im sve objasniš, nacrtaš, dokažeš, ma da je s mjeseca vidljivo...oni opet zbog tko zna kojeg razloga kažu ALI. Ovdje već dugo, dugo vremena nema mjesta nikakvom Ali, već jednom velikom JAO. Nisam čovjek od financija, ali mi je jasno da grad kao što je Osijek s prilično dezorjentiranim i slabim gospodarstvom, kao uostalom i država, ne može i ne smije sebi priuštiti katastrofalno trošenje onog malo što ima. Zabrinjavaju me slijepci koji još uvijek imaju riječi hvale za Đapića, to ne mogu drugačije objasniti već nekim bolesnim strahom za privilegije koje su vjerujem imali, a sad pokušavaju opravdati nešto što se opravdati ne da. Da svaki čovjek brani svoje stavove i da se bori za opće dobro ovako kao što pojedinci brane i opravdavaju Đapića, a napadaju Bubala, mislim da bi se u ovom Gradu konačno vidio kraj crnilu. Čak mi i taj propali slogan, budimo realni, zvuči simpatično i dobro, ali kad to kaže prokušani manipulator i muljator, dođe mi da ga poslušam i da zaista budem realan, a to znači samo da ga više na osječkoj političkoj sceni nema, nema...

essek031

Post Postano: 22.04.2009. 17:30 
Naslov:  

Nandino je napisao/la:

- Grad je, osim toga, ove godine već dobio tri milijuna kuna pomoći od države te dva milijuna pomoći od Županije. Čujem da Đapić i dalje nastavlja pražnjenje blagajne i uistinu je zabrinjavjuće što će dočekati budućeg gradonačelnika u lipnju, upozorio je Bubalo.

Piše: Nefreteta ZEKIĆ/Glas-Slavonije.hr

Da grad je dobio od države 3 milijuna kuna koje je država dužna dati za područja pod posebnom državnom skrbi (Sarvaš, Tenja). Dakle, to nije pomoć!
A od županije je dobio 2 milijuna kuna koje po ugovoru dajU za Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku, dakle ni to nije pomoć, nego dužnost!

A i kad vidim odakle se prenose vijesti, ostanem bez teksta.

Ukupno postova: 125
Zabranjen pristup
Post Postano: 22.04.2009. 17:58 
Naslov:  

Alchemist je napisao/la :
samo jedna stvar je ta da su upravo matković i njegov disident lamza kao pročelink i poglavar za financije sastavljali proračun i time više jer je matković tada bio gradonačelnik...

Svi su oni sa iste sise sisali.

A da je ostao i bio novim gradonačelničkim kandidatom, Matković rupu u proračunu ne bi ni spominjao. Ovaj potez mu baš i nije na ponos i diku, i što se kampanja sve više zahuktava, neke stvari, događaji i osobe otkrivaju svoje pravo lice.
hmmm...a na vidiku ništa (nitko) novo.

Po svemu sudeći bi bilo najmudrije upravljanje Osijekom prepustiti nekoj uspješnoj domaćoj ili stranoj firmi iz građevinske branše i to uvjetovati obnovom cijelog Osijeka, otvaranjem novih radnih mjesta i angažiranjem profesionalaca za sve segmente. Politiku i političare iz grada na Dravi za sva vremena PROTJERATI.

Da, znam da zvuči radikalno, ali to je jedino rješenje koje bi funkcioniralo i koje bi ovaj grad i regiju izvuklo iz letargije.
Idea

magistar01
Ukupno postova: 35
Post Postano: 22.04.2009. 18:07 
Naslov:  

essek031 je napisao/la:

ovi iz hsp-a u svemu vide neke teorije zavjere a ne zele se suociti sa cinjenicama da dr.mr.dipl.ing Anto Đapić loše i katastrofalno upravlja gradom! ne treba navoditi kakve je taj muljaže radio.. znaju ljudi!

Jedva cekam da vidim izraz lica debelog kada budu dosli rezultati izbora na kojim ce gadno popusit i kada skonta da je njegovo vrijeme odavno prošlo!

essek031

Post Postano: 22.04.2009. 18:39 
Naslov:  

magistar01 je napisao/la :
essek031 je napisao/la:

ovi iz hsp-a u svemu vide neke teorije zavjere a ne zele se suociti sa cinjenicama da dr.mr.dipl.ing Anto Đapić loše i katastrofalno upravlja gradom! ne treba navoditi kakve je taj muljaže radio.. znaju ljudi!

Jedva cekam da vidim izraz lica debelog kada budu dosli rezultati izbora na kojim ce gadno popusit i kada skonta da je njegovo vrijeme odavno prošlo!

nemoj zekiti i nemoj oftopicariti...

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 22.04.2009. 21:06 
Naslov:  

Ništa se vi ne brinite, za maćuhice će uvijek biti para.

ožiljak

Ukupno postova: 170
Post Postano: 22.04.2009. 22:48 
Naslov:  

nisam za je napisao/la :
Ništa se vi ne brinite, za maćuhice će uvijek biti para.

osijek031.com smile Laughing

panglu
Ukupno postova: 48
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 22.04.2009. 23:02 
Naslov:  

Žalosno je kad ljudi vjeruju u takve gluposti koje je izgovorio mali glavaš,koji je danas na sučeljavanju izgledao kao da se napušio.Možda mu je već dosta Glave pa se mora malo opustiti!?

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 22.04.2009. 23:33 
Naslov:  

magistar01 je napisao/la:

Ostat će pjesma i uspomena, na posljednjeg boema! osijek031.com smile

Ukupno postova: 73
Zabranjen pristup
Post Postano: 23.04.2009. 2:19 
Naslov:  

Ono kao "poklonili smo gradu"

Skoči u forum: