Najbolji burek (sirnica) u Osijeku.

Društvo, politika

Najbolji burek (sirnica) u Osijeku.

Dakle, kako mi osječani kažemo, burek sa sirom. Kakva su vaša iskustva? Koja pekara u Osijeku radi najbolji?
Pa čuj nisam baš siguran koja pekara radi najbolji,ali ja burek kupujem u pekari Zrinjevac u Tvrđi,ponajviše jer mi je najbliža školi a i burek je 6 kn(mislim da nigdje dalje nije tako jeftin,a dobar burek).
ja bih rekao svakako colibri u ružinoj...
pekara donji grad u zmaj jovinoj

Re: Najbolji burek (sirnica) u Osijeku.

kuglavi (el pan) u svačićevoj!
na piji ona pečenjarnica na ćošku kad se ide od smjera kolodvora, desni ugao, jebena sirnica, motani uf
rezani sa sirom colibri u ruzinoj

a motani hm el pan bi reko
Monstrum

na piji ona pečenjarnica na ćošku kad se ide od smjera kolodvora, desni ugao, jebena sirnica, motani uf

najjebeniji burek u gradu, motani sa sirom na piji, da, da i da
empetri

Monstrum

ma di to, pa onaj na uglu je zatvoren, tamo je sad okulus ili nes
pekara Retfala u Retfali :)

Re: Najbolji burek (sirnica) u Osijeku.

Uh, jednom sam bila pregladna poslije koncerta Oružejm protivu otmičara i na putu prema stanu skupa sa sudionicima zločina sam kupila najbolji burek ever, ali ne znam gdje i ne znam kako se zove, ali je blizu Moše.
maddox_rumble

empetri

Monstrum

ne tamo, tamo je bio prije naj burek u gradu i to 100%, s druge strane, drugi ulaz na piju, tamo od strane kolodvora pa skreneš desno prema centru pije i zadnja budika desno ti je ta pečenjarnica. stvarno odličan burek.
Monstrum

maddox_rumble

empetri

Monstrum

ne tamo, tamo je bio prije naj burek u gradu i to 100%, s druge strane, drugi ulaz na piju, tamo od strane kolodvora pa skreneš desno prema centru pije i zadnja budika desno ti je ta pečenjarnica. stvarno odličan burek.

dap tamo prije uvjerljiv najbolji

a ovo, hm, moram nac :)
Onaj domaći bosanski burek, kod Bonusa, jel to šta dobro?
nake_rado

zatvoreno sada :)
ja sam brat bratu bio s djevojkom al 100% bar 5X po burek i nikad nisu imali bureka, al nikad i uvijek je bila spika aj sačekajte 20 minuta saću vam napravit. reko dok ti napraviš ja se otelim aj zdrao :D
maddox_rumble

nake_rado

zatvoreno sada :)

Vidio sam, renoviraju valjda, tako nešto, zanima me za kasnije. :)
:wink:
chaknoris

To kraj Bonusa se zove Chez Chabane

Bez konkurencije najbolji burek. I baklave.

Slažem se definitivno, pogotovo burek s sirom i zeljem, nešto predobro. Ugl. to se preuređuje sad već jako jako dugo, tak da se čisto bojim dal će se uopće otvorit. :(

Tagovi