Festival urbanog zvuka (FUZ), 3. po redu, održat će se i ove godine, u MMC Slavija u Donjem gradu od 16. do 18. travnja 2009.
Kratak program FUZ-a:
- u četvrtak 16. travnja 2009. nastupaju: G.E.E.K., Produkt ulice, Hip-hop ambasada, Bechary, Tracktor, Toxz, Dooplee; radionica s grafitima otvorena je od 11:00 sati
- u petak 17. travnja 2009. dan je metal glazbe, a nastupaju: Krater, Eisenhower Failed, Mortality, Minus Human
- u subotu 18. travnja 2009. na danu rock glazbe nastupaju: Tvrdo srce, The Bluestrip Art, Sheitans, Praixitens
Početak je svakoga dana u 21 sat. Ulaz je besplatan, a Osječko pivo po promotivnoj cijeni.
Organitatori su mladi HSP-a. Tiskovna konferencija će se održati u četvrtak, 9. travnja, u Tvrđi, Old bridge pub s početkom u 10 sati. Tiskovnoj konferenciji bit će nazočan gradonačelnik Anto Đapić.
još jedan dernek?! o fino... veseeli me to ali ne mogu ne primjetiti...
simptomatično je što se tzv FUZ uvijek radi prema onoj "kruha i igara" isključivo i samo neposredno uoči izbora.
i to u najskupljim prostorima (dom željezničara, slavija) u gradu za iznajmljivanje... ima se, može se.
naravno, ukoliko izuzmemo zrinjevac. XD
pitam se jesu li barem bendovi dobili onda koju kintu za trud...
još jedan dernek?! o fino... veseeli me to ali ne mogu ne primjetiti...
simptomatično je što se tzv FUZ uvijek radi prema onoj "kruha i igara" isključivo i samo neposredno uoči izbora.
i to u najskupljim prostorima (dom željezničara, slavija) u gradu za iznajmljivanje... ima se, može se.
naravno, ukoliko izuzmemo zrinjevac. XD
pitam se jesu li barem bendovi dobili onda koju kintu za trud...
potpis.
ovakve manifestacije izbjegavam u širokom luku. katastrofa.. da rade tokom godine nebih riječ reko neg uvijek prije izbora i skupljaju bodove od idiota.
ovakve manifestacije izbjegavam u širokom luku. katastrofa.. da rade tokom godine nebih riječ reko neg uvijek prije izbora i skupljaju bodove od idiota.
tko je reko da nebi? svaka čast, tebi se sviđa, mnogi od nas imaju neke principe po kojima žive pa im se baš ne sviđaju ovakve stvari i svatko ima pravo da kaže šta misli.
zato što je ovakva organizacija zapravo sramota mladeži koja cijele godine ništa ne radi (ili se barem ne čuje da radi, ako netko nešto zna neka javi) i onda stranka plati trodnevni najam slavije za nešto što rade entuzijasti SVAKI VIKEND uz malo ili ništa financijskih sredstava CIJELE GODINE na različita TRI mjesta u gradu:
mini teatar, united, oxygene. često puta se to radi na "grbu" i nada se da će se od upada namaknuti troškovi...
ovako je to sve skupa demagoški i pomalo licemjerno, promašeno...
zato što je ovakva organizacija zapravo sramota mladeži koja cijele godine ništa ne radi (ili se barem ne čuje da radi, ako netko nešto zna neka javi) i onda stranka plati trodnevni najam slavije za nešto što rade entuzijasti SVAKI VIKEND uz malo ili ništa financijskih sredstava CIJELE GODINE na različita TRI mjesta u gradu:
mini teatar, united, oxygene. često puta se to radi na "grbu" i nada se da će se od upada namaknuti troškovi...
ovako je to sve skupa demagoški i pomalo licemjerno, promašeno...
ja čem isto glasat za mlade iz tog haespeja il kak se več zove, oni su meni baš supika, nitko ne organizira tak super koncerate ko oni - na ovaj čem sigurno ič, to je muzika koju ja baš volim slušat
Nisu mi jasni ovi kojima ništa ne paše u gradu, traži se dlaka u jajetu.
Čestitam organizatorima, samo tako ljudi!!! Da je barem više ovakvih stvari u gradu a ne samo cajke...
Čestitam organizatorima, samo tako ljudi!!! Da je barem više ovakvih stvari u gradu a ne samo cajke...
nitko nije reko da nevalja, nego da je politicki tempirano prije izbora, a da ih ostatak godine boli dupe za mlade osjecke i okolne bendove
Pa čini mi se da je i prošle godine bilo u ovo doba, zar ne? Suludo je mjenjati termin zbog izbora.
