| Autor |
Poruka |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Tko kaže da nema novaca? Grad u sred recesije na laptope djeci troši milijune kuna...Ima se brate!
|
Za djecu treba biti i o tome nebi trebalo raspravljati, ali ostale nebuloze na koje je vrli "bivši" gradonačelnik potrošio novce o tome bi ga trebalo pitati. A ima ih ajmeee...
|
Koju djecu? Daj molim te...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Đapićevi protivnici se žele dočepati vlasti kako bi sebi napunili džepove, a za svoj neuspjeh u gradu krivili bi Đapića. Dostojno pravih zmija!
|
mislim da ite motive ima i djapic da ostane na vlasti
sorry, ali je u toj ekipi ne vidim nikakve razlike ... svi troje su jednaki ... nekada saveznici sad 'neprijatelji' ... ali principi rada su isti |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma mislim, kako ih nije stid, Bubalo se cijelo vrijeme ljigavo smiuljio, ja ne znam što je tom čovijeku, pa ni Šišljagić se bar ne bi tako kao dijete smijao, bolje bi im bilo da su njega stavili, ako ništa bar je ozbiljan čovijek. Ovo je najniže što je mogao ići, smijati se nekome dok priča kako bi na taj način isprovocirao sugovornika. Ponašanje za osnovnu školu. Toliko o njemu kao čovijeku. |
Zadnja promjena: essek031; 22.04.2009. 15:21; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
samo jedna stvar je ta da su upravo matković i njegov disident lamza kao pročelink i poglavar za financije sastavljali proračun i time više jer je matković tada bio gradonačelnik no očigledno da je i njegova pipa presušila i da se uhvatio da udicu adezea i sada izvisio što nije dobro ni za njegovoga brata ni za doležala.
matković je obični [uklonjeno] koji skuplja gdje god može a prodaje se kao fini osječki dečko, e pravi osječi dečko ne [uklonjeno] od svoga grada a matković to upravo preko svojega brata i njegove firme koja samo s unikom posluje i radi i i dalje će raditi!
Svi su oni sa iste sise sisali. |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Tko kaže da nema novaca? Grad u sred recesije na laptope djeci troši milijune kuna...Ima se brate!
|
Za djecu treba biti i o tome nebi trebalo raspravljati, ali ostale nebuloze na koje je vrli "bivši" gradonačelnik potrošio novce o tome bi ga trebalo pitati. A ima ih ajmeee...
|
Koju djecu? Daj molim te...
|
Kao da si pao sa marsa i ako ti nemaš djecu onda možeš tako i pisati. Pitaj one koji su dobili?
Jedna od rijetkih dobrih stvari koju su napravili, ali ni za to nisu bili sposobni jer da nije bilo Borzanke nebi prošlo.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
Jedino što mogu reći na ovo je Bože pomozi. Nije mi jasno, niti će mi ikad biti, kako neki ljudi kad im sve objasniš, nacrtaš, dokažeš, ma da je s mjeseca vidljivo...oni opet zbog tko zna kojeg razloga kažu ALI. Ovdje već dugo, dugo vremena nema mjesta nikakvom Ali, već jednom velikom JAO. Nisam čovjek od financija, ali mi je jasno da grad kao što je Osijek s prilično dezorjentiranim i slabim gospodarstvom, kao uostalom i država, ne može i ne smije sebi priuštiti katastrofalno trošenje onog malo što ima. Zabrinjavaju me slijepci koji još uvijek imaju riječi hvale za Đapića, to ne mogu drugačije objasniti već nekim bolesnim strahom za privilegije koje su vjerujem imali, a sad pokušavaju opravdati nešto što se opravdati ne da. Da svaki čovjek brani svoje stavove i da se bori za opće dobro ovako kao što pojedinci brane i opravdavaju Đapića, a napadaju Bubala, mislim da bi se u ovom Gradu konačno vidio kraj crnilu. Čak mi i taj propali slogan, budimo realni, zvuči simpatično i dobro, ali kad to kaže prokušani manipulator i muljator, dođe mi da ga poslušam i da zaista budem realan, a to znači samo da ga više na osječkoj političkoj sceni nema, nema... |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
|
Da grad je dobio od države 3 milijuna kuna koje je država dužna dati za područja pod posebnom državnom skrbi (Sarvaš, Tenja). Dakle, to nije pomoć!
A od županije je dobio 2 milijuna kuna koje po ugovoru dajU za Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku, dakle ni to nije pomoć, nego dužnost!
A i kad vidim odakle se prenose vijesti, ostanem bez teksta. |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
|
 |
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
samo jedna stvar je ta da su upravo matković i njegov disident lamza kao pročelink i poglavar za financije sastavljali proračun i time više jer je matković tada bio gradonačelnik...
Svi su oni sa iste sise sisali.
|
A da je ostao i bio novim gradonačelničkim kandidatom, Matković rupu u proračunu ne bi ni spominjao. Ovaj potez mu baš i nije na ponos i diku, i što se kampanja sve više zahuktava, neke stvari, događaji i osobe otkrivaju svoje pravo lice.
hmmm...a na vidiku ništa (nitko) novo.
Po svemu sudeći bi bilo najmudrije upravljanje Osijekom prepustiti nekoj uspješnoj domaćoj ili stranoj firmi iz građevinske branše i to uvjetovati obnovom cijelog Osijeka, otvaranjem novih radnih mjesta i angažiranjem profesionalaca za sve segmente. Politiku i političare iz grada na Dravi za sva vremena PROTJERATI.
Da, znam da zvuči radikalno, ali to je jedino rješenje koje bi funkcioniralo i koje bi ovaj grad i regiju izvuklo iz letargije.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
magistar01 Ukupno postova: 35 Spol:  Nebitno
|
ovi iz hsp-a u svemu vide neke teorije zavjere a ne zele se suociti sa cinjenicama da dr.mr.dipl.ing Anto Đapić loše i katastrofalno upravlja gradom! ne treba navoditi kakve je taj muljaže radio.. znaju ljudi!
Jedva cekam da vidim izraz lica debelog kada budu dosli rezultati izbora na kojim ce gadno popusit i kada skonta da je njegovo vrijeme odavno prošlo! |
|
|
|
|
|
 |
|
essek031
|
ovi iz hsp-a u svemu vide neke teorije zavjere a ne zele se suociti sa cinjenicama da dr.mr.dipl.ing Anto Đapić loše i katastrofalno upravlja gradom! ne treba navoditi kakve je taj muljaže radio.. znaju ljudi!
Jedva cekam da vidim izraz lica debelog kada budu dosli rezultati izbora na kojim ce gadno popusit i kada skonta da je njegovo vrijeme odavno prošlo!
|
nemoj zekiti i nemoj oftopicariti... |
|
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Ništa se vi ne brinite, za maćuhice će uvijek biti para. |
|
|
|
|
|
 |
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ništa se vi ne brinite, za maćuhice će uvijek biti para.
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno

|
Žalosno je kad ljudi vjeruju u takve gluposti koje je izgovorio mali glavaš,koji je danas na sučeljavanju izgledao kao da se napušio.Možda mu je već dosta Glave pa se mora malo opustiti!? |
|
|
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Ostat će pjesma i uspomena, na posljednjeg boema!  |
|