| Autor |
Poruka |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Vrdoljak je, nazalost, dio svoje karizme izgubio prelaskom na stranu koja se nije odrekla Glavasa - Mracne Strane na cijoj antipatiji je Vrdoljak temeljio svoj image. Donekle razumijem njegov potez (nije bas Vrdoljak toliko jak da bi on sam pobijedio u prvom krugu, a bolje je 4 godine participirati u vlasti, nego biti oporbeni tutljo), ali ne prihvacam objasnjenje da nije mogao traziti isto ono sto je trazio kad je Djapic bio u pitanju.
|
Tražio je da Đapić ne bude gradonačelnik. I nije bio. Ali je postao predsjednik gradskog vijeća.Dakle, direktno sudjelovao u vlasti i od tamo vukao sve konce.
Za razliku od Đapića Glavaš uopće neće participirati u vlasti. Zato mi nije jasna tvoja konstatacija da Vrdoljak nije tražio isto što i za Đapića. |
|
|
|
|
|
 |
|
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
Glavas je vukao sve konce cak i kad je bio u zatvoru, to sto on nije u poglavarstvu apsolutno nista ne znaci |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
E tu sam te čekao, u tom slučaju, kako je netko rekao, bez obzira na sve skidam mu kapu jer je županiju vodio bez greške  |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Mislim, postajete k'o oni HSP-ovci. Jel' se preko IM-a dopisujete u stilu "evo, sad svi skocite na ovu temu i napisite kako je Bubalo super!"? ;-)
HDSSB-ovci su posljednji koji bi ikome smjeli spocitavati koaliciju s HDZ-om. Dok se plijen medjusubono dijelio i dok se Sanader nije strancima htio ulizati preko Glavasevog grkljana - ljubav je cvala. Sve je to bio jedan jedini HDZ - onaj koji je od prilike za stvaranjem idilicne drzave stvorio koloniziranu prciju na korak do ekonomske kataklizme. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Sto o tome Glavas misli smo imali prilike cuti kada je na sav glas trubio da ne pristaju ni na kakve ucjene. Ne da mi se sada to traziti po Netu, ali vrijeme i kontekst kad je to izrekao jasno upucuju da je mislio na pregovore s Vrdoljakom.
To da ce se baviti odvjetnistvom, pod uvjetom da ga uskoro doceka oslobadjajuca presuda, je prica za malu djecu. U to mogu vjerovati samo oni koji ne poznaju Glavasa i njegovu strastvenu zelju za kontrolom i moci [najblaze receno]. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
zaky77 Ukupno postova: 3 Lokacija: retfala Spol:  Muško
|
dosad još nisam čuo niti jednu ozbiljnu primjedbu "zašto ne izabrati vrbošića za gradonačelnika"
koliko vidim svi mu priznaju primat
pa, molim lijepo zašto to onda i ne honorirati dajući mu svoj glas
ne zaboravite, kampanja je personalizirana, a ovdje pričamo o prof. dr. sc. Josipu Vrbošiću |
|
|
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Opet vam kažem da pročitate novi izborni zakon imate ga na stranici državnog izbornog povjerenstva... Gradonačelnik može biti i Đokica, jer gradonačelnik više nema jednaku funkciju kao prije... 100 puta vam je važnije tko će sjediti u GV |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Nalazimo se u svojevrsnom kaosu de/personaliziranosti. Naime, ako je kampanja personalizirana, onda otpadaju svi prigovori Bubalu (a tiču se Glavaša), odnosno Vrbošiću (a tiču se Bajte).
Međutim, tvrdi se i da jedan čovjek nije svemoguć, te da mu treba odličan tim. U ovom slučaju loše prolazi Đapić, jer je svoj tim nedavno izgubio, Vrbošić je nejasan (jer je nejasan tim), dok se za Bubala smatra da ima najbolji tim.
Neki pak tvrde da sve to nije važno, jer ne odlučuje ni kandidat, ni tim, nego netko iznad. Tu gubi Bubalo (zbog Glavaša), ali i Vrbošić (zbog Bajte), a profitira Đapić - iznad njega nema nikoga (osim Boga i imenjaka mu Pavelića).
Na kraju, ostaju i oni kojima je najvažnija stranka, i odnosi na državnoj razini. Naravno, to su mahom Hdz-ovci, koji nemaju kandidata, te Sdp-ovci (koji bolje da nemaju kandidata, ako bi to bila Biljana Borzan). Ako je zaista najvažniji odnos prema centralnoj državi, odnosno Sanaderu, tu svi kandidati gube.
Kako god bilo, složit ću se sa nekima gore, najvažnije je da dođe do smjene vlasti. Hoće li to biti Bubalo ili Vrbošić, manje je važno. |
|
|
|
|
|
 |
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nadam se da Vrbošić neće dva puta raskopati Divaltovu u mandatu.
|
mah ovi su prekopali najmanje 3 puta  ako ne i vise
Vrbošić mi se čini kao veliki intelekturalac i čovjek, ali jednostavno ne vidim ga da bude gradonačelnik
ali bilo bi lijepo da uđe u drugi krug  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ivor Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
Ipak sam malo nepovjerljiv prema kombinaciji- gradonačelnik sveučilišni profesor, simpatični intelektualac s Bajtom i ekipom u pozadini.
Čini mi se da sam već gledao taj film.
Neka hvala, ne volim reprize |
|
|
|
|
|
 |
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Ivore svaka ti čast!
BBB is Back kroz jednog velikog čovijeka... E moj Vrbošiću, da ti znaš skim imaš posla... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
 |
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Možda je došlo vrijeme da osim gena kamenih iz Livna, Ljubuškog i Gruda kao bitnu polugu u upravljanju gradom imamo i jednog pitomog slavonca, koji uz to nije lažni magistar, lažni mladi uspješni bankar, a svakako ni uspješni gospodarski kriminalac... |
|
|
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Apsolutno krivo. Glavaš je to izrekao misleći ponajprije na HSS i HSLS na županijskoj razini. Oni su uvjetovali ostanak u koaliciji ako Bubalo ostane župan. Kasnije su isključivo uvjerovali direktorska i savjetnička mjesta na što se nije pristalo, a HDZ je pristao. Ako si snalažljiv dokopaj se njihovog koalicijskog sporazuma kojeg ne žele objaviti i sve će ti biti jasno. Vrdoljak s tim nema nikakve veze. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Slažem se sa svime navedenim.
Ipak mislim da su Bubalo/Lovoković/Vrdoljak u prednosti baš zbog stručnosti i kompetencija na poslovima koji se traže da bi se Grad osnažio gospodarski.
Njihova je osnovna teza podići gospodarstvo kroz razvoj proizvodnih djelatnosti s kojima dolazi i veće zapošljavanje, samim time slijedi i veći priljev od poreza, povećanje proračuna te više sredstava za ulaganje u komunalnu infrastrukturu.
Cijeli program će biti prezentiran po etapama, a sve možete pratiti na |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
 |
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Predivno je vidjeti ovo troje nasmijanih ljudi, no čini mi se da nedostaje animirani lik Branimira Darth Vadera Glavaša kako govori u pozadini: "Bubi, I'm your father.", da bi slika bila potpuna. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|