Neugledna Susan Boyle glasom pomela Britaniju

Kultura, zabava, sport, hobby

Neugledna Susan Boyle glasom pomela Britaniju

"Za ovakve se trenutke živi", rekli bi televizijski urednici o priči koja je oduševila Veliku Britaniju, a ovih dana, zahvaljujući YouTubeu, osvaja i svijet. Susan Boyle, 49-godišnja kućanica prijavila se na reality show "Britain's Got Talent" i publiku doslovno bacila na koljena, a čak je i neosvojivi Simon Cowell (inače, proglašen najomraženijim Britancem) ostao bez teksta.
Kućanici su se svi isprva smijali, da bi, nakon što je počela pjevati, ostali u šoku što tako neugledna srednjovječna žena posjeduje nevjerojatan talent. Britanski mediji jednoglasno su zaključili - show je već dobio pobjednicu, a njezinih pet minuta slave mnogi uspoređuju s pričom Paula Pottsa, neuglednog radnika koji je prije tri godine pobijedio u showu i postao jedan od najtraženijih opernih pjevača u Velikoj Britaniji.

Preuzeto sa MojTv

vidio, i ostao odusevljen :) samo naprijed ;)
Predobro...skoro sam se rasplakala kad sam čula kako žena pjeva. Svaka joj čast.

Re: Neugledna Susan Boyle glasom pomela Britaniju

steta sto teta nije pocela pjevati sa 20 - ako sa 47 ima ovakav glas, onda je kao mlada mogla pjevati kao zmaj :)
ovo je nešto predivno! kako su je na temelju izgleda i godina odma u startu prekrižili....stvarno eto prekrasno!
Meni je prekrasno jedino to što ih je ugasila. A glas... Ok.. Ali ima i boljih.
Pokosila ih je sve xD
od pocetka su ju otpisali ali ih je sve ugasila...svaka cast :)

Re: Neugledna Susan Boyle glasom pomela Britaniju

"izronila" je 10 godina stara snimka Susan Boyle koja pjeva "Cry me a river" - snimka je napravljena 1999. za cd koji se trebao prodavati u dobrotvorne svrhe (ili tako nesto), napravljeno je samo 1000 kopija tog cd-a, a boyle je unatoc vrlo dobroj izvedbi sve do nedavno ostala anonimka...

samo još jedan dokaz da ako dobro izgledaš već imaš 50% prolaz...al talent je talent
neće ju nitko gledat al će zato svatko uživat u njenom pjevanju.
strava..sva sam se naježila...šteta, velika šteta što nije "otkrivena" ranije...
Žena pre,pre dobro pjeva..kakav talent, sva se ježim..nadam se da ćemo imati prilke još puno godina uživati u njenom pjevanju ...
Oduševljen sam njezinom izvedbom...izborom pjesme također
Fantastično! Gdje bi dogurala da je počela s 20?!
Predobro zvuči, skoro sam se rasplakala.
muka mi je kad se sjetim kakvi talentirani ljudi postoje na ovom svijetu, a MTV 24h pušta pussycatdolls
...sve sam ovo gledao nekoliko puta.....
...i naježio sam se...uživao...

a ta jebena estrada....ili kako već se to zove samo gura one koji fizički lijepo izgledaju...one koji imaju novaca da ih netko pogura.....
..toliko ima talenata koji zbog slabe financijske potpore nikada neće moći pokazati što mogu i znaju...

Tagovi