na primjer, kada bi dobili novi tv, ili video rekorder uvijek bi na daljinskom upravljacu postojala jedna tipka koju ni za zivu glavu nesmijes stisnuti. ta tipka kao inace nicemu ne sluzi ali ako ju pritisnes sve ce otici k vragu. tako je to meni moja mama objasnila.
ili kada bi mi klinci htjeli navecer biti vani i igrati se, mama bi nas uvijek zvala u kucu s izgovorom da ce nam se sismisi zaplest u kosu i ostat tamo zauvijek. i pobogu, koje dijete zeli zivjeti sa sismisom u kosi, pa smo uvijek na kraju prestali sa igrom i usli u kucu zbog straha od sismisa (usput odkud ta glupost da se sismisi zaplicu u kosu!?
primjera je jos..a najbolji od mog frenda je taj da mu je mama rekla da mora stalno prat noge jer ce mu inace veliki debeli crvi izlaziti kroz stopala..
rotitelji znaju biti ponekad vrlo domisljati, a ponekad cak i brutalni.
ja zbog nekih prica i danas imam traume
pa ako i vi imate slicnih prica podijelite s nama pa da se svi skupa lijepo nasmijemo, zgrozavamo ili stogod..
(samo se nadam da ima slicnih prica i da nisu samo moji rotitelji izmisljali kojekakve besmislice samo zato da budem poslusnija)
">