Autor |
Poruka |
Vic Ukupno postova: 73 Spol:  Muško
|
boli te picic gdje stanujem, ;-) nije smo u pitanju prostor za parkiranje, nema vise niti jednog stabla, ista sudbina vinkovacke ceka i divaltovu. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja samo znam da biciklisti voze i dalje cestom i divaldovom i gundulicevom ... i najvise ih volim vidjeti po mraku na biljskoj cesti.
isto tako, divaldovom voze i na pjesackoj stazi sa suprotne strane.
dakle, ... nema postivanja propisa niti s jedne strane. |
|
|
|
|
 |
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ne znam nikoga tko plaća parking pred svojom kućom. oni u kapucinskoj nikada niti nisu parkirali pred kućom pa im to ne može niti faliti.
svatko ima svoje mišljenje, ali mislim da u gradu žive građani i možda bi se moglo nekada malo razmisliti o tome kako im održati kvalitetu života, a ne srozati ju još niže. |
|
|
|
|
 |
|
ma tko u ovom gradu misli o kvaliteti zivota osim gdje uzeti koju kilu eura vise. prijatelj mi je dao najbolji komentar u svezi bilo koje gradnje na podrucju grada osijeka, a najvise ja dao osvrt na divaltovu gdje ce uskoro proci tramvaj. potres u italiji je uzrokovao rusenje vecine novosagradjenih stambenih objekata koje su u samom projektu sfusarene losim materijalima i nisu izdrzale podrhtavanje tla. kad konacno krene tramvaj, divaltova ce se urusiti od vibracija. |
|
|
|
|
 |
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ti ljudi se cijelo vrijeme žale na problem parkiranja pa sad parkiraju gdje hoće, možda znak bunta, a možda neke od tih kuća niti nemaju prave garaže. Što se mene tiče nek se parkiraju dok se ne nađe kompromis. |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
 |
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Dajte molim vas. Živim u Divaltovoj i pet metara ispred kuće mi raste tramvajska pruga. Imam parking fala bogu, ali kako ulica ide dalje tako već tri - četri kuće dalje od mene možete vidjeti prugu praktički ispred kuće i kako su ljudi ostali bez parkinga, kolnog prilaza, a npr. ne mogu na rikverc uparkirati auto. Oke, da parkiraju dalje. Ali gdje dalje?
Konkretno, tu gdje ja živim, Ledine su uvijek pune kao i mjesta kod šećerane.
Nekim kućama su uzeti kolni prilazi i ne možete reći da je to ok. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Parking plaćaju u Školskoj ulici, recimo. Taj primjer znam. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
ajde molim vas, kuda su biciklaši vozili kad nije bilo biciklističkih? sad oni kao imaju neke staze i prave se pametni.zašto bi oni imali biciklističku na mjestu gdje se nekad parkiralo? prođu jedan put godišnje po toj biciklističkoj a ljudi koji tu žive nemaju gdje parkirati svoja vozila. zgrade u Divaltovoj kao i svugdje u gradu su rađene po sistemu trpaj ljude unutra a za ostalo nek se sami snađu. pa onda debeli gradonačelnik kaže zaustavimo krezubu gradnju. mamu mu ja ........ krezubu! oprostite na izričaju al nisam mogao izdržati! |
|
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ajde molim vas, kuda su biciklaši vozili kad nije bilo biciklističkih? sad oni kao imaju neke staze i prave se pametni.
|
ma dobro, evo ja ću kao biciklaš kupiti i skuter i auto. auto ću parkirati na biciklističkoj stazi, skuterom ću voziti po biciklističkoj stazi. smrt biciklistima, neka idu pješice. ukoliko budu nastavili i dalje koristiti bicikle, sezona lova vozača automobila na bicikliste neka bude otvorena. lovostaja nema jer je poznato kako su biciklisti niža vrsta te se ne mogu mrijestiti. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
|
A gdje je policija??? Za što plačamo policiju???
|
trenutno čiste krzno nakon zimskog sna. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
ti vozi gdje god hoćeš što se mene tiče; možeš i po obilaznici ići pješaka. da malo čitaš skužio bi da je nekad u divaltovoj bilo parkinga kojih sada, zbog pruge,nema. znači dok je bilo parkinga ljudi su parkirali na parkingu ( pokušavam ti pojednostavniti kako bi tvoj mozak skužio) i ne bi bilo loše kad bi se pokušalo naći rješenje,od strane grada, da se napravi koji parking kako bi i biciklaši i vozači bili zadovoljeni. |
|
|
|
|
 |
|
da malo čitaš skužio bi da je nekad u divaltovoj bilo parkinga kojih sada, zbog pruge,nema. znači dok je bilo parkinga ljudi su parkirali na parkingu.
|
gdje su bili ti parkinzi?
( pokušavam ti pojednostavniti kako bi tvoj mozak skužio)
|
dobro, eto prosvijetlio si me. ali svejedno to ne opravdava vozače automobila da parkiraju osobna vozila na biciklističkoj stazi, što je uglavnom i tema topica.
i ne bi bilo loše kad bi se pokušalo naći rješenje,od strane grada, da se napravi koji parking kako bi i biciklaši i vozači bili zadovoljeni.
|
zapravo, postoji rješenje. uklanjanje vozila sa biciklističkih staza, samo što pauka nema. |
|
|
|
 |
knez Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
problem je u tome što aktualni gradski oci vide tu famoznu tramvaj kao predizborno obećanje koje moraju ispuniti, a naša ulica Divaltova će dobiti najsmiješniju prugicu na svijetu,samo sa jedne strane će prometovati trajvan u oba smijera.kakva lakrdija, toga nema ni u Zimbabveu kod Mugabea.aktualna vlast nije niti provela studiju o parkiranju automobila, stanovnika,koji žive u uskim dijelovima Divaltove,napenalili nam ,uz naprometniju cestu i biciklističku stazu, a stiže i trajvan a mogli ste nam iz luke tranzit i nekakav dok za ukrcaj i prekrcaj brodova nasaditi.uvjeren sam da bi i to napravili za nekakav politički poen, a mi koji živimo ostaje nam istaživati parkirno mjesto u okolnim ulicama. hvala i nećemo za vas glasovati |
|
|
|
|
 |
pajser
Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
Mislim da bi se pod hitno trebao rijesiti problem parkiranja u Divaltovoj ulici. Bar za vrijeme ovog kopanja pruge, da nekopaju opet za 3 mjeseca. Konkretno na ovom dijelu Divaltove ulice se nalazi crkva, koja nema svoje prakiraliste. Zamislite si kako to izgleda nedjeljom. Auti su parkirani ne samo na biciklistickoj nego i po cesti. Pokraj crkve se nalazi park, da park! Koji nema ni klupe ni kos za smece i ima "sljepu" stazu. Uglavnom glupost. Evo hint - napravite parking za crkvu i obliznje stanare. Mislim da ce biti korisnije od parka za koji nitko ni ne zna da postoji tamo, niti ga ko i koristi, jer se nemoze koristiti. Ja volim parkove i znam da je dosta drveca unisteno uzadnje vrijeme u nasem gradu, ali ovaj park nema nijedno drvo.... hm mozda zato je jos i tamo  |
|
|
|
|
 |
 |
|