Ako gledamo tako trebalo bi stisnuti i M.Bandića da odgodi promidžbu i prodaju ulaznica za koncert U2, zar nije tempirano i to oko izbora? Ah taj Milan, ima nos zar ne!
Pa čini mi se da je i prošle godine bilo u ovo doba, zar ne? Suludo je mjenjati termin zbog izbora.
Ako gledamo tako trebalo bi stisnuti i M.Bandića da odgodi promidžbu i prodaju ulaznica za koncert U2, zar nije tempirano i to oko izbora? Ah taj Milan, ima nos zar ne!
pa dobro jesi ti ograničen il šta? lijepo je deklarirano da koncert organiziraju mladi (mutanti) hspa i mislim da moraš bit lud da bi govorio da ovo nije zbog promidžbe hspa i zbog izbora..
pa dobro jesi ti ograničen il šta? lijepo je deklarirano da koncert organiziraju mladi (mutanti) hspa i mislim da moraš bit lud da bi govorio da ovo nije zbog promidžbe hspa i zbog izbora..
de karamane skuliraj se, srce će ti otkazat
ovo je forum, tu se raspravlja, pljuje, jede govna.
ako mi dosad srce nije otkazalo zbog ovakvih događaja, neće ni od jedne rasprave na nekom forumu xD
toliko suludo da je sa prošlogodišnjeg provg ožujka čitava stvar preseljena MJESEC IPO unaprijed bliže izborima. cijele godine se lade jaja i onda se kao nešto radi i tobože iskazuje briga za nešto što se sustavno svo ovo vrijeme ignoriralo i zanemarivalo u ovom gradu bio hsp na vlasti ili ne. tragikomično, žalosno, tužno i jadno. ne podržavam.
Ma ja podržavam svaku dobru stvar koja se događa u gradu, trebali bi i vi...nek sdp organizira nešto, hdssb nešto i da vidiš zabave....kruha i igara...davno je rečeno i uvijek pali....
šta sad ti baljezgaš... ima dosta svega, a ovo nema veze s ničim...
šta sad ti baljezgaš... ima dosta svega, a ovo nema veze s ničim...
upravo to.. samo što neupučeni ne kuže.. ovakvi koncerti su bijeda.. mali demo bendići, izlizani, bezbroj puta poslušani već.. dok se svaki vikend u gradu održavaju koncerti većih bendova što hrvatskih, što iz vana..
i to kad mi netko kaze da je barem vise ovakvih dogadaja, puko bih od smijeha.. pa bar u zadnjih par mjeseci u osijeku ima koncerata, jako kvalitetnih i jako često, više nego što je ikad bilo u osijeku (poslije rata)..
stojimo mi u dvorištu slavije sinoć kada onu upada mećka neka ravno unutra s svetlima direktno nama u oči i tako nas zasljepljuje jedno minutu. nakon toga iz auta izlazi nakupina kulena. približvajući nam se uvidjesmo da je to ono debelo đubre anto đapić. došo se među smrtnike spustit na minutu. nisam ga ni stigo nažicat za pivo jbg.
presmješno
al pivo nije razvodnjeno i košta 8kn na tome svaka čast. a bendovi ko bendovi, prolazno za djuskanje
sasvim je normalno da se ovo dogadja pred izbore, pa zar nije tako stalno i svugdje??
nekuzim one kojima to smeta, dali idete tamo radi tih koji to organiziraju ili radi bendova, zabave i relativno besplatne cuge??
sasvim je normalno da se ovo dogadja pred izbore, pa zar nije tako stalno i svugdje??
nekuzim one kojima to smeta, dali idete tamo radi tih koji to organiziraju ili radi bendova, zabave i relativno besplatne cuge??
ajme.
postoje stvari koje su važnije od bendova, zabave i "relativno besplatne" cuge, a zovu se principi.
potpuno se slažem sa svima koji su napisali da u gradu u zadnjih pola godine ima odličnih događanja i koncerata koji se ne sastoje od šugavih "tribute to" i kojekakvih milijun puta preslušanih mladih demo bendova.
postoje ljudi u ovome gradu koji se trude oko underground scene, a ljudi su uglavnom govna pa idu svagdje gdje je upad besplatan i gdje je cuga relativno jeftina bez obzira na to što je negdje u gradu kvalitetan koncert koji košta 20 kuna.
ako je ta mladež tako vrijedna, neka onda barem jednom mjesečno organizira takvo predivno događanje koje promiče underground scenu i demo bendove (ah!), a ne jednom godišnje. ako ćemo već tako, onda su mogli i neke bolje bendove dovući. čast iznimkama, ali bendovi su bili uglavnom treš. eto